No nie pogadasz, zdjęcia pierwsza klasa - taki mały kontrast między małym wiejskim widoczkiem, a tak wypucowanym autem. Daj Type-rowy znaczek na przód ;]
Taki:
cmlPL... Znaczek Type R Eeee... Raczej nie... To dla mnie tak jak doklejanie M do zwykłego BMW... Type R jest Type R... A moja nią nie jest więc albo przykleję normalny albo będzie bez...
W ogóle to jakiś boroczek Golfem dzisiaj do mnie startował... Straszny kozak z niego był :mrgreen: Póki się zielone nie zapaliło... Chyba myślał że mu się pedały pomyliły... Sytuacja wyglądała tak: Czerwone... Zatrzymuje się... Obok podjeżdża zielony Golf III... Z przyzwyczajenia spojrzałem na kierownika, bez jakiejś aluzji... Popatrzał na mnie z szyderczym śmiechem i zaczął go katować... Moja mina była raczej taka ... Wbiłem jedynkę i czekam... Koleś już lekko zaczyna się toczyć do przodu to ja też lekko popuszczałem sprzęgło... Zielone... Koleś w Golfie oczywiście zapiszczał... :mrgreen: Ja ruszyłem energicznie ale bez poślizgu, i pizda... :mrgreen: ... 7 Tyś i dwójka... Patrze na licznik 80km/h a Golf dobre dwie długości za mną... więc od razu trójka i sobie odpuściłem... Nie ma co szaleć w zabudowanym... Golf oczywiście wyminął mnie na pełnej piździe... :mrgreen: Ale to chyba tylko dla tego żeby nie stać koło mnie na następnych światłach... Najbardziej podobała mi się czaszka na lusterku... Kamikaze... Resztę drogi przepisowo 50-60 km/h... :mrgreen:
Ps: Aha... No i spotkałem na stacji kumpla który też niedawno kupił H... Integre Type R... Niedługo będzie wspólna sesja... :mrgreen: A jutro na spot...
Eeekstra, w sumie to prawie jak iVT, więc znaczek by pasował... ale jak uważasz - chociaż porównanie do M dosyć trafne. Ważne, żebyś nie nakleił na bok DOHC VTEC ;]. A gasić golfa nawet GTI to raczej nie problem z takim autem. Miłego użytkowania, zrób jakieś fotki wnętrza i pod maską.
Dredziu, kolor to zasługa moich rąk, ale nie w PS tylko przy polerowaniu i odświeżaniu... :wink: 3 godziny + godzina mycia :wink: W PS zdjęcia były tylko pomniejszane
No to jestem pod wrażeniem wygląda pięknie. Nie mogłem uwierzyć na serio myślałem że podkręcałeś kolor w PS.
Jednak przydaje się ta siła w rękach po latach brandzlowania nie? :mrgreen:
W ogóle to jakiś boroczek Golfem dzisiaj do mnie startował... Straszny kozak z niego był :mrgreen: Póki się zielone nie zapaliło... Chyba myślał że mu się pedały pomyliły... Sytuacja wyglądała tak: Czerwone... Zatrzymuje się... Obok podjeżdża zielony Golf III... Z przyzwyczajenia spojrzałem na kierownika, bez jakiejś aluzji... Popatrzał na mnie z szyderczym śmiechem i zaczął go katować... Moja mina była raczej taka ... Wbiłem jedynkę i czekam... Koleś już lekko zaczyna się toczyć do przodu to ja też lekko popuszczałem sprzęgło... Zielone... Koleś w Golfie oczywiście zapiszczał... :mrgreen: Ja ruszyłem energicznie ale bez poślizgu, i pizda... :mrgreen: ... 7 Tyś i dwójka... Patrze na licznik 80km/h a Golf dobre dwie długości za mną... więc od razu trójka i sobie odpuściłem...
Tutaj widoczne jest buractwo naszego narodu. Kupi Golfa i myśli, że dobry bo ma 150(góra) KM... Wiem, że znowu porównuje nie to co potrzeba, ale w Walii jeśli już ktoś startował to miał przynajmniej coś porządnego(ofc nie zawsze). Najczęściej jakieś Japońskie (Lancer, Impreza, Skyline, Silvia) i to wcale nie seria. Wyobraźcie sobie ten raj :mrgreen:
W ogóle to jakiś boroczek Golfem dzisiaj do mnie startował... Straszny kozak z niego był :mrgreen: Póki się zielone nie zapaliło...
Taką samą "przygodę" miał kuzyn - do jego 200SX' a startowała ... Calibra . Ale się chłopak musiał zawieść, jak kuzyn odstawił go już zaraz na starcie
Najczęściej jakieś Japońskie (Lancer, Impreza, Skyline, Silvia) i to wcale nie seria. Wyobraźcie sobie ten raj :mrgreen:
...CzujÄ™ siÄ™ zaproszony... :mrgreen:
Wstęp tylko dla VIPów więc może kiedyś (ofc. joke :wink: )
Nie to, że jeżdżą tam same dobre kółka, ale znajdują się perełki :mrgreen: (zresztą na całej wyspie )
Komentarz