1x Hankook Optimo K415 175/50R15.
Cóż, rozwaliłem jedną na dziurze. Brak oznakowania, ulewa a dziura po prostu ogromna. Na odszkodowanie nie ma co liczyć, rzeczoznawca był itd a odmówili "bo droga jest w remoncie". Szkoda tylko, że jak przejeżdżałem tam dwa tygodnie później nie było to ruszone, znaków mówiących o dziurach w jezdni również nie było. Po prostu ręce opadają. Miałem do wyboru używkę za 170zł i nówkę za 270zł, wziąłem tą drugą bo stwierdziłem że na oponach akurat się nie oszczędza (tym bardziej, że pozostałe trzy nadal mają całe "mięcho").
@up: Na oponach się nie oszczędza więc powiem Ci że i tak zaoszczędziłeś, bo na jednej osi muszą być zawsze dwie takie same opony, sam fakt że będziesz mieć dwie opony o różnym stopniu zużycia już wpływa na bezpieczeństwo.
BTW, moja nowa słuchawka:
Nie myślałem że różnica między WP 7,8 a WP 8 będzie tak ogromna. Wiele rzeczy poprawiono, telefon nadal jest łatwy w obsłudze i piekielnie szybki. 85% aplikacji które są w Google play jest w Marketplace, a jeśli jakieś nie ma to ma swojego odpowiednika. Jestem bardzo zadowolony, z L820 i polecam ją każdemu :wink:
@up: Na oponach się nie oszczędza więc powiem Ci że i tak zaoszczędziłeś, bo na jednej osi muszą być zawsze dwie takie same opony, sam fakt że będziesz mieć dwie opony o różnym stopniu zużycia już wpływa na bezpieczeństwo.
Wszystkie nadal mają po 8mm albo naprawdę minimalnie mniej, używane są niecałe cztery miesiące. Więc co to za różnica? :wink: Jakby miały po 6mm np. to oczywiście, że nie ładowałbym nowej z 8mm. Ale w takiej sytuacji nie uważam, aby było to coś złego.
Dwa single CD, dyszka:
Mauro Picotto - Komodo:
Aquagen - Hard To Say I'm Sorry:
50zł razem z padem do NES'a, który nie wiadomo czy w ogóle działa... Można i tak.
CD, 9zł:
Aquagen ‎– Ihr Seid So Leise
Thunderdome 96 - Dance Or Die, (The Thunder Anthems):
Battlefield 3, The Sims 3, Dead Space, Dead Space 3, Mirror's Edge, Medal Of Honor, Crysis 2. Humble Origin Bundle, 15zł. Brać póki jest! Pomijając dwie pierwsze pozycje, do każdej gry jest kod zarówno Steam jak i Origin. Więc można przyjąć, że kupuje się podwójnie
Komentarz