Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Ja jestem przeciw, część z tych tematów pomaga nam w Google - dzieki temu GTHOME otrzymuje więcej odwiedzin.

Komentarz

Nic nie usuwać, co najwyżej zamknąć można. W dodatku przy szukaniu można zaznaczyć konkretne kategorie.
      1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
        Ja jestem przeciw, część z tych tematów pomaga nam w Google - dzieki temu GTHOME otrzymuje więcej odwiedzin.
        Co z tego jak te wizyty są tzw. nietrafione, na nic nam user co szuka obieraczki do ogórków

Komentarz

To pomyśł sobie, że ten gościu, co szuka tej obieraczki, nigdy nie grał w GT, a tu nagle nas znalazł i się zaintersował tą serią. Hm?

Komentarz

wątpie

Komentarz

Więc uwierz.

Komentarz

To miejsce nie ma promować samej gry i skłaniać kogoś do zakupu lecz rozwijać zainteresowania GT, zgłębiać wiedzę i rozwijać umiejętność. Klient który szuka pralki to nie trafiona wizyta z google która generuje tylko ruch w cyferkach nie na forum, takie wizyty są nie potrzebne. Jak szukam jakiegoś forum gdzie mogę zaczerpnąć rzeczowej informacji to coś takiego gdzie jest miliard działów i kategorii mnie odpycha i szukam lepszego bardziej czytelnego miejsca, gdzie dział do pogaduszek jest tylko dodatkiem a nie główną częścią forum. Jak można zauważyć łatwo w działach o samym GT niewiele się dzieje, w auto testach nic, w garażu to tylko o top speedach można pogadać, bo jak dodałem kilka setów to nikt nawet nie zobaczył ich (tak mi się wydaje) bo nie ma żadnej opinii. Nie ma rzeczowych dyskusji na temat ustawień samochodów (co najwyżej ile ma koni) wpływu poszczególnych ustawień na prowadzenie auta. Czasem foto mode idzie w ruch i to tyle co można wyczytać ciekawego o GT tutaj.

Komentarz

Zgadzam się ze Squadem, jestem na forum prawie codziennie i coraz bardziej przeraża mnie mnogość coraz to nowszych wątków i tematów niezwiązanych z Gran Turismo. Coraz trudniej mi się w tym odnaleźć. A dla osób, które są powiedzmy raz na tydzień albo rzadziej to już istny mętlik. Robi się powoli miód, mydło i powidło, a główny temat czyli sprawy związane z naszą ukochaną serią są coraz bardziej spychane na boczny tor. Dołączam się do apelu Squada - opanujmy się trochę z tymi różnorakimi nowościami, bo nie po to zostało założone to forum. Przychylam się również do opcji ignaca - pozamykać wątki w których od dawna nic się nie dzieje i może umieścić je w osobnych katalogach w swoich kategoriach, jak ktoś będzie ciekawy to sobie może poczytać

Komentarz

Ja najchętniej powywalałbym stare i nieaktywne wątki, zrobiłoby się o wiele przejrzyściej.
                    Skoro jednak taka opcja teraz nie wyda to proponuję aby pozamykać nieaktywne wątki i wywalić je w jedno miejsce o nazwie "Archiwum".

Komentarz

i najlepiej z wynikow wyszukiwania wywalić wszystkie wątki w dziale rożności off topic

Komentarz

Starych wątków nie ma sensu zamykać ze względu tylko na datę.

No i po co niby wywalać z wyszukiwania?
                        1+1=10

Komentarz

Nie ma sensu wywalać czegokolwiek, bo ruch na stronie jest nam teraz bardzo potrzebny...

Komentarz

Zamieszczone przez Bochen
                            Nie ma sensu wywalać czegokolwiek, bo ruch na stronie jest nam teraz bardzo potrzebny...
                            No to skoro ma zostać to wywalmy to co nieaktywne od dłuższego czasu do archiwum.

Komentarz

Jeśli google ma tam dostęp to nie widzę problemu.

Komentarz

Archiwum??? Potem będzie tam duży offtopic i truniej będzie tematy na konkretny temat znaleść... Lepiej już niech zostanie tak jak jest i zamknijmy te starsze wątki.

Komentarz

Pracuję...
                                X