Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KONTROWERSYJNE TEMATY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: KONTROWERSYJNE TEMATY

Zamieszczone przez kyjgel
    @Terminator: Boksery są paskudne? Paskudna jest Twoja ortografia.
    Tak,boksery są paskudne Ale o gustach się nie dyskutuje

Tak wyglądają te z sąsiedztwa.Mają wywalone kły na wierzch i się ślinią Chociaż są jeszcze bardziej obrzydliwe niż na zdjęciu.

Jeśli chodzi o ortografię,to piszę te posty szybko.A i tak staram się pisać poprawnie i myślę,że nie jest aż tak tragicznie.W stosunku do tego co można zobaczyć na forach...

Komentarz

Niestety ale na tym zdjęciu to nie bokser

Komentarz

Biesiadnik, do golebi w Polsce nie wolno strzelac, poniewaz:

W Polsce objęty ścisłą ochroną gatunkową na podstawie § 1 pkt 1 lit. a i § 2 rozporządzenia Ministra Środowiska z dnia 28 września 2004 w sprawie gatunków dziko występujących zwierząt objętych ochroną (Dz. U. Nr 220, poz. 2237).

Jesli ktos cie zobaczy, udowodni to przed organami wladzy, mozesz poniesc tego konsekwencje. To tak, jakbys strzelal do jastrzebia czy orla.

Nie mowie, ze to zle. Sam czasem chetnie bym rozstrzelal tych wszarzy. Niestety, dura lex, sed lex.

Komentarz

Dobermany rządzą

na zdjęciu moj pies ;p

Komentarz

Ja w domu mam Westa :mrgreen:

Siostra chciała. Mnie nie lubi i warczy nawet jak do niego podchodzę.. Cholera wie czemu tak jest, jak był mały to tego nie robił . Na zdjęciu nie mój bo chwilowo nie mam zdjęc na kompie ; P
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

O i mam fajny temat. @Up: wiesz że kopiowanie uszu i ogona w Polsce jest zabronione? Jak dla mnie to tylko kaleczenie zwierząt.

Komentarz

O i mam fajny temat. @Up: wiesz że kopiowanie uszu i ogona w Polsce jest zabronione? Jak dla mnie to tylko kaleczenie zwierząt.
                Do mnie to było ? Dobermany mogą mieć kopiowane uszy i ogony.

Po drugie doberman z ogonem i uszami jamnika... nie jest tak ładny.

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                  Do mnie to było ? Dobermany mogą mieć kopiowane uszy i ogony.

Po drugie doberman z ogonem i uszami jamnika... nie jest tak ładny.
                  W Polsce jest to zabronione od 1997 bez wyjątku co do ras.

Komentarz

Tak sobie zobaczyłem ,czytam... czytam i widzę ,że nie tylko ja mam ten problem, a te gołębie co są u mnie nie są hodowlane, bo gdyby były to by miały zaobrączkowane nóżki, rozróżniam, ach szkoda gadać.

I weź tu bądź mądry w naszym polskim jakże mądrym kraju.
                    Takich ludzi jak ja jest na pewno wielu co mieszka w bloku [kawalerka] to nie chcą się przyznawać czy rozwiązać ten problem ,który ich po prostu męczy.

Trudno, jesteśmy skazani na syfilis w balkonie.
                    Np. w Brazylii zaczęli stosować środki antykoncepcyjne na gołębiach ,żeby ograniczyć tam ilość tych ptaków bo jest ich tam za dużo.

Co z tego ,że te ptaki są mądre ze względu na to ,że potrafią trafić nawet jak są daleko od domu o jakieś 1000km i do końca naukowcy nie są w stanie wyjaśnić co kieruje gołębie ,że trafią z tak daleka, są 3 teorie:
                    - magnetydy w dziobie
                    - węch
                    - geomagnezja ziemska i słońce

W I woj. światowej robiły za przesyłanie wiadomości w takich malutkich fiolkach w ściśle zwiniętym papierku tzw. "gołębie do zadań specjalnych".
                    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

a nie możesz zgłosić tego do gminy że masz duży problem albo napisać petycje o zestrzelenie gołębi do konserwatora przyrody w twoim województwie

Komentarz

Ja mieszkam w kamienicy i od lat mam gniazdko jaskółek na klatce schodowej. W tym roku rozwaliliśmy im gniazdo, to se odbudowały, odpuściliśmy se.
                        1+1=10

Komentarz

A co Ci Jaskółki zrobiły ?

Gołębie nie dość że mi na balkonie syfią to jeszcze na auto srają.
                          Niech mnie skarzą i wsadzą do więzienia
                          Żyjemy w Polsce, tutaj płazem uchodzi znęcanie się nad psem czy kotem a za gołębie mnie będą gonić ? Poza tym funduje im krótką i bezbolesną śmierć... Lepiej chyba tak niż jak by miały na jakąś chorobę umierać

Komentarz

Ej cycuszki może idźcie z tym do czaterii bo nie widzę aby ta sprawa była jakąś zajebistą kontrowerą :wink:

Komentarz

Łoj tam macie problemy. Jak nie gołębie to wróbelki elemelki was osrają. Walka z wiatrakami. Mam sąsiada gołębiarza, w sumie do tej pory chyba nigdy mi to nie przeszkadzały. A jak ktoś chce niech na parapecie położy matę z kolcami lub gwoździami. Może i mało estetyczne ale żadne ptactwo nie usiądzie. Taki kompromis. Bo strzelać to se można do usranej śmierci i jak było nasrane tak będzie.

Komentarz

Krzyz wel "pisowskie straszydlo" pod Palacem Prezydenckim

Komentarz

Pracuję...
                                X