Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Sporo czasu mam oryginalną koszulkę BMW Sauber i zapłaciłem prawie tyle samo co za tą i powiem że watro.
    Kolory takie same, napisy za ch..a się nie spiorą, a materiał będzie taki sam, prałem ją wiele razy i jest nie do zajechania i warta tych pieniędzy. Mam nadzieje że z tą będzie podobnie

Komentarz

Osobiście bym tyle za koszulke nie zapłacił. No, ale nie moje pieniądze :wink:

Komentarz

No kupiłem nowego laptopa ACER EXTENSA 5630Z za 2500zł

Komentarz

Siedzisz z nim w domu czy jeździsz gdzieś?
          1+1=10

Komentarz

Ostatnio...

Komentarz

Fajne, gdyby nie znaczek Ferrari, który pasuje tylko na masce samochodu :wink:

Komentarz

Mi się już po prostu znudziły, chyba z 3 moich znajomych takie nosi/nosiło No i mi osobiście się ta podeszwa nie podoba, poza tym dają rade :wink:

Komentarz

Biesiek nie obraź się ale mi się nie podobają.

Nie lubię takich kosmicznie wybajerzonych cichobiegów z resorami. Jakieś gumowe przetłoczenia te sprawy,niby na halę niby na co dzień pasujące do dresu ale również do Jeansu.To dla mnie taki NFS wśród butów. Nie mój gust :wink:

Ale wiadomo każdemu podoba się zupełnie coś innego. Skoro już przy butach jesteśmy to też ostatnio sobie sprawiłem nówki

No i osławione już PS3:

Plus:

I...Fifa 08 :wink:

Komentarz

the west ryder pauper lunatic asylum.
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

W sumie to Pumy z serii Ferrari kupuje odkąd pamiętam... Bo zajebiście mi się w nich jeździ... Może to ściema może i nie ale jak dla mnie buty stworzone do samochodu... Świetnie leżą na stopie, są leciutkie i noga się w nich nie poci tak bardzo jak w innych... Cienka podeszwa... Wyprofilowany tył buta... :wink: W sumie dla tego je kupuje... Moje spodnie i tak zakrywają 70-90% buta więc o żadnym "lanoswaniu" nie ma mowy... A znaczek Ferrari... Racja... Wolał bym H.... :mrgreen: Poza tym kolekcja Ferrari z Pumy jest na prawdę ogromna... Samemu mi było trudno wybrać jakieś... Ale wziąłem te ze względu na czubki... Zwykłe skórzane szybko mi się niszczą ( jakoś tak dziwnie chodzę... )

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                        ( jakoÅ› tak dziwnie chodzÄ™... )
                        W tym kwi problem

Komentarz

A oto moj dzisiejszy nabytek... doslownie z przed parunastu minut :mrgreen: Siedze w nich i sie zachwycam :mrgreen:

glany STEEL 10 dziur 199zl

Komentarz

http://www.allegro.pl/item660903542_dfi ... abrze.html

:mrgreen:
                            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                              A oto moj dzisiejszy nabytek... doslownie z przed parunastu minut :mrgreen: Siedze w nich i sie zachwycam :mrgreen:
                              Niema to jak przewiewne i jakże wygodne glany na lato. W upale 30stopni stopa wręcz odpoczywa w skórzano-metalowym obiciu po same kolana :mrgreen:

Jak kto lubi :wink:

Komentarz

No właśnie... Nie przeszkadza Ci taki upał ? Stopa musi się cholernie pocić... Mam kumpla metala ale on nie jest aż takim Hardcorem żeby chodzić w glanach w lato... :mrgreen: thooorn... Jesteś Hardcorem... :mrgreen:

Komentarz

PracujÄ™...
                                X