Niech zgadnÄ™. JesteÅ› w Play'u?
P.S. HTC nie majÄ… najlepszej baterii.
Nie jestem w PLAY tylko w T-Mobile
Bateria wystarcza na 2-3 dni maksymalnie ale ja i tak jestem przyzwyczajony do ładowania telefonów każdego wieczoru :mrgreen:
Ostatnio znowu wpadło coś w moje łapska i oczywiście kupiłem jako wielki fan serii MGS
Ja mam road challenge ^^ Lecz Porsche ma w sobie to "cos".
Na Road Challenge też przyjdzie pora, mam zamiar zakupić wszystkie części NFS, pomijając dwie najgorsze - Pro Street i Undercover. Póki co brakuje mi dwóch pierwszych , Road Challenge i Carbona, resztę posiadam (no, te dwie wyżej ejszcze w rękach poczty ).
Ostatnio znowu wpadło coś w moje łapska i oczywiście kupiłem jako wielki fan serii MGS
Wielki fan a kupuje grÄ™ po ponad 3 latach od premiery
A tak w ogóle to rewelacyjny wybór, będziesz zachwycony zwieńczeniem wszystkich wątków i nawiązaniami do poprzednich części
Ostatnio znowu zakupiłem coś do PS3 a mianowicie jest to kokpit iRacer Comfort.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, bo iRacer Comfort jest solidnie wykonany i świetnie się sprawdza. Ma regulacje dzięki czemu można go dostosować do każdego gracza w zależności od wzrostu. Za zakup chcę podziękować koledze Sqad, bo to właśnie od niego to kupiłem po bardzo promocyjnej cenie
Więcej informacji o iRacer znajdziecie tutaj http://cockpit.com.pl/irs/#/kokpity
Komentarz