Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Tak podczepiając się do tematu- jako że na wakacje kupuję DFGT + stojak i oczywiście GT5 (w końcu dołączę do ekipy ),to tak zapytam czy widział ktoś gdzieś DFGT poniżej 450 zł Szczęście mieli ci co kupowali w zeszłym roku nówki po 350 zł,a teraz po kilku miesiącach stała się dziwna i rzadko spotykana rewolucja cenowa.Cena podskoczyła zamiast opaść z 350 na 500 zł

Komentarz

Na alledrogo jest parę poniżej 450zł "prawie" nowych. Też przymierzam się w najbliższym czasie do zakupu, ale cena skutecznie mnie odstrasza.

Komentarz

Jak nic nie pokrzyżuje moich planów to szarpnę się na G27 albo Thrustmaster i wtedy mogę sprzedać swoją DFGT za 400 zł. Na dzień dzisiejszy była podpięta pod GT5 nie więcej niż 10 razy

Komentarz

Na allegro właśnie widziałem aukcje z niższymi cenami "prawie jak nowa".Ale szczerze mówiąc wolałbym zapłacić 50 zł więcej i mieć nóweczkę własnoręcznie odpakowaną,bo przecież ma mi posłużyć na lata.A nie wiadomo czy na prawdę była mało używana i w ogóle jak na żywo się prezentuje.Na jednej aukcji była świetnie wyglądająca niby prawie nówka,ale jak koleś na pocztę mi podrzucił fotkę to był kawałek plastiku wyłamany z jednej ze "śrub" mocujących i ogólnie kiera nie zadbana widać było.Wiec ja się nastawiam na nówkę,a najtaniej mają za 459 zł i wysyłka w cenie chyba ...

Komentarz

Śmieciopad wyłącznie do użytku ePSXe

Komentarz

Altus 140
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

ja trochę mniejsze nagłośnienie ^^ kupiłem

nie całe 105zł

Komentarz

A ja "średnie"

1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                    A ja "średnie"

Dobry wybór, mam 367

Komentarz

Ja wolałem 377, żeby mniej tłumiły dźwięk z otoczenia, a i tak w sumie tłumią . A kupiłem sobie je, bo te wszystkie z Tesco itp. za 20 zł strasznie szybko się psuły.
                      1+1=10

Komentarz

Ja miałem aero 5.1 niestety rozwaliły się i mam jakieś philipsy bezprzewodowe ale zbieram na logi F540 bo stwierdzam że bezprzewodowe słuchawki to rewelacja, lag nie przeszkadza tak jak w przypadku myszki a z dobrego 5.1 nie chce rezygnować bo mega dużo daje w CSie a te pasują też do PS3

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                          ja trochę mniejsze nagłośnienie ^^ kupiłem

nie całe 105zł

Uważajcie na te słuchawki na allegro i za tą kwotę
                          Oficjalnie zostałem wyruchany i dostałem podróbki wyglądające jak prawdziwe markowe sony.
                          Pierwsze co dziwne mi się wydalo to że nie ma pudełka (wcześniejsze moje zakupywane słuchawki posiadały pudelka)
                          Druga sprawa to że były w jakiejś niby szmatce od sony niby pokrowiec
                          Kolejny ewenement to że logo sony się wytarło!! WTF?? w oryginalach są wygrawerowane napisy SONY.
                          Największa wtopa to Oryginalne słuchawki sony są z aluminium (srebrne miejsca) a w tych są plastikowe !!

http://image1.dhgate.com/upload/20105/2 ... 395361.jpg <<<oryginał
                          Dopiero dzisiaj sprawdziłem gdy usłyszałem jak grają dziwięk jak nie z tej ziemi (bass jak by ktoś deską o deskę pizgał)
                          Mam nadzieje iż owy gość odda mi kasę
                          Tutaj użytkownik który sprzedaje owe słuchawki i u którego ja dokonałem takiej pomyłki. http://allegro.pl/show_user.php?uid=10224877
                          Pierwszy raz kiedyś musi nastąpić.

Komentarz

Na Allegro jest pełno podrobionych słuchawek, śmiać mi się chce jak widzę EP630 za 10zł :wink:
                            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

nom teraz będę bardziej ostrożny.
                              Ale za 70zł kupiłem philipsa słuchawy i dawały ostro jak na taka cenę.
                              Ale urwał mi się kabelek.
                              więc jedynie ze sprawdzonego źródła trzeba kupować.
                              Obecnie dogadałem się z gościem i nie stwarza problemu ze zwrotem.
                              Tylko ciekawe czy odesle mi kase

Komentarz

Ja mam słuchawki Panasonica za dwie dychy z media ekspert i jestem w pełni zadowolony

Komentarz

PracujÄ™...
                                X