Z uwagi na to że mieszkam w Warszawie a do pracy mam 22 km z białołęki na grochów więc trasa mocno średnia do jazdy samochodem, a rano żeby jeachać bez korków wychodzę o 5.50 z domu. Bodźcem stały się ceny paliwa. Obliczyłem że taki skuter zwraca się po 3 miesiącach jazdy, a do tego wykładam laske na wszystkich pajacy co stoją w korkach i nie musze już tak wcześnie wychodzić żeby nie stać się pajacem .
Sprawa genialna na miasto na dobrej benzynie idzie 75 spokojnie w korkach nie stoimy spalanie ok 2 litrów na setkę więc taniej jak bilet miesięczny które mają zdrożeć do 100% nawet do końca przyszłego roku. Jeśli chodzi o pogodę to od -2 jeździłem i w deszczu również wystarczy dobre ciepłe ubranko i nie ma problemu. Jak ktoś ma dość korków i cen paliw to polecam. I pod dystrybutorem na stacji mówimy do pełna proszę V-Power Racing :mrgreen:
Żółte oświetlenie w samochodach jest nielegalne od zeszłego roku, co do świateł mijania/drogowych jestem pewien ale nie wiem jak sprawa wygląda z halogenami.
A felgi ładne, ale mogłeś zaszaleć już z '16
16" jest za duża (miałem 16" wcześniej), poza tym żeby mieć obwód koła jak seryjny musiałbym dać profil 40-45 a to niezbyt mi leży.
Jest w sam raz
Halogeny mogą mieć barwę żółtą. Mijania, pozycje i drogowe, tak jak mówisz - nie.
Tylko, że nie mam znaczka E - homologacji na szkle, bo to tanie chinole, a w następnym tygodniu muszę zrobić przegląd do dowodu.
1. GT5
2. GT5 Prologue
3. NFS Shift
4. Colin McRae Dirt 2
5. Test Drive Unlimited 2
6. Fifa 11
7. Bulletstorm
8. Crysis 2
9. Call Of Duty Modern Warfare
10. Fallout 3
11. The Saboteur
12. Red Dead Redemption