Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!
Zauważyłem coś bardzo fajnego
Otóż po napisaniu posta dałem WYŚLIJ i w pośpiechu wcisnąłem WYŚLIJ jeszcze raz. Pokazał mi się komunikat, że nie mogę pisać posta pod postem.
Jednak jak zrobiłem próbę w innym temacie to jednak miałem możliwość klepania posta pod postem.
Może mi ktoś wytłumaczyć o co kaman
Z jednej strony dobrze by było zablokować całkowicie możliwość pisania posta pod postem, jednak taka mozliwość czasem może pomóc w odświeżeniu tematu.
Ja natomiast:
Po pierwsze: tak sobie pomyślałem, czy nie można by wprowadzić takiego czegoś, że gdy np. jest Dzień Mamy, albo Dzień Dziadka, to obok daty i godziny, na forum byłaby również informacja o takim dniu. Bo wiedzieć, wiemy kiedy są te dni. Ale jak przychodzi co do czego, to pamięć szwankuje :wink: .
Po drugie: w dziale "Gran Turismo 4", jest zakładka "GT4 Prologue", a pod nim podtytuł "Wszystko na temat Gran Turismo 4 Prologue.". I przepraszam bardzo. Od kiedy obrazki i sidekit to "wszystko na ten temat" . Ja myślę, że należałoby zmienić ten podtytuł na jakiś inny
Zamieszczone przez siniak
Moje PW egzystują sobie jak gdyby nigdy nic w folderze "do wysłania" od 18.06. WTF
Osoba, do której wysłałeś wiadomość, nie odczytała jeszcze Twojego PW lub po prostu nie logowała się od tamtej pory.
Zamieszczone przez Olo699
Ja natomiast:
Po pierwsze: tak sobie pomyślałem, czy nie można by wprowadzić takiego czegoś, że gdy np. jest Dzień Mamy, albo Dzień Dziadka, to obok daty i godziny, na forum byłaby również informacja o takim dniu. Bo wiedzieć, wiemy kiedy są te dni. Ale jak przychodzi co do czego, to pamięć szwankuje :wink: .
Ustaw sobie przypomnienia w komórce :wink:
Zamieszczone przez Olo699
Po drugie: w dziale "Gran Turismo 4", jest zakładka "GT4 Prologue", a pod nim podtytuł "Wszystko na temat Gran Turismo 4 Prologue.". I przepraszam bardzo. Od kiedy obrazki i sidekit to "wszystko na ten temat" . Ja myślę, że należałoby zmienić ten podtytuł na jakiś inny
Admin, tworząc działy i poddziały, nie przewidział, że zainteresowanie akurat tą częścią GT będzie tak nikłe. Podtytuł jest zwykłym podpisem, na który nie warto specjalnie zwracać uwagę :wink:
Wiem, że było o tym mówione (chyba) - Pod napisem Gran Turismo 5, jest napisane "Dział o nadchodzącej piątej części GT5". :wink:
Wiadomo co zmienić.
Może to taki drobiazg,ale mnie się podoba, a mianowicie: Najaktywniejszy użytkownik, aby się poprostu wyświetlało kto. Może być wyświetlane np. okok "KTO PRZEGLĄDA FORUM" :wink:
Komentarz