Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

najwieksze rozczarowanie - jakie auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

honda jazz za bezstopniowa skrzynie:/
    Skyline GT-R; kto tego nie kocha, nigdy nie zrozumie

Komentarz

Jak dla mnie to Prius... wlozylem w niego nie wiem ile kasy i lecial niewiele wiecej niz wczesniej... żal.

Komentarz

Zdecydowanie każdy z viperów, nawet po wyłączeniu tc nie daje tyle frajdy co z gt1, ten widok kolegów siedzących obok którzy nie mogą utrzymać vipera na prostej drodze jest powalający nigdy tego nie zapomne hehe

Komentarz

W GT1 zwykły Viper poruszał się z prędkością Chaparrala 2D .

A co do GT4 to Viper GTS po max tuningu jest po prostu potworem .
          Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
            W GT1 zwykły Viper poruszał się z prędkością Chaparrala 2D .

.
            W GT1 Viper jest może ni świetny,ale jest dobry.Pu max tuningu też.A wersja GTS-R to potwór (GT1).
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Chodziło mi raczej o prowadzenie, w gt4 to nie to samo A co do mocy, nie mam żadnych zastrzeżeń, poprostu w gt4 vipera prowadzi się ZA łatwo

Komentarz

ja najbardziej sie wkurzyłem jak wydalem pelno kasy w caterhama a on ni przyspieszal tak samo bylo z lupo
                top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

Zamieszczone przez Daredevil
                  Honda NSX - słaba nawet po podrasowaniu.
                  Może i "zwykła" wersja nie jest potworem na 1/4 mili ale ten samochód potrafi skręcać i to bardz odobrze Dla mnie klasyczny już model NSXa Type - R z początku produkcji('92) jest synonimem samochodu idealnego na tor.

Komentarz

Crash ma rację. Honda NSX w GT1 i w GT2 jest świetna, nie wiem jak w czwórce. Na torze jest lepsza od Corvette Grand Sport, tej 330konnej (chodzi mi o GT1).
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Z ta slaba Honda NSX to przesadzil> To jest chyba najlepszy japonski sportowy ( typowo sportowy) samochod. Dlatego nie bez przypadku nazwali go "Japonskie Ferrari". A ja sie nabardziej zawiodlem na S. Escudo w GT3 i w GT4 jest podobnie. W GT2 ten samochod latal zostawiajac wszytkich w tyle a w obydwu w/w grach prowadzi sie ze tak to ujme jak "Fura gnoju"

Komentarz

Największy shit jaki miałem z aut najwyższej półki to nissan calsonic za 4,5 melona

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Gówniany bardzo jak dla mnie jest ten CLK-GTR.kurna taka moc ...jak go wygrałem to myślałem ze coś wreszcie pójdzie w postępie w grze..troche poszło ale i tak w porównaniu do aut swej klasy jest beznadziejny.............a poza tym to NSX jest najlepszym japońskim autem...zawrówno w grze jak i w realu

Komentarz

co do NSX to prawda i do CLK-GTR tez... niestety :/ bo przeciez to legendarny woz, tyle sie o nim naczytalem i naogladalem ze uhuhuuu a on w grze dupa jest

Komentarz

ESCUDO - Największe rozczarowanie

Komentarz

A ja się rozczarowałem najbardziej Midgetem bo na pakę nie mozna kartofli załadowac i przy zmianie alumów w zapasie felga się nie zmienia...A propos w GT NSX jest fajny tylko z wygladu, poza tym żadna rewelacja, głupim Golfem HPA można ją wygryźc...A CLK GTRem wygrałem Mistrzostwa Świata GT

Komentarz

PracujÄ™...
                                X