Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Właśnie doczytałem że sędziowie karają za ścięcie i zyskanie dzięki temu przewagi, jeżeli kierowca wydłuży sobie tor i zyska nic nie robią, ponieważ nie ma tego w regulaminie.

Komentarz

Czytałem dzisiaj jakieś plotki, że Ferrari szuka kierowcy na Monzę zamiast Luki Badoera i najprawdopodobniej będzie nim Robert Kubica nie wiem ile w tym prawdy, ale tak czytałem. Wiecie coś może na ten temat ?? Ciekawe by to było gdyby Robert na prawdę pojechał w Ferrari .

Komentarz

No różnie się mówi ja myślę,że na Monzie pojedzie albo Fisichella albo Gene(jak dla mnie najprawdopodobniejszy scenariusz).Alonso powiedział,że na pewno nie a czytałem,że Kubica w zamian za starty do końca sezonu chciałby pewnie miejsce w Ferrari w 2011 i jak dla mnie to są jakieś bajeczki.Oczywiście chciałbym (podobnie jak większość Polaków no i Włochów), żeby tam pojechał, no ale jak wyżej:wydaje mi się to mało prawdopodobne.

Komentarz

Fisichella najprawdopodobniej też nie pojedzie, tak czytałem, wszystko okaże się pewnie na dniach gdzieś.

Komentarz

Wydaje mi się, że Robert prawie na pewno nie pojedzie w Ferrari w Grand Prix Włoch, ani w ogóle w tym sezonie.

Za Badoera pojedzie na pewno ktoś spoza tej trójki (Fisichella, Alonso, Kubica). Nie wiem kto, ale na pewno Ferrari kogoś ściągnie. Swoich typów aktualnie nie mam.

Komentarz

Gene.

Komentarz

Gene też nie będzie lepszy od Badoera....

Komentarz

Gene nie lepszy od Badoera? No nie wiem.On wygrał w tym roku Le Mans..

Komentarz

Powtarzalna jazda samochodem w wyscigu dlugodystansowym to calkiem co innego. F1 przy 24H LeMans to wyscig sprinterski. Brudas tez byl wysoko w LeMans, a z Toro Rosso go wywalili.

A czy Ferrari nie moze sobie sciagnac jakiegos mlodzika na te pare wyscigow? Zamiast grzebac wsrod dinozaurow niech rozgladnie sie za mlodymi wilkami. W koncu to tylko pare wyscigow. Gorzej nie bedzie.

Komentarz

łał i co z tego że wygrał ? Przestań powtarzać to samo co Borowczyk, bo śmieszny się robisz. Jakby nie patrzeć to samochody LMS różnią się od F1... druga sprawa kiedy on jechał ostatni raz bolidem F1 jakiś dłuższy dystans? No właśnie, Gene to będzie tak samo kupa jak Badoer.

Komentarz

Muszą sobie znaleźć jakiegoś kierowcę co teraz jeździ w niższej serii od F1 i dobrze sobie radzi .

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                          niech rozgladnie sie za mlodymi wilkami
                          http://www.youtube.com/watch?v=zCNrbirT4KY

Sorry panowie, ale nie mogłem się powstrzymać.

Ogólnie miałem pisać to samo, co Sylwek i thooorn, ale to co oni napisali w zupełności wystarczy.

Komentarz

niech rozgladnie sie za mlodymi wilkami
                            Stefano coś wspominał że przyglądają się młodym

Komentarz

Czy Ferrari ma zwierzchnictwo nad jakas rookie seria? Moze maja swoj team? Nie za bardzo sie orientuje w tych slabszych klasach. Moze Wy cos wiecie na ten temat? Chyba maja jakies "zaplecze do robienia mistrzow"? Czy po prostu bazuja na prestizu i na tym, ze do Ferrari najlepsi sami beda walic drzwiami i oknami?

Komentarz

A gdzie jest Mikołaj Sokół?
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X