Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

U kogo shoutbox tak wyglada?
    http://imageshack.us/photo/my-images/841/gthome.jpg/

U mnie jest normalnie natomiast kolega Squad ma coÅ› takiego...

Komentarz

U mnie było tak jak Squada, ale odświerzyłem stronę i wszystko było ok.

Komentarz

Na FF w pracy też mam wysypany SB. W domu na Operze jest ok.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
          Na FF w pracy też mam wysypany SB. W domu na Operze jest ok.
          Zrób to:
          Wsiśnij SHIFT i F5 na raz i daj znać czy to coś zmieni.

Trzeba wyczyścić dobrze pamięć podręczną.

Dzisiaj sprawdziłem na netbooku który pierwszy raz otworzył stronke GTHOME i wszystko elegancko wyglądało na Firebox, Chrome oraz IE. Naprawdę nie wiem w czym problem może być.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
            Trzeba wyczyścić dobrze pamięć podręczną.
            :mrgreen: albo się ją czyści albo nie :mrgreen:
            mnie to tak czasami jest a czasami nie, i nie ma tu znaczenia czy cache jest czysty czy nie,.... baaa nawet czy mam w ulubionych czy nie

Komentarz

Ja na początku na shoucie miałem taki syf.Ale się wkur*iłem i zacząłem wciskać Shift + F5 kilka razy i o dziwo wszystko się ustawiło na swoim miejscu Wcześniej odświeżanie strony i pojedyncze wciśnięcie Shift + F5 nic nie dawało po za samym odświeżeniem.

Takie pytanka:
              - czy shoutbox'a można poszerzyć w górę i w dół,bo na przykład jak ktoś wstawi filmik z yt to nie mieści się cały.A to powinno być minimum no i więcej dialogu by było widać,a wiele miejsca na dole się jeszcze marnuje
              - czy do BBCode forum i shoutbox'a można dodać [youtube][/youtube] Niby ręczne wpisanie nie zajmuje dużo czasu,ale przydało by się to

Komentarz

Wcześniej robiłem shoutbox więc był w budowie, dlatego te błędy występowały.

Tak można powiększyć poprzeż wciśnięcie linku pod Shoutbox'em 'Full View' który ciebie zaprowadzi do http://www.gthome.pl/forum/mchat.php

Ten BBCode od youtube jest. Jest taki 'drop down' na koniec listy przycisków z napisem 'youtube'.

Komentarz

U mnie przy FF jest normalny shoutbox.
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

A nie można yt wywalic z szauta??

Komentarz

Już wszystko jest ok z SB.

Komentarz

Czy dało by radę zmienić kolor nowej otrzymanej wiadomości??
                        Tak jak to miało miejsce wcześniej na starym wyglądzie (czerwona czcionka )
                        Może coś wyróżniające bo nie wiem jak wy ale nie rzuca mi się w oczy że dostałem new wieść ^^

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                          Czy dało by radę zmienić kolor nowej otrzymanej wiadomości??
                          Tak jak to miało miejsce wcześniej na starym wyglądzie (czerwona czcionka )
                          Może coś wyróżniające bo nie wiem jak wy ale nie rzuca mi się w oczy że dostałem new wieść ^^
                          Już pytałem o to Piotra i ma się tym wkrótce zająć a dokładnie to zlecić to Ignacowi

Komentarz

normalka

Komentarz

Mam pomysł na stworzenie działu AMA (Ask Me Anything) Chodzi o to że z pewnością na forum są osoby które zawodowo są związani z motoryzacją: mechanicy, kierowcy, sprzedawcy, serwisanci opon, itd. Każdy chętny zakładałby temat ze swoją specjalizacją. Ewentualnie mogą być to osoby związane z działem IT lub w ogóle jakichś ciekawych zawodów, ludzi którzy mieszkali za granicą, ogólnie mają niezwykłe doświadczenia. A zainteresowani po prostu zadawaliby sensowne pytania na które pytani by odpowiadali. Co Wy na to?

Komentarz

Uważam, ze to byłoby bardzo ciekawe i przydatne. Po co szukać w necie i trafiać na wiele rozbieżnych opinii skoro można zapytać doświadczonych kolegów.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X