Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: FormuÅ‚a 1

Chodzi o wrażenia, nie o suche punkty! To stwierdzenie może być subiektywne, ale uważam że lepiej walczą i więcej wyprzedzają w tym roku

Komentarz

To juz koniec sezonu? A kiedy był ostatni wyścig?

Zamieszczone przez Bochen
      Liczę na zwyżkę formy Caterhama w przyszłym sezonie. Chyba tylko oni spośród nowej trójki mogą się włączyć do walki w przyszłym sezonie...
      Caterham w F1? Może jestem trochę do tyłu z aktualnościami, ale z tego, co wiem, to tego zespołu nie było w tym sezonie. Chyba, że masz na myśli to, że dołączą w następnym.

Komentarz

Wiesz, w cytacie Bochena wszystko pisze.

Komentarz

Zespół Lotus od przyszłego roku zmienia nazwę na Caterham, a Lotus Renault na Lotus.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A Kimi wraca do F1

Komentarz

Ahm, no to dzięki wielkie za info :wink: .

Komentarz

Powrót Kimiego do fantastyczna wiadomość dla Roberta - być może już podpisał kontrakt z Ferrari na testera w 2012 i na miejsce Massy w 2013! ^^
                Oby...
                Polecam wywiad z Raikkonenem na kanale LRGP na Youtube - nic się nie zmienił, dalej będzie wszystko olewał
                Tego mi w F1 brakowało

Komentarz

Nie wiem czy opcja Kubica + Alonso to będzie dobry duet

Komentarz

Fakt, jego "współpraca" z Hamiltonem nie układała się najlepiej. Głównie dlatego, że jako mistrz świata oczekiwał niepodważalnej pozycji kierowcy numer 1, a gdy się okazało, że debiutujący Hamilton dorównuje mu tempem, zaczęli(McLaren)go faworyzować...mieli dzięki temu wielki hype medialny itp.
                    Ale z tego co mi wiadomo, bardzo się z Robertem lubią. Dodatkowo, Kubica kilkakrotnie juz powtarzał, że nie ma problemu z szybkim zespołowym kolegą.
                    Bardzo chciałbym zobaczyć jak rywalizują w identycznych bolidach!

Komentarz

No i co z tego że się lubią? Na torze to nie ma znaczenia. Co to tego że by nie miał problemu to się dopiero okaże.

Komentarz

Walczyliby ze sobą, to nie ulega wątpliwości - chodziło mi tylko o to, że będzie to walka fair-play. Np. jak walka Alonso z Buttonem w tym roku. To były na prawdę świetne pojedynki Jednak będąc w jednym teamie jest inaczej...wiadomo.
                        Ale nie uważasz chyba, że doszłoby do takiej paranoi jak podczas duetu Senna-Prost w McLarenie, kiedy to mechanicy od jednego i drugiego kierowcy patrzyli sobie na ręce i nie dzielili się danymi?

Komentarz

Kubica i Ferrari to tylko spekulacje, nic nie jest potwierdzone, więc nie ma co robić afery. Ale fakt, rozpalają wyobraźnię

Komentarz

Niech Robert się pozbiera, zobaczy czy jest w stanie szybko jeździć, a potem będzie go można łączyć z teamami.

Komentarz

A ja np. bardzo lubię takie ploteczki i domysły Ale musicie przyznać, że tyle się już mówiło o Robercie w Ferrari, że coś w tym musi być. Np. po wypadku Massy. Jak się później okazało, to wszystko było prawdą i miał możliwość ścigania się w czerwonym bolidzie... A jest to wiarygodne tym bardziej, że teoria o Kubicy w Maranello jest potwierdzona przez włoskie media, nie tylko rozmarzonych polaków. Oczywiście kluczowe będą testy na początku 2012...

Komentarz

http://www.f1wm.pl/php/news_id-25100.html

No to pięknie, nasz mistrz złamał nogę...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X