Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Musisz sobie oczyscic przedladarke albo wciznac "Shift + F5". I wtedy bedzie OK.

Komentarz

Zauważyłem coś bardzo fajnego
      Otóż po napisaniu posta dałem WYŚLIJ i w pośpiechu wcisnąłem WYŚLIJ jeszcze raz. Pokazał mi się komunikat, że nie mogę pisać posta pod postem.
      Jednak jak zrobiłem próbę w innym temacie to jednak miałem możliwość klepania posta pod postem.
      Może mi ktoś wytłumaczyć o co kaman

Z jednej strony dobrze by było zablokować całkowicie możliwość pisania posta pod postem, jednak taka mozliwość czasem może pomóc w odświeżeniu tematu.

Komentarz

Nie trzeba pisać posta pod postem aby odświeżyć temat.. Przecież wystarczy poprzedni usunąć i znów napisać wszystko w jednym :wink: .
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

No ja tak właśnie robię

Komentarz

Na Mozilli miałem problem z uzyskaniem kodu CAPTCHA po kilkukrotnym błędnym podaniu hasła. W IE wszystko było ok. To tak do wiadomości

Komentarz

Moje PW egzystują sobie jak gdyby nigdy nic w folderze "do wysłania" od 18.06. WTF

Komentarz

Ja natomiast:
                Po pierwsze: tak sobie pomyślałem, czy nie można by wprowadzić takiego czegoś, że gdy np. jest Dzień Mamy, albo Dzień Dziadka, to obok daty i godziny, na forum byłaby również informacja o takim dniu. Bo wiedzieć, wiemy kiedy są te dni. Ale jak przychodzi co do czego, to pamięć szwankuje :wink: .

Po drugie: w dziale "Gran Turismo 4", jest zakładka "GT4 Prologue", a pod nim podtytuł "Wszystko na temat Gran Turismo 4 Prologue.". I przepraszam bardzo. Od kiedy obrazki i sidekit to "wszystko na ten temat" . Ja myślę, że należałoby zmienić ten podtytuł na jakiś inny

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                  Moje PW egzystują sobie jak gdyby nigdy nic w folderze "do wysłania" od 18.06. WTF
                  Osoba, do której wysłałeś wiadomość, nie odczytała jeszcze Twojego PW lub po prostu nie logowała się od tamtej pory.

Zamieszczone przez Olo699
                  Ja natomiast:
                  Po pierwsze: tak sobie pomyślałem, czy nie można by wprowadzić takiego czegoś, że gdy np. jest Dzień Mamy, albo Dzień Dziadka, to obok daty i godziny, na forum byłaby również informacja o takim dniu. Bo wiedzieć, wiemy kiedy są te dni. Ale jak przychodzi co do czego, to pamięć szwankuje :wink: .
                  Ustaw sobie przypomnienia w komórce :wink:

Zamieszczone przez Olo699
                  Po drugie: w dziale "Gran Turismo 4", jest zakładka "GT4 Prologue", a pod nim podtytuł "Wszystko na temat Gran Turismo 4 Prologue.". I przepraszam bardzo. Od kiedy obrazki i sidekit to "wszystko na ten temat" . Ja myślę, że należałoby zmienić ten podtytuł na jakiś inny
                  Admin, tworząc działy i poddziały, nie przewidział, że zainteresowanie akurat tą częścią GT będzie tak nikłe. Podtytuł jest zwykłym podpisem, na który nie warto specjalnie zwracać uwagę :wink:

Komentarz

Nie wiem gdzie to napisać, więc piszę tutaj.

Prosiłbym któregoś z moderatorów o wyczyszczenie tematu ze zbędnych postów. W jednym z postów napisałem, które należałoby zostawić.

Z góry dziękuję.

Jeżeli nie trafiłem w dział, to przepraszam.
                    GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Done. Trzeba tylko kogoś innego, by to przykleił. Ja nie mam aż takiej mocy. :wink:

Komentarz

Wiem, że było o tym mówione (chyba) - Pod napisem Gran Turismo 5, jest napisane "Dział o nadchodzącej piątej części GT5". :wink:
                        Wiadomo co zmienić.

Komentarz

Zrobione
                          1+1=10

Komentarz

Może to taki drobiazg,ale mnie się podoba, a mianowicie: Najaktywniejszy użytkownik, aby się poprostu wyświetlało kto. Może być wyświetlane np. okok "KTO PRZEGLĄDA FORUM" :wink:

Komentarz

Dodałem do profilu pole pod numer GG
                              1+1=10

Komentarz

Zróbcie coś, żeby cytaty były lepiej widoczne

Komentarz

Pracuję...
                                X