Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Biesiadnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Foto] Biesiadnik

Auto reprezentuje Cię na drodze... Więc nie szkoda mi rąk na czyste i błyszczące się auto :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
      Auto reprezentuje CiÄ™ na drodze...
      Ale troszke brudu nikomu nie zaszkodzi. A do tego jeszcze ciut demolki i jest świetnie :mrgreen:

Hondzia fajowa, zwłaszcza tył (przód już nie bo bez znaczka) :wink: Szkoda tylko że ma taką głupią kierownice.

Komentarz

No nie pogadasz, zdjęcia pierwsza klasa - taki mały kontrast między małym wiejskim widoczkiem, a tak wypucowanym autem. Daj Type-rowy znaczek na przód ;]
        Taki:
        http://mwiszniewski.carbonmade.com/
        http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

PP, bez przesady co :mrgreen:

cmlPL... Znaczek Type R Eeee... Raczej nie... To dla mnie tak jak doklejanie M do zwykłego BMW... Type R jest Type R... A moja nią nie jest więc albo przykleję normalny albo będzie bez...

W ogóle to jakiś boroczek Golfem dzisiaj do mnie startował... Straszny kozak z niego był :mrgreen: Póki się zielone nie zapaliło... Chyba myślał że mu się pedały pomyliły... Sytuacja wyglądała tak: Czerwone... Zatrzymuje się... Obok podjeżdża zielony Golf III... Z przyzwyczajenia spojrzałem na kierownika, bez jakiejś aluzji... Popatrzał na mnie z szyderczym śmiechem i zaczął go katować... Moja mina była raczej taka ... Wbiłem jedynkę i czekam... Koleś już lekko zaczyna się toczyć do przodu to ja też lekko popuszczałem sprzęgło... Zielone... Koleś w Golfie oczywiście zapiszczał... :mrgreen: Ja ruszyłem energicznie ale bez poślizgu, i pizda... :mrgreen: ... 7 Tyś i dwójka... Patrze na licznik 80km/h a Golf dobre dwie długości za mną... więc od razu trójka i sobie odpuściłem... Nie ma co szaleć w zabudowanym... Golf oczywiście wyminął mnie na pełnej piździe... :mrgreen: Ale to chyba tylko dla tego żeby nie stać koło mnie na następnych światłach... Najbardziej podobała mi się czaszka na lusterku... Kamikaze... Resztę drogi przepisowo 50-60 km/h... :mrgreen:

Ps: Aha... No i spotkałem na stacji kumpla który też niedawno kupił H... Integre Type R... Niedługo będzie wspólna sesja... :mrgreen: A jutro na spot...

Komentarz

Eeekstra, w sumie to prawie jak iVT, więc znaczek by pasował... ale jak uważasz - chociaż porównanie do M dosyć trafne. Ważne, żebyś nie nakleił na bok DOHC VTEC ;]. A gasić golfa nawet GTI to raczej nie problem z takim autem. Miłego użytkowania, zrób jakieś fotki wnętrza i pod maską.
            http://mwiszniewski.carbonmade.com/
            http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Dokładki będą Ale żadnych "fałszywych" nalepek i znaczków :wink:

Komentarz

Dredziu, kolor to zasługa moich rąk, ale nie w PS tylko przy polerowaniu i odświeżaniu... :wink: 3 godziny + godzina mycia :wink: W PS zdjęcia były tylko pomniejszane
                No to jestem pod wrażeniem wygląda pięknie. Nie mogłem uwierzyć na serio myślałem że podkręcałeś kolor w PS.
                Jednak przydaje się ta siła w rękach po latach brandzlowania nie? :mrgreen:

Komentarz

Honda owszem zbiera ochy i achy...ale same zdjęcia są bardzo przeciętne. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                    Jednak przydaje się ta siła w rękach po latach brandzlowania nie? :mrgreen:
                    No w końcu po coś to robiłem nie :mrgreen: Myślałem przyszłościowo...

Zamieszczone przez Lukas
                    ale same zdjęcia są bardzo przeciętne. :wink:
                    Wiem, wiem... Ale z samochodami idzie mi dużo gorzej niż z naturą... :wink:

Komentarz

W ogóle to jakiś boroczek Golfem dzisiaj do mnie startował... Straszny kozak z niego był :mrgreen: Póki się zielone nie zapaliło... Chyba myślał że mu się pedały pomyliły... Sytuacja wyglądała tak: Czerwone... Zatrzymuje się... Obok podjeżdża zielony Golf III... Z przyzwyczajenia spojrzałem na kierownika, bez jakiejś aluzji... Popatrzał na mnie z szyderczym śmiechem i zaczął go katować... Moja mina była raczej taka ... Wbiłem jedynkę i czekam... Koleś już lekko zaczyna się toczyć do przodu to ja też lekko popuszczałem sprzęgło... Zielone... Koleś w Golfie oczywiście zapiszczał... :mrgreen: Ja ruszyłem energicznie ale bez poślizgu, i pizda... :mrgreen: ... 7 Tyś i dwójka... Patrze na licznik 80km/h a Golf dobre dwie długości za mną... więc od razu trójka i sobie odpuściłem...
                      Tutaj widoczne jest buractwo naszego narodu. Kupi Golfa i myśli, że dobry bo ma 150(góra) KM... Wiem, że znowu porównuje nie to co potrzeba, ale w Walii jeśli już ktoś startował to miał przynajmniej coś porządnego(ofc nie zawsze). Najczęściej jakieś Japońskie (Lancer, Impreza, Skyline, Silvia) i to wcale nie seria. Wyobraźcie sobie ten raj :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                        Kupi Golfa i myśli, że dobry bo ma 150(góra) KM...
                        Przypuszczam że ten miał max 75KM :wink:

Najczęściej jakieś Japońskie (Lancer, Impreza, Skyline, Silvia) i to wcale nie seria. Wyobraźcie sobie ten raj :mrgreen:
                        ...CzujÄ™ siÄ™ zaproszony... :mrgreen:

Komentarz

W ogóle to jakiś boroczek Golfem dzisiaj do mnie startował... Straszny kozak z niego był :mrgreen: Póki się zielone nie zapaliło...
                          Taką samą "przygodę" miał kuzyn - do jego 200SX' a startowała ... Calibra . Ale się chłopak musiał zawieść, jak kuzyn odstawił go już zaraz na starcie
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Najczęściej jakieś Japońskie (Lancer, Impreza, Skyline, Silvia) i to wcale nie seria. Wyobraźcie sobie ten raj :mrgreen:
                            ...CzujÄ™ siÄ™ zaproszony... :mrgreen:
                            Wstęp tylko dla VIPów więc może kiedyś (ofc. joke :wink: )
                            Nie to, że jeżdżą tam same dobre kółka, ale znajdują się perełki :mrgreen: (zresztą na całej wyspie )

Komentarz

Trochę się ostatnio pozmieniało... Teraz czas na silnik...

Komentarz

Nieźle, ale Hondzia na tych felgach wygląda jakoś pstrokato.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X