Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Albo skorzystał z promocji na zimę .
    1+1=10

Komentarz

Wybieram sie w nich na jutrzejsze zakonczenie roku szkolnego. No pewnie, ze na lato. Jak znalazl. Cichobiegi firmy Szzzelest.

Dreadlock, te maja tylko 10dziur. Siegaja troche za kostke, no moze do lydki Nie raz juz widzialem kobiety w 20tkach (do kolan). Jedna nawet znam Co ciekawe, wieksze grono posiadaczy glanow to wlasnie kobiety. Bardzo rzadko widze facetow, ktorzy przemierzaja miasto w swoich buciorach, nie zwazajac na dzikie posepne spojrzenia gapiow. (<<<--- ) W dzien zakupu (tj. 17.06) widzialem az 5 kobiet w tym jakze wygodnym obuwiu :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        nie zwazajac na dzikie posepne spojrzenia gapiow.
        Przesadzasz,spróbuj z burzą dreadów na głowie przejść przez miasto lub wejść do marketu. Każdy Twój ruch jest bacznie obserwowany począwszy od dzieci i staruszków po sklepowych cieci. :mrgreen:
        Zamieszczone przez thooorn
        (<<<--- ) W dzien zakupu (tj. 17.06) widzialem az 5 kobiet w tym jakze wygodnym obuwiu :mrgreen:
        One mają protezy zamiast nóg.

Komentarz

Z dalszÄ… dyskusjÄ… na ten temat proszÄ™ przeniesc siÄ™ do Czaterii

Dzięki.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Philips SHE9501:

Zastąpiły rozwalone ep630.
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

A u mnie dzisiaj grubszy zakup...Audi A4.

Dzisiaj dostarczono ją pod dom...takie sobie czarne kombi z rocznika 2008, jakiś tam S-line, wyposażenie raczej kompletne (skóry brak...za to tyle programów ile ma ten fotel to ja jeszcze nigdzie nie widziałem), silnik dwulitrowy TDI, wzmocniony do 170 koni mechanicznych...i na ten moment to tyle wam mogę zdradzić...jutro się go umyje...pojeździ...i cyknie jakieś fotki, to na pewno czymś się pochwalę.

Zamysł tego auta...to posiadanie zwykłego, niczym nie wyróżniającego się samochodu...którym oszczędnie i komfortowo można podróżować na co dzień (wybaczcie....ale najmniejsza pojemność silnika na naszym podjeździe to było 3,8 z widlastą szóstką - nie paliło mało... :mrgreen: ) - Trochę tam się przejechaliśmy...i pierwsze wrażenia są takie, że zbiera się nawet, nawet...momentu obrotowego ma pod dostatkiem, zawieszenie jest takim kompromisem pomiędzy komfortem a trzymaniem się...bo trzyma się bardzo ładnie, jednocześnie nie męcząc pasażera (ale to wyjdzie w dłuższej trasie...), ojciec przyzwyczajony już to automatów...ale skrzynię ocenił na dobrą (mówi tylko, że musi ją wyczuć...), układ kierowniczy jest fenomenalny...przy wyższych prędkościach zmniejsza siłę wspomagania przez co auto prowadzi się naprawdę pewnie, ale jego precyzja po prostu powala...hamulce to jeszcze inna bajka - nie znam się na tym, ale powiem wam tyle - że w takim czasie jeszcze nigdy moje ciało nie zatrzymało się ze 140 km/h do zera. :wink:

Na tą chwilę tylko tyle...fotki i jakieś szersze relacje, jutro (tzn. dzisiaj...) - Ale moje pierwsze wrażenie jest jak najbardziej pozytywne.

Komentarz

Dobry zakup Kamilu, miałem takie tylko czarne (she9500), świetnie się spisywały , teraz mam Sony MDR- EX082
                Lukas, a co będzie z Jeep'em?
                i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez duffy20
                  Lukas, a co będzie z Jeep'em?
                  Jeep zostaje z nami. Ojciec wpakował w niego już mniej więcej 300% jego wartości...ponadto darzy go ogromną sympatią - Teraz kiedy jest to Audi...wreszcie będzie moment by porobić przy Jeepie i Fordzie wszystko co trzeba by ich stan znów był idealny.

Jeep jest rok starszy ode mnie...i plany są takie, żeby go zrobić na igłę (jakieś 10k zł trzeba włożyć) - I cieszyć się pięknym klasykiem z duszą.

W Windstarze znów się coś zrąbało z przegubami...i nie wiem ile ten wóz jeszcze pociągnie...ale teraz dzięki temu Audi wreszcie będzie można coś z tamtymi autami zrobić...wreszcie będą mogły odetchnąć.

Plany na przyszłość...? Hmm...na pewno będzie to coś amerykańskiego - Mustang...ale ostatnio podsłyszałem też coś na temat czerwonej Corvette... :wink:

Po napisaniu tej wiadomości lecimy Auduśką do Wrocławia...niestety nie było dziś czasu żeby na myjnie wpaść...także fotki jeszcze trochę później - Ale na pewno co nieco po tej trasie więcej będę mógł powiedzieć.

Wituś - Gdybyś mógł jakoś zgrabnie wraz z cytatem duffy'iego przenieść do "Waszych aut"... Muah

Komentarz

Sorry, ale nie przeniose, bo system moderowania na tym forum jest na tyle dziwny, że najpierw musiałbym odznaczyc każdy post napisany w tym 35 stronnicowym temacie i zostawic tylko te dwa posty które chce przeniesc ; P Napisz to po prostu jeszcze raz w tamtym wątku, nie będe sie czepiał. muah! ;* :mrgreen:

w związku z tym prosze o póki co niekomentowanie zakupu Lukasa. :mrgreen:
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                      , bo system moderowania na tym forum jest na tyle dziwny, że najpierw musiałbym odznaczyc każdy post napisany w tym 35 stronnicowym temacie i zostawic tylko te dwa posty które chce przeniesc ; P
                      A nie możesz właśnie wejść w panel moderowania, otworzyć Topic i zaznaczyć tylko i wyłącznie wybrany post/y, kliknąć "przenieś"/"przeklej" i wybrać odpowiednie miejsce?

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                        Zamieszczone przez Witek Enzo
                        , bo system moderowania na tym forum jest na tyle dziwny, że najpierw musiałbym odznaczyc każdy post napisany w tym 35 stronnicowym temacie i zostawic tylko te dwa posty które chce przeniesc ; P
                        A nie możesz właśnie wejść w panel moderowania, otworzyć Topic i zaznaczyć tylko i wyłącznie wybrany post/y, kliknąć "przenieś"/"przeklej" i wybrać odpowiednie miejsce?
                        No właśnie tak się nie da... bez sensu to jest (wiem bo w końcu też jestem modem).
                        1+1=10

Komentarz

Pół miesiąca temu

Intel Dual-Core E5200 2.5 GHz s. 775 Box
                          Gigabyte GA-EP31-DS3L IP31 s.775
                          Kingston 4GB DDR2-800 Dual Chanel Kit CL5 Non-ECC
                          Samsung 500GB 16MB HD502IJ sATA-2
                          Chieftec GPS-450AA-101A ATX 450 Watt
                          Gigabyte 4850 512MB 256bit GDDR3 PCI-E

Wiem, że podwójny post, ale ten ma zupełnie inne znaczenie, a nie jest dopisaniem.
                          1+1=10

Komentarz

374 PLN

Jutro będzie już u mnie
                            i tyle..

Komentarz

Mnie też by się przydała jakaś kierownica

Tymczasem ja zakupiłem za jakieś 25zł + przesyłka:

Komentarz

ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

PracujÄ™...
                                X