Chodzi o to, że w grze jest idealnie tak jak powinno być- bodajże 60fps-ów. W FRAPSie też mam ustawione nagrywanie filmów przy 60fps-ach, ale chyba mi procesor tego nie wytrzymuje Dodam, że w ePSXe mam rozdzielczość ustawioną 1600x1200
Ja mam Athlona 64 2800+ 1,81GHz
1. Zmniejsz rozdzielczosc do 800x600
2. Ustaw Frapsa na 30FPS
3. Nagrywaj Full-Size
4. Nie nagrywaj dzwieku
Bedziesz nagrywac plynnie bez zadnych przyciec.
Zamieszczone przez majkel33
jeśli Sir Mleczny nie chce sędziować to ja mogę... jeśli oczywiście to jeszcze aktualne...
EDIT: BTW: potrzebowałbym ogólnych wskazówek co do ustawiania samochodu do driftu... nie chodzi mi o konkretne set-upy a jedynie nakierowanie na odpowiednie tory... moja Altezza nie chce się slizgać...
co do "torów" to chodziło mi o nakierowanie na odpowiednie ustawienia bo za chiny nie umiem ich znaleźć :wink: co do oceniania to czytałem cały wątek i jestem na bieżąco... wiem że jest temat z ustawieniami ale nie mogę przenieść ich do mojego samochodu
Jak to "nie mozesz" ?? Napisz sobie na kartce, zrob zdjecie, wydrukuj sobie. Pokombinuj potem sam. Zmodyfikuj je. Kazdy ma inny styl jazdy. To, co komus pasuje, niekoniecznie bedzie Tobie.
o matko... to w takim razie dłuuuuga droga przede mną... sęk w tym że jeszcze nie mam stylu jazdy bo jak dotąd preferowałem bardziej grip niż drift i cięzko jest się przestawić. A co do sędziowania to jak?
Mleczny87 i Biesiadnik sa aktualnie wybranymi sedziami. Jezeli ktorys z nich nie bedzie chcial lub z innych przyczyn nie bedzie w stanie sedziowac podczas zawodow, mozesz ktoregos z nich zastapic.
Nie jestem pewien jednego. Jesli chcesz byc sedzia to raczej nie pojedziesz w turnieju. Musialbym zapytac glownego ogranizatora, JISAWa.
Skoro tak to może jesteś chętny zastąpić mnie w roli sędziego??!!
dlatego składam moją kandydaturę...
A co do startu... To nie zamierzam startować w tym turnieju tylko następnym, podpatrzę najlepszych, sam potrenuję, wykończę samochód i wtedy będę gotowy do startu. Jak na razie nic nie mam gotowego, więc jedynie pozostaje mi sędziowanie...
1. JISAW
2. TOYO
3. DREADLOCK89
4. THOOORN
5. MAJKEL33
6. Loki91
7. BIESIADNIK - SĘDZIA
8. MLECZNY87 - SĘDZIA
+ MAJKEL33 i teraz albo zamiana sędziego albo jako uczestnik turnieju.
Co do uczestniczenia sędziów w turnieju to nie będe tego zabraniał bo w sumie nas jest tak wielu a więcej uczestników tym lepiej.
Panowie tak myśle wogóle czy kolega biesiadnik żyje bo wogóle się biedaczyna nie odzywa
Jeśli chodzi o sędziowanie to jeszcze nic nie wiem tak samo czy będę mógł startować dlatego że awaria lasera w moim teamie nie została jeszcze usunięta (czekam na części zamienne) ale turniej i tak chyba nie ruszy nie wcześniej niż w głębokiej połowie lipca.
Tak a pro po to ja już mam wszystkiego dosyć!!! niech te lasery z allegro szlag trafi! zamówiłem sztuke, wkomponowałem, pochodzić chyba z minute, zaczął strzelać i po laserze
Przerzuć się na PC. Duża wygoda I hybrydę możesz zrobić jak się nudzi standardowa gra;P
A apropo trasy Trial Mountain to zobacz w filmikach w galerii mój ostatni post. Jest tam filmik z driftu na tej właśnie trasie i sam sobie odpowiedz czy ta trasa się do tego celu nie nadaje.
Mleczny87...
Pozostaje Ci sie przesiasc na PC. W temacie Emulacja GT2 na PC sa wszystkie informacje, a jesli masz jakies pytania odnosnie tego to tylko w odpowiednim temacie.
Loki91...
Kilka postow wyzej podalem Ci kilka wskazowek odnosnie nagrywania Frapsem. Drifty swietne, tylko, gdybys mogl, kamera za samochodem i full wskaznikow.
Tak jest Wodzu Tamte drifty były nagrywane kilka dni temu. Kolejne będą już eleganckie takie jak chcesz Teraz męczę SSR5, aby pokazać, że na każdej trasie można podriftować;P Nawet na Text course się da. Trza tylko umieć
No to ktoś mi wisi szacunek za pokonanie tunelu jednym ślizgiem na SSR5 Jutro wstawię filmik albo nawet dziś jeszcze.
Tak jest Wodzu Tamte drifty były nagrywane kilka dni temu. Kolejne będą już eleganckie takie jak chcesz Teraz męczę SSR5, aby pokazać, że na każdej trasie można podriftować;P Nawet na Text course się da. Trza tylko umieć
No to ktoś mi wisi szacunek za pokonanie tunelu jednym ślizgiem na SSR5 Jutro wstawię filmik albo nawet dziś jeszcze.
No widzę że kolega pracuje nad swoimi zdolnościami :mrgreen: i tak trzymaj. Ale przejechanie tunelu to nie wszystko.
Panowie miał bym nowego uczestnika do turnieju a w sumie zawodniczkę :wink: Moja kobita by znami chciała jechać :mrgreen: Chyba że będzie dyskryminacja bab na forum? JA od kąd jestem z moją laską to wtajemniczam ją w serie GT.
Więc jak nie macie nic przeciwko to założe jej konto i pojedzie z nami. a i jeszcze coś nie śmiejcie się z niej jak coś skopie :mrgreen: :mrgreen: ja jej dałem trochę lekcji driftu ale reszte ona sam chce zrobić. nawet w ustawieniach sama grzebienie nie daje mi zajrzeć :mrgreen: :mrgreen: gdy siedzę z moim synkiem a ona w skupieniu coś na trasie próbuje zrobić to troche śmiać mi się chce :mrgreen:
Komentarz