Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Np.w mojej Operze mobile niema z tym problemu. Forum szybko się ładuje i przewija. Nudzi tylko zoomowanie, ale tekst zawijany jest do szerokości ekranu co ułatwia czytanie.

Komentarz

Dokładnie, odpala się nawet na moim 5310 bez problemu.
      1+1=10

Komentarz

Moja Spica (Android) również nie ma problemów...

Komentarz

Ale powiedzmy sobie szczerze,że jest to jeden z wielu pomysłów który trafi do "śmietnika życzeń".Stworzenie takiej stronki specjalnie na telefon wymagało by kolejnego projektu i zainwestowania.Po za tym kto będzie siedział specjalnie z telefonem,aby zobaczyć co się dzieje na forum a nie każdy ma pakiet internetu wykupiony.Jak ktoś jest cały dzień lub kilka dni poza domem bez komputera,to można wejść w przeglądarkę telefonu i sprawdzić.No chyba,że ktoś jest "no-life'em" i musi być na forum co 5 minut... Zresztą najpierw trzeba tutaj przeprowadzić modernizacje,a dopiero później rozmyślać nad kolejnymi innowacjami

Komentarz

Nie jestem nolifem a zaglądam na forum co 5minut z telefonem w łapce korzystając z domowego wifi. Leże, piję kawę i oglądam tv, jest nawet wygodnie. Imo niepotrzebne jest tworzenie wersji mobilnej, większość telefonów radzi sobie z obsługą takich for internetowych.

Komentarz

dokładnie jak kolega mówi
              Opera najlepiej sobie radzi z naszym forum z mojego LG KP500 również jak mam pakiet wykupiony to nawet w przerwie na klopa w pracy wchodzę :wink:

Komentarz

Dużo szablonów do joomli czy phpbb ma wbudowane wykrywanie typu przeglądarki i często jest tak że szablon sam się przestawia na wersję pod smartphony

Komentarz

Czy już sobie nie można potrollować
                  Stronkę na moim smartfonie przegląda się wygodnie i raczej nie ma potrzeby by robić wersje mobilną.
                  TERMINATOR-serio wziąłeś to na poważnie? :wink:
                  GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                  Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
                    Czy już sobie nie można potrollować
                    Stronkę na moim smartfonie przegląda się wygodnie i raczej nie ma potrzeby by robić wersje mobilną.
                    TERMINATOR-serio wziąłeś to na poważnie? :wink:
                    Zostawię to bez komentarza...

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                      Działa szybko poprzednio po wysłaniu posta trzeba było wieki czekać.
                      Tak wykasowalismy logi oraz watchdog z bazy danych i z 600mb zrobilo sie jakies 120mb.

Jak rakieta u mnie chodzi. W ciagu sekundy albo i mniej wszystko sie pokazuje. Ja mam internet w chello upc. Nie wiem jak wy....

Komentarz

Mysle ze wiekszosc z aktywnych ludzi naszego forum powinnismy zalozyc sobie konto na www.twitter.com bo chcialbym dodac to do nowego portalu. Fajnie bedzie to wygladalo - widac aktywnosc naszych urzytkownikow!

Komentarz

Jak to jest że w niektórych tematach jest opcja [quick reply] a w niektórych a w zasadzie większości niema?

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                            Mysle ze wiekszosc z aktywnych ludzi naszego forum powinnismy zalozyc sobie konto na http://www.twitter.com bo chcialbym dodac to do nowego portalu. Fajnie bedzie to wygladalo - widac aktywnosc naszych urzytkownikow!
                            Ciekawy pomysł. Twitter jest bardzo popularną formą komunikacji, szczególnie na Zachodzie. Myślę, że przyczyniłoby się to do wzrostu popularności portalu/forum.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                              Jak to jest że w niektórych tematach jest opcja [quick reply] a w niektórych a w zasadzie większości niema?
                              EDIT: Zrobione.

Została ona wprowadzona przy upgradzie forum i automatycznie dodana tylko do nowych działów.
                              1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                                Mysle ze wiekszosc z aktywnych ludzi naszego forum powinnismy zalozyc sobie konto na http://www.twitter.com bo chcialbym dodac to do nowego portalu. Fajnie bedzie to wygladalo - widac aktywnosc naszych urzytkownikow!
                                Może to głupie pytanie, ale do czego on jest?

Komentarz

Pracuję...
                                X