Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1

No oczywiście nie są nieomylni czasem pieprzną gadkę ale relacja z TdFu trwa nawet 4 godziny a wcale się nie nudzisz.Mają wielką wiedzę i nawet taki lajk jak ja który zbyt dużej wiedzy o kolarstwie nie ma potrafi z chęcią ich wysłuchiwać. .Nawet przysłowiowe kury domowe słuchają ich relacji.Dlatego uważam ich za najlepszych polskich komentatorów.A według ciebie kto jest najlepszym polskim komentatorem.
    PS a jak bym chciał założyć temat o TdF to w jakim dziale go założyć?

Komentarz

Nie jestem w stanie teraz powiedzieć, ale Panowie z Eurosportu bardziej mi odpowiadają pod względem atmosfery i wyczucia.

Ps. Trudno powiedzieć, ale chyba właśnie w Motoryzacja.

Komentarz

Właśnie o to mi chodziło tylko źle to ubrałem w słowa.

Komentarz

Mnie irytuje jak Borowczyk niema o czym gadać i wyskakuje: Taki a taki kierowca urodził się gdzieś i startował w czymś ma rodzinę w jakimś kraju itp.

Komentarz

Albo wiecie, że Mclaren sprowadza nakrętki z Marsa, a jedna taka kosztuje tyle, co wypłata Kowalskiego?

Komentarz

Vettel lepszy od Rubensa i Stiga na Top gear test track

Komentarz

No oglądałem ten odcinek.

Komentarz

Chcąc nie chcąc, trzeba przyznać, że Vettel to naprawdę świetny kierowca jeśli chodzi o czysty przejazd toru. Świetnie sie ogląda jak wykorzystuje każdy centymetr toru a czasami wyjeżdża poza niego żeby złapać dobrą linię. Widziałem gdzieś porównanie jego okrążenia z okrążeniem Webera - przepaść

I ciekawostka, na słynnym zakręcie nr 8 w Turcji, Vettel nie odwraca głowy w kierunku zakrętu, pozwala żeby działała na nią siła odśrodkowa (która wciska jego kask w prawą burtę kokpitu). Można to oczywiście tłumaczyć tym, że niewiele jest w kalendarzu GP torów z zakrętami odwrotnymi do ruchu wskazówek zegara, kiepskim przygotowaniem fizycznym niemca albo... dawaniu odpocząć mięśniom? hmmm...

Komentarz

Masz rację co do tego, że Vettel jest bardzo dobry, jeśli chodzi o jazdę na czele, z pustym torem przed sobą. Czekam natomiast na więcej sytuacji, w których będzie jechał za kimś, tak jak za Hamiltonem na Silverstone. Wtedy się okaże, czy jest równie dobry i w te klocki.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                      Albo wiecie, że Mclaren sprowadza nakrętki z Marsa, a jedna taka kosztuje tyle, co wypłata Kowalskiego?
                      O tych nakrętkach to praktycznie co wyścig opowiada.

Komentarz

Trening 3, GP Niemiec, dzisiaj...

Borowczyk i Kochański:

B - 0,4s wolniej od Alonso. No to chyba to juz maksimum mozliwosci Vettela.
                        K - No ja mysle ze pojedzie jeszcze szybciej.
                        B - Chyba nie

K - ...
                        B - To znaczy, ze chyba to jeszcze nie koniec mozliwosci Vettela, ghegheghe
                        K - ghegheghe

Komentarz

Jak spłukuje wodę to słyszę lepsze teksty

Komentarz

To załóżmy temat "Najlepsze teksty Borowczyka i spółki" .

Komentarz

Ładny wyścig się dziś odbył. Hamilton wygrał, Vettel 4 haha. Alonso zabrakło paliwa na po wyścigu. Tylko kurde mechanicy Ferrari mogli się bardziej postarać, by Vettel Massy nie minął. Ale ogółem było OK.

Komentarz

Podobała mi się sytuacja po pierwszych postojach, gdy cała trójka znalazła się obok siebie przed pierwszym zakrętem. Ciekawa walka. Wyścig był bardzo dobry. Szkoda, że po drugim postoju Hiszpan tak łatwo dał się objechać Hamiltonowi, mógł go przytrzymać, powalczyć, bo jak się później okazało, zaoszczędzone opony zdały się na nic. Nie rozumiem też, co stało się z Webberem w końcówce. Nie było powodu, by tak zwolnił. No i po raz n-ty spalił start. To już chyba jego znak firmowy.

Podsumowując, właśnie takie wyścigi powinniśmy teraz oglądać, by liczyć na to, że sezon będzie trwał do Grand Prix Brazylii. Vettel jadąc na dalszych pozycjach jednak coś nie jest za specjalny.

PS.
                                Alonso podwożony przez Marka - od razu przed oczami mam widok Senny podwożonego przez Mansella na Silverstone

Komentarz

Pracuję...
                                X