Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Biesiadnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Foto] Biesiadnik

Co do wcześniejszych pytań...
    Nie, nie doktor ( chociaż bardzo bym chciał... ) :wink: Raczej serwisant aparatury medycznej... :wink:
    Jako że wiosna zagościła już na stałe... Postanowiłem zrobić małą sesje... Czy udana, czy nie... Sami ocenicie :wink:

I moje "marzenie"... Jeśli chodzi o auto do modów...

Osobiście mam mieszane uczucia co do sesji... Niektóre zdjęcia bardzo mi się podobają... A niektóre mogły by być lepsze...
    Czekam na wasze oceny...

Komentarz

Yhy Biesio jest konsultantką Avon

A same footy:
      Dużo ich a ja ostatnio bardzo leniwy. Widać na starcie że zielono wokoło a w głowie Grechuta :mrgreen:
      Nie będę się rozpisywał bo musiałbym straszną litanię tworzyć wystarczy że powiem że foty są oszałamiające.
      Super ten ogień złapałeś.

Komentarz

Fajne. Czuć wiosne

Komentarz

Dziecka czas
          Wiosna nadchodzi.

Podłożyłbym pod pokaz slajdów z tych zdjęć tę muzykę:

http://www.youtube.com/watch?v=d6i_eQUlc9Q

Komentarz

ładne zdjęcia, tulipany fajnie wyszły.

Biesiadnik, jaki masz aparat?

Ok już wiem.

Sprawdziłem EXIF'a. Aparat Fotograficzny Biesiadnika to Canon Eos Rebel XTi. (Czyli 400D)
            i tyle..

Komentarz

Kufa... Burdel u mnie w temacie robicie Będą bany...
              Nie no serio, niech mod to pokasuje :wink:

Aparat jaki mam to : Canon EOS 400D/Digital Rebel XTi :wink: I 4 obiektywy Canona :wink: 28-105mm, 100-200mm, 35-70mm i 50mm :wink:

Ps: Lukas, niecierpliwie czekam na Twoją ocenę...

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                Aparat jaki mam to : Canon EOS 400D/Digital Rebel XTi :wink: I 4 obiektywy Canona :wink: 28-105mm, 100-200mm, 35-70mm i 50mm :wink:
                Konkretnie widzę...brakuje Ci jeszcze tylko tele i szerokiego oka. 50mm...to masz ze stałą ogniskową rozumiem, tak?
                Zamieszczone przez Biesiadnik
                Ps: Lukas, niecierpliwie czekam na Twoją ocenę...
                Jutro je wszystkie pootwieram i dokładnie obejrzę.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                  Konkretnie widzę...brakuje Ci jeszcze tylko tele i szerokiego oka. 50mm...to masz ze stałą ogniskową rozumiem, tak?
                  Si Resztę obiektywów ma starszy brat ( który dysponuje Canonem 50D ) Przy okazji pospisuje co ma :wink:

Zamieszczone przez Lukas
                  Jutro je wszystkie pootwieram i dokładnie obejrzę.
                  Czekam... :wink:

Komentarz

Jakościowo wszystkie są po prostu wspaniałe. Przysłona na tych kwiatkach bardzo mi się podoba. Ładnie "zagina" tło, jednocześnie pokazując, że tam też się coś dzieje.

Zdjęcie z rumiankami najbardziej mi się spodobało. Jakbym na nie nie spojrzał, po prostu nie ma się do czego przyczepić.

Ogień...no cóż...niezłe czasy tam musiałeś mieć - Zdjęcia strasznie mi się podobają.

Ogólnie zauważyłem, że lubisz takie ciaśniejsze kadry...mi osobiście to średnio pasuje, aczkolwiek każdy robi to po swojemu.

Gdybym miał patrzeć ogółem na całą sesje...wygląda bardzo dobrze.

Zdjęcie auta traktuje jako zdjęcie poglądowe. O fotografii nie ma w tym przypadku mowy. :mrgreen:

Ps. Aż mi się zachciało jakieś zdjęcia robić...coś będę musiał zarzucić. :wink:

Komentarz

Dzięki Ogólnie spodziewałem się że mnie trochę pojedziesz, ale widać jestem zbyt krytyczny dla siebie... :wink:

Ogólnie o wiele lepiej jest mi się skupić na jakiś "małych" rzeczach i je sfotografować niż robić jakieś zdjęcie ogółu :wink: Przy małych kadrach łatwiej mi ukazać to o co mi chodzi i zadbać o szczegóły :wink: Przy dużych zawsze coś mi nie pasuje, jeden szczegół który psuje cały efekt... Dlatego mało kiedy robię takie zdjęcia :wink: Ale będę miał na dniach obiektywy od brata to pochodzę po mieście i postaram się coś zdziałać

Ps: No to czekam na Twoją sesje :wink:

Komentarz

Wiosenne zdjęcia kwiatków naprawdę bardzo przyjemne dla oka Pewnie gdybym był expertem to bym sie doczepił, ale nie jestem i mi sie bardzo podoba Na innych zdjęciach też czuc kliamt Drugie z ogniem wyjatkowo mi sie podoba
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dzisiaj na spacerze z chrześniakiem była okazja cyknąć parę fotek... :wink: Mam nadzieje że nie będą takie złe
                          A to główny prowokator :wink:

No i zdjęcia...

I kilka "smaczków"

I coś na koniec...

Pozdrawiam :wink:

Komentarz

Ty qrfa jakiś pedał jesteś Zamiast nam jakieś zdjęcia gołych lasek zarzucić z prywatnych sesji to kwiatki i zieleninke dajesz :mrgreen:
                            A tak na poważnie do dużo tych fot. A ja jestem coraz bardziej leniwy.

Więc powiem tak...po raz kolejny tematyka wiosenna,przewijają się motywy drzew,drogi no i wspaniałe detale.
                            Jednak na koniec koniec ktoś łopatą Ci zayebał :mrgreen:

Przejrzałem wszystkie i bardzo mi się podobają. Co mam więcej mówić może tylko tyle że postaraj się dawać foty częściej ale po trochu wtedy postaram się bardziej zagłębić w meandry Twojego chorego i spaczonego psychometafizycznego jestestwa.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                              Ty qrfa jakiś pedał jesteś Zamiast nam jakieś zdjęcia gołych lasek zarzucić z prywatnych sesji to kwiatki i zieleninke dajesz :mrgreen:
                              Przypominam że na forum są dzieci... :mrgreen:

Zamieszczone przez Dreadlock89
                              Przejrzałem wszystkie i bardzo mi się podobają. Co mam więcej mówić może tylko tyle że postaraj się dawać foty częściej ale po trochu wtedy postaram się bardziej zagłębić w meandry Twojego chorego i spaczonego psychometafizycznego jestestwa.
                              Dzięki :wink: Dzisiaj postaram się wrzucić jeszcze parę z dzisiejszej sesji ale nie będzie ich tak dużo :wink:

Komentarz

Jak obiecałem, zdjęcia z dzisiaj... I jak obiecałem tylko 7 a nie 22 :wink: Sponsorem dzisiejszej sesji jest kolor czarny i biały
                                Przepraszam że post pod postem ale nic nie poradzę... :wink:

Ogrom naszego nowego Sądu Okręgowego...

A to prosta gdzie często odbywają się "legalne" wyścigi... :wink:

Ścieżka...

Taki o Seacik... :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X