Gratuluję udanego zakupu, ja jestem już zadowolony kilka miesięcy :wink:
Ja ostatnio kupiłem sobie to:
(zdjęcie miernej jakości, robione na szybko, ale widac co trzeba ). Pudełko w prawym gornym rogu nie moje, PS2 leży tymczasowo na biurku siostry
Jestem cholernie zadowolony
Pochwal się swojej dupie Ale tak poważnnie jak sobie popatrzę na ta twoja konsolę to czuje taką kluchę w gardle. Żal, tęsknota za moją konsola. A zestaw miałem porządny. Ale co zrobić sprzedałem za marne grosze bo chciałem swojemu juniorowi kupić łużeczko. Więc poleciała moja czarnulka w siną dal
Ostatnio sobie to zakupiłem , świetnie sie gra na tym padzie ,my nienarzekamy na niego ,jest dość solidnie zbudowany i ręce się niepocą po dłuższym graniu, idealny do emulatorów na PSXa ,czy PS2, również do rF, LFS, tylko jest jeden dzynks, jeżeli ktoś posiada SP2 [Service Pack 2] to musi wejść w "Tryb awaryjny" i wtedy zainstalować sterowniki do tego pada.
Wibracja też jest niemal identyczna jak w padach do PSXa czy PS2. Jedyny mały kłopot to czasami te osie X/Y niedochodzą do końca ,a poza tym jest wporzo. Kosztował mnie 35zł. Pracowałem to mi sie też coś należy.
Ostatnio sobie to zakupiłem , świetnie sie gra na tym padzie ,my nienarzekamy na niego ,jest dość solidnie zbudowany i ręce się niepocą po dłuższym graniu, idealny do emulatorów na PSXa ,czy PS2, również do rF, LFS, tylko jest jeden dzynks, jeżeli ktoś posiada SP2 [Service Pack 2] to musi wejść w "Tryb awaryjny" i wtedy zainstalować sterowniki do tego pada.
Wibracja też jest niemal identyczna jak w padach do PSXa czy PS2. Jedyny mały kłopot to czasami te osie X/Y niedochodzą do końca ,a poza tym jest wporzo. Kosztował mnie 35zł. Pracowałem to mi sie też coś należy.
Wilku mam taki sam tylko że w czerwonym . Mam nadzieję że będzie ci służył tak jak mi . Jestem zadowolony
Moj wczorajszy zakup. Nie mam prawdziwego foto bo cyfrówy nie zabrałem do chaty ale to jest ta sama :mrgreen: + mały dodatek był w postaci igły :mrgreen:
Cena: 54zl
Komentarz