Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KONTROWERSYJNE TEMATY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: KONTROWERSYJNE TEMATY

Z tym krzyżem to już jest przegięcie pały. Sami księża już śmieją się z tego.
    Wstyd mi że jestem Polakiem. Przez bande głupich, zacofanych ludzi cierpi cały naród...

Macie swojego Jarka Kaczyńskiego i efekty jego pracy.
    Całe szczęście że nie doszedł do władzy.

Komentarz

PIS wyhodował sobie społeczny pasożyt. Nie wiem tylko, dlaczego skoro "ich partia" przegrała w wyborach, skaczą wokół tego krzyża. Nie wiem...nie rozumiem. W imię czego?

Panowie...ja jestem nie w porządku wobec tego symbolu? Symbol do którego mam szacunek jest w kościele. W kościele do którego pójdę, jeśli uznam to za stosowne i potrzebne mi. Symbolem mojej wiary nie jest coś do czego przywiązują się na sznury słuchaczki radia Maryja. Symbolem mojej wiary nie jest również wytwór ludzi spod pałacu, który do tego kawałka drewna przybili na gwoździe orła bielika...

Polecam hasło "impreza pod pałacem" na YT.

Z tego co słyszę, z tego co czytam..."komuna" była zła - ale takiego czegoś kuva, to by nie było.

Komentarz

Spalowaliby az milo i kazdemu idiocie by sie odechcialo stac pod krzyzem.

Dlaczego skacza? Bo przegrali. Krzyz straszydlo na PO - "Pamietaj Bronku, to MY mielismy tu byc". To sie nigdy nie skonczy. A ci debile zamiast zajac sie rozwojem panstwa, bawia sie w takie przepychanki jak w piaskownicy 40lat temu. Moje grabki. Moja racja jest najmojsza.

http://www.joemonster.org/gry/27431/Obronca_krzyza

Komentarz

Dupy wolowe siedza w palacu? Nie sa w stanie "zorganizowac" sprawy przeniesienia tego 'symbolu'? No to mamy fachowcow, nie ma co
          Generalnie panowie, schemat. Ci co nie lubia katoli, maja okazje pojezdzic sobie na wspomnianych, wrzucajac NORMALNYCH ludzi do jednego wora z oszolomami. Tak zawsze latwiej. Ktos tu Kaczynskiego z jego przegranym w wyborach PiSem przytoczyl nawet, ..standardowo moherow. Dla mnie takie zachowanie to przeciwny biegun dla TVTrwam - rownie zaslepiony i manipulowany tylko przez inne media. Jedni i drudzy nie rozumieja co sie z nimi robi... a najlepiej dac im kije i zorganizowac ustawke, bo sa siebie warci.

Kto mial zabezpieczyc sprawne przeniesienie tego krzyza? Kuria? Mieli tam wjechac z palami 'by tym wyraznym aktem' odciac sie od "protestujacych"? Panstwo jest slabe jesli nie radzi sobie w takich sytuacjach. Decyzyjnie, organizacyjnie. Rozumiem ze strajkujace pielegniarki czy inne sluzby to jest delikatny problem, ale nie tak oczywiste do przewidzenia komplikacje. Zeby dowodzic trzeba miec jaja! Czasem podjac niepopularna decyzje...
          maruda
          A-spec 17,839 km

Komentarz

http://www.joemonster.org/filmy/27396/K ... upy_oporu_
            Kretyn

Komentarz

Ci Ludzie mają normalnie obłęd.Już tworzą odziały.Tych "obrońców krzyża" powinni do psychiatrów wysyłać i na oddział zamknięty

Komentarz

No,no tworzy się druga "solidarność".Ciekawe kiedy armatki wodne wejdą w ruch .

Komentarz

http://www.ptroa.co.il/petition/
                  obejrzyjcie sobie filmik na tej stronie. Co o tym sadzicie?
                  Dla mnie tych chinoli powinno sie w klatkach poupychać i na żywca ze skóry obdzierać

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                  Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                  Jabol punk!

Komentarz

O ja pierdole Jaki koszmar Jak bym takiego skurwysyna dorwał w swoje ręce Za jaja i na latarnię a potem do wrzątku z nimi.Chciałbym zobaczyć jak na żywca pięknie śpiewa gotując się To jest nie pojęte po prostu.Komuna jak Elvis-wciąż żywa...

Komentarz

Niech tych ludzi tak pomęczą... Nóż się w kieszeni otwiera. Powiem szczerze - nie przepadam specjalnie za psami (domowy zresztą za mną tez nie ), ale ten filmik mnie ruszył.. Kiedyś zresztą siostra pokazywała mi coś podobnego. Chiny to chory kraj . Skoro już chcą zabijać te psy (jakoby to zabrzmiało - nie popieram tego, mówię od razu) to niech przynajmniej umierają szybko...

Zresztą, w polsce podobno jest to samo.. Ale nie tak nagłaśniane.
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja też nie przepadam za psami,a bardziej za kotami (mam 2 w domu) :wink: Ale to co jest na tym filmiku -nie mieści się w głowie.W polsce też jest taki proceder,ale w takich na pozór zwykłych schroniskach psów.A także w prywatnych gospodarstwach.Zresztą nie raz było w Ekspresie Reporterów o tym.W schroniskach psy żyją w okrutnych warunkach.A jeśli chodzi o prywatne gospodarstwa,to nie którzy (potwory) dopuszczali się do robienia smalcu z psów Zresztą na całym świecie,w każdym kraju jest takie coś
                        Filmiki na YT są też przejmujące pt: "Poznaj swoje mięco"-
                        Cz1- http://www.youtube.com/watch?v=csMl9ykOrcg
                        Cz2- http://www.youtube.com/watch?v=yIfK0...has_verified=1
                        Trzeba tu zaznaczyć,że dzieje się to w cywilizowanych krajach...

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                          A jeśli chodzi o prywatne gospodarstwa,to nie którzy (potwory) dopuszczali się do robienia smalcu z psów
                          akurat jak dla mnie, mogą sobie nawet kiełbase z nich robić, jeśli tylko zwierze jest w humanitarny sposób utrzymywane i zabite, bo my na przykład jemy świnie, krowy czy kury, a gdzieś indziej, jedzą psy, koty i świnki morskie.

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                          Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                          Jabol punk!

Komentarz

Prawda jest taka, ze Chinom Swiat nic nie zrobi, bo Chiny to Swiat. Moga sobie mordowac wszelkie stworzenia, gwalcic prawa czlowieka na wszelkie sposoby, a Swiat moze co najwyzej pomachac paluszkiem.

Komentarz

Coś w tym jest. Chiny są najludniejszym państwem na świecie. Mówi się nawet, że chińska armia atakuje małymi grupkami po 4 miliony żołnierzy. Już dość długo słyszy się o łamaniu tam praw człowieka... i jest tak dalej

Gdy widzę jakiś filmik, na którym ktoś maltretuje psa, kota (szczególnie małego) lub inne zwierzę, mam ochotę znaleźć tego sku*wiela i zrobić mu coś najgorszego, co tylko przyjdzie mi do głowy. Takim "ludziom" powinno się najpierw robić dokładnie i ze szczegółami to samo, co oni zrobili zwierzęciu, a potem doprawić jeszcze czymś innym i równie okrutnym. Więc wybaczcie, ale odpuściłem sobie oglądanie tamtych filmików. Smutne jest to, że często tacy są nieuchwytni lub bezkarni. Sporadycznie zdarza się, by taki został osądzony i ukarany, chociaż i tak zawiasy nie są żadną karą dla takich skurw*synów.

Komentarz

Klnij na tych, którzy do takiej roboty zmuszają, a nie na tych, dla których jest to praca, za którą mają na miskę ryżu dla siebie i swojej skośnookiej rodziny...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X