Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KONTROWERSYJNE TEMATY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: KONTROWERSYJNE TEMATY

Zamieszczone przez Dreadlock89
    btw.i okazało się że nie wszyscy poszli waszym tokiem myślenia. Alternatywą okazał się Napieralski który jak na takie zawody i tak zdobył znaczącą ilość głosów. Teraz to o jego przychylność biją się liderzy.
    To i tak bzdura, bo każdy i tak zrobi co zechce, bez względu co zdecydują na górze. A wszyscy, których znam i głosowali na Napieralskiego, w II turze nie będą głosować w ogóle.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

To oczywiste. Dlaczego lewica mialaby glosowac na prawice?

Komentarz

Witek-to tak jak ja. Ale i tak ten kto przeciągnie Grzecha na swoją stronę skorzysta. Inaczej nie zabiegaliby o jego poparcie. W polityce nic niema bezinteresownie.

Komentarz

http://www.youtube.com/user/filozofero# ... WXUE0CbS_Q

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
            http://www.youtube.com/user/filozofero#p/u/1/NWXUE0CbS_Q
            OMG. Cały internet śmieje się z tego głąba. Na pozór mądrze gada, ale każdą jego tezę da się rozwalić w pył. Tylko rzesza neokidów się przy nim ostała, reszta już się rozeszła.

Komentarz

a co myślicie o paradach równości związkach osób tej samej płci adoptowanie dzieci przez osoby homoseksualne

Komentarz

Co kto lubi... Wg mnie czlowiek powinien miec wolny wybor co do swojej orientacji. Brak tolerancji ze strony innych to nic innego jak objaw zacofania i faszystowskiego belkotu z ambony.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  Co kto lubi... Wg mnie czlowiek powinien miec wolny wybor co do swojej orientacji. Brak tolerancji ze strony innych to nic innego jak objaw zacofania i faszystowskiego belkotu z ambony.

Rozumie, że w takim razie akceptujesz również pedofilie ?
                  Jak chcą dzieci to niech je sobie zrobią, póki nie wychodzili z domów nie miałem nic na przeciwko, ale teraz wytępił bym co do jednego. Niedługo pary hetero będą rzadkością jak tak dalej pójdzie. Jak chcą być inni to niech sobie będą, ale w domu, osobiście obrzydzeniem napawa mnie widok dwóch facetów trzymających się za rękę, co gorsza dających sobie buzi
                  To jest choroba, a choroby się leczy.
                  Jak pozwolimy im na jedno to będą zaraz chcieli drugie, a po nich przyjdą inni.
                  Osobiście chcę żyć w normalnym świecie.

Komentarz

Gejów bym spalił na stosie.

Komentarz

Parady równości. Co mnie interesuje co kto robi za drzwiami sypialni. Takie akcje tylko dzielą społeczeństwo a nie wyrównują szanse. Kogo widzimy na tych pochodach? Jakiś półnagich wydepilowanych facetów którzy się obłapiają i lecą w ślinę na oczach wielu ludzi, w tym dzieci. Tak zachowuje się normalny człowiek?
                      Poczytajcie sobie to:
                      http://www.debata.olsztyn.pl/index.php? ... Itemid=110
                      To już się w pale nie mieści. A ludzie jeszcze głosują na lewackie partie, które zaskarbiają sobie poparcie głównie u bezrobotnych (social rulez), imigrantom (social rulez to) i homoseksualistów) I teraz obudziliśmy się z ręką w nocniku. Geje już dawno wywalczyli sobie równe prawa, teraz chcą więcej (małżeństwa, adopcja dzieci, dziedziczenie). Podsumowując; Jeśli ludzie o odmiennej orientacji seksualnej tak pragną równości, to niech zachowują się normalnie. Chcą dziecko? Ok, to niech je sobie spłodzą. Mały człowiek w życiu potrzebuje tak samo męskich jak i żeńskich wzorców. Ale żyjemy w czasach politycznej poprawności i trzeba porządnego wstrząsu żeby ludziom otworzyć oczy.

Komentarz

Wszyscy razem w jednym tempie smarój dupę albo pęknie ;* (!) c====3
                        Jedyne homo jakie toleruje to serek homogenizowany waniliowy

Komentarz

(!) c====3
                          O ty dredzie zboczeńcu :wink: tylko ci jedno w głowie

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                            (!) c====3
                            O ty dredzie zboczeńcu :wink: tylko ci jedno w głowie
                            A Tobie w dupie

Musiałem :mrgreen:

Komentarz

Gejów bym spalił na stosie.

Czyli jednak lubisz sado-maso :mrgreen:

Komentarz

Lubię bicze,pejcze,latex,przypalanie, podduszanie i wiele inych. Przecież sam wiesz

Komentarz

Pracuję...
                                X