Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zamieszczone przez Bochen
    Nie ma sensu wywalać czegokolwiek, bo ruch na stronie jest nam teraz bardzo potrzebny...
    Fakt fikcyjny ruch nam jest strasznie potrzebny, chyba dla pustych cyferek, a burdel nie se będzie jak jest

Komentarz

Tak, wyobraź sobie że cyferki też są ważne. Jak masz bałagan w pokoju to wyrzucasz do śmietnika wszystkie walające się rzeczy? Jestem za posprzątaniem, ale bez wywalania.

Komentarz

Niech wszystko będzie tam gdzie jest. Nie macie pojęcia co to się bedzie działo jak będzie w tym folderze archiwum będą 200 wątków... Plus google to wszystko indeksuje pod tą kategorią jaką jest czyli jak widzi GT5, nazwa wątku to odrazu sa słowa kuluczowe... A jak będzie archiwum to będzie słowo kluczowe archiwum, nazwa wątku i koniec... To zły pomysł.

Komentarz

Dobra macie swoją wizje to miejcie, was interesuje google ludzi tutaj porządek. Z jednej strony fajne że do nas trafi ktoś kto szuka instrukcji obsługi do pralki z drugiej strony tak nie za bardzo. W społeczności graczy starych i młodych nie trzeba reklamować GT jak ktoś szuka to i tak znajdzie bez problemu forum a ten co nie szuka wq....i się że wywaliło mu nie trafny wynik. Archiwum to taki sobie pomysł tak samo jak milion działów w offtopicu wywalić wszystkie topici do dzialu na luzie daty resztę zweryfikują a tak mamy film muzeke, kij wie jaki jeszcze inny szit. Google bot też powinien być zablokowany na ten dział,..... aaa zapomniałem cyferki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
          Jedynym sensownym działem w Kategorii różności jest chyba hardwear , reszta może wylecieć do Na luzie, bo na kij nam tyle działów w których się nic nie dzieje to nie wiem.

Komentarz

jak juz sie tak czepiamy to HARDWARE...

Squad doceniam Twoje zdanie ale jestes strasznym opozycjonista
            bez google nie bylo by tu i nie bedzie ludzi - w naszym przypadku cyferki sa prawie tak samo wazne jak ludzie - przynajmniej w okresie gdy sie rozwijamy i chcemy zrobic z tego cos wiecej niz tylko zbior kilku postow...
            PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Jaki rozwoj?? na razie to sie cofamy bo szukamy ludzi którzy szukają zupełnie czego innego, a po co nam to ?? dla samego ruchu. Jeśli już to bardziej potrzebne nam są linki żeby podnieść PR, a PR jest biedny bo tylko 2

Komentarz

skad wnioski o cofaniu?

Komentarz

może źle to ująłem, ale widać nastawienie na ilość odwiedzin a nie na jakość odwiedzających. Czyli osoby które do nas trafiaja są z przypadku i nie zostają tu na długo. Duuużo bardziej niż te milion zbędnych kategorii w offtopicu, pomógł by dobry skrypt SEF/SEO, z tego co zauważyłem poza odnośnikami do witryny i meta keywords (których nie ustawimy dla danego tematu), przyjazne linki dają bardzo bardzo dużo. Wszystkie te zabiegi będą na nic jak będzie taka sieczka w offtopic. Można też zablokować boty w działach nie związanych z GT.

Komentarz

squad teraz juz bardziej mowisz do sensu - i ciezko zanegowac wszystko co piszesz... zgadza sie - mi tez brakuje konkretnych tematow, postow i informacji a duzo jest tu offtopu 15 stalych bywalcow

Komentarz

No i powiedzcie czy tak nie ładniej ?? :mrgreen:

Komentarz

Zdecydowanie ładniej

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                          No i powiedzcie czy tak nie ładniej ?? :mrgreen:
                          No może jednak bardziej przejrzyście.

Komentarz

A ja się przestraszyłem gdzie się dział AMA zgubił :mrgreen: A dopiero potem zauważyłem że projekt "wielkie sprzątanie" wszedł w fazę realizacji

Komentarz

Pracuję...
                            X