Hmmmm...Największym rozczarowaniem jak dla mnie jest Aston Martin DB7 - nie wiem jak w GT3 i GT4,ale w GT1 i GT2 źle się prowadzi,jest słaby i wogóle kaszana...
Chyba kpisz kolego....Astony sa swietne!!! DB7 jest fantastyczny!!! no moze nie tak jak DB9, aale jest zajefajny!!! Aston to auto dostoje - masz sie nim wozic...jest idealne ten odglos silnika.......pocwicz nim jazde to napewno Ci sie spodoba.
Dla mnie auta brytyjskie i włoskie oraz j eszcze Spyker to samochodyktóre czuc klimat wyścigów w latach 50 :wink: I są najpiękniejsze. Niemieckie natomiast kocham za to że...są osiągalne(oczywiście nie wszystkie)A japońskie za Nippon power...kocham wszystkie samochody w GT, nawet Cizetę
Jednak pamiętaj, że nie każdy rozumie, że nie wszystkie auta są autami do wyścigów ;] .
nie no wyścigowe sa fajne ale od czasu do czasu lubie sobie pojeżdzic jednym z tych angolów DB9 najlepsza do tego
A Cizetta.....nie jest jakaś specjalna...polecałbym raczej Saleena S7 wszyscy go krytykują, a tak naprawde po tuningu ma jakies 870 Km i naprawde niezle nim sie jeździ....tylko trzeba umieć...charakterystyka jegi jazdy przypomina w 100% jazde GT40 i Zondą...polecam go
Napaliłem sie wrecz na RUF'a CRT'a 2.......wydałem na niego prawie 300 tys Cr + maxymalny tuning. I......i nic to za syf jednym słowem..... gorzej skreca niz ktorekolwiek auto, słabo przyspiesza i wogole nie hamuje.....ma prawie 900 km ale wogole ich nie widac.... To auto to porazka i za taka kwote!!!! odrazdzam jego kupno...... A pytanie jeszcze: jaki czas wyrabiacie na fuji speedway 80' F1??
Największe rozczarowanie?Hmm troche tego było.Ale jak pamiętam to najbardziej zawiodłem się na Jay Leno tank car.Po wygraniu wsadziłem najmocniejsze turbo i było z 900 kuni.Generalnie auto wyglądało na dosyć mocne głownie dlatego że silnik wielki jak stodoła.Ale jak tym ruszyłem to mi kopara opadła.Takim mułem jeszcze nigdy nie jechałem.Fakt że wielkie jest to auto no ale bez przesady.No i jeszcze te piszczące bez przerwy opony.Generalnie frustrujące auto.a Szkoda bo prezencje ma niezłą.
Mnie również rozczarował jego silnik. Szczególnie to, że ma pojemność 30 litrów a ma baaaardzo małe spalanie. Nie można wziąć nim udziału w wyścigu, ale można w Photo Mode, tam też jest zużycie paliwa. Po przejechaniu 2-3 okrążeń na Test Cours'ie zgasła dopiero jedna kropka.
Hmmmm...Największym rozczarowaniem jak dla mnie jest Aston Martin DB7 - nie wiem jak w GT3 i GT4,ale w GT1 i GT2 źle się prowadzi,jest słaby i wogóle kaszana...
Chyba kpisz kolego....Astony sa swietne!!! DB7 jest fantastyczny!!! no moze nie tak jak DB9, aale jest zajefajny!!! Aston to auto dostoje - masz sie nim wozic...jest idealne ten odglos silnika.......pocwicz nim jazde to napewno Ci sie spodoba.[/quote:6ybzvmes]
Nie mówię,że Astony są złe,uważam,że są to bardzo dobre auta i podobają mi się DB7 też mi się podoba,ale jeśli chodzi o granie nim w GT to raczej nie Jest bardzo wolny w porównaniu z autami o podobnej mocy,cholernie drogi i źle się prowadzi.Jeśli chodzi o Real-Life to bardzo mi się podoba.Jednak jeśli o GT - wogóle
Honda Odyssey-strasznie ciężka i wolna...
Toyota Celica GT-FOUR ST165-ta stara. Mam taki zwyczaj dawania klatki,refresher plan,max odelżanie,slicki,zwiecha i reszta,tak tylko aby moc nie była za duża a auto było wyczynowe i tylko na tor.Celice akurat dość mocnio podrasowałem na 270 KM chyba zbyt dużo,ale chciałem aby powalczyła z EVO i STi . No i wziąłem ją na Ring przejechałem i sie zawiodłem...czas 8.02 cieniuutko.Może i walczy w miare z EVO i STi ale MR2 z mocą 180km zrobiła 8.00 i prowadzi się świetnie.
Najbardziej rozczarowa³em siê patrz±c na niegdysiejsze auto moich snów - SL-a 65... d¿izas... felgi w oryginale s± grafitowe, a w grze - srebrne... tylne ¶wiat³a s± w rzeczyw. przyciemnione, a tu ognista czerwieñ, jak w jakiej¶ 500-tce
Pod wzglêdem jazdy na niego nie narzekam. Prowadzi siê zupe³nie inaczej, ni¿ 55 i moim zdaniem na plus... szybciej mo¿na zlikwidowaæ podsterowno¶æ
Komentarz