TDU2 kupiłem za 2 wyspy i to że można pojeździć z fajnymi ludzmi
a DiRT 3 jest dobrÄ… grÄ… napewno lepszÄ… od poprszednikczki
poprawono i dodano więcej rzeczy
Złotówka, lol.
Kupiłem kiedyś podobną i w nic to nie daje praktycznie. Rozkręciłem laptopa, wyczyściłem z kurzu samemu i spadek temp. był naprawdę spory, Tobie też to polecam
Hahaha typowa aukcja na allegro.Sam towar niby 1 zł,ale cenami przesyłki nadrabiają Wyjdzie na to samo co byś kupił na innej aukcji za 10 zł.Ale ta technika jest świetna bo ludzie szukają aukcji z najmniejszą ceną kup teraz i zobaczywszy 1 zł zaraz lecą z "KuTeraz".A tu kuku przesyłka :mrgreen: Sorry za OT...
Hahaha typowa aukcja na allegro.Sam towar niby 1 zł,ale cenami przesyłki nadrabiają Wyjdzie na to samo co byś kupił na innej aukcji za 10 zł.Ale ta technika jest świetna bo ludzie szukają aukcji z najmniejszą ceną kup teraz i zobaczywszy 1 zł zaraz lecą z "KuTeraz".A tu kuku przesyłka :mrgreen: Sorry za OT...
Wiadomo^^ ale co tam mam nadzieje że będzie trochę chłodzić :wink:
Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.
Mam oryginał hot pursuita A sam wychowałem się grając w NFS II chyba;D
Jak o dziecko myślałem, że ten pasek przy ładowaniu gry pokazuje, czy już się samochód zatankował. Ktoś mi tak powiedział, i uwierzyłem....
Komentarz