Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Foto] Biesiadnik
Zwiń
X
-
Re: [Foto] Biesiadnik
Witam
Zdjęcia miasta są po prostu GENIALNE ! Ogólnie Gratuluję Ci tych podróży - Pojechać do USA to już cośZdjęcie nr.2 jest niesamowite, nr.3 zapiera dech.....ten ocean, taki bezkresny.....na jednym z kolejnych zdjęć po środku stoi Ford Thunderbird - To jest WSPANIAŁE
To "okrągłe coś" (bo tylko taka nazwa przychodzi mi do głowy) - Wygląda bardzo dobrze, jest takie dynamiczne....i piękne. Pole jest nieco słabsze.....fotka z kłosami w ogóle mi się nie podoba
Pomarańczowe Murcielago to taki typowy "Showroom Style"
- Samochód robi ogromne wrażenie, do tego jeszcze ten wspaniały kolor :wink: Białe Gallardo wygląda imponująco, ale zdjęcie jest raczej "zwykłe". Bentley - Wspaniały samochód, aczkolwiek zdjęcie średnie - Tym bardziej, że obok niego stoi A-Klasa :wink: Fotka z czarnym Gallardo niepotrzebnie "ruszana" - Bo ta rozmyta ramówka, tylko psuje zdjęcie, tak uważam. Żółte Gallardo - Te zdjęcia są ładne, aczkolwiek nie zachwycają - Samochód cudowny, tylko ten czarny "płomień" na drzwiach......zupełnie jak ze wsi
.
Ogólnie zdjęcia są bardzo dobre - Fotki z USA, biją tutaj na głowę wszystkie inne - Także na forum (błyskawica Kauris'a to równie bombowe zdjęcie)Gratuluję Ci zdjęć, podróży i możliwości zobaczenia tak GENIALNYCH wozów
Ps.Samochody są z AllegroPower w Zabrzu ?
Pozdrawiam
Komentarz
-
Ciesze się że zdjęcia się podobająWiem że fotki samochodów pozostawiają jeszcze wiele do życzenia ale nie od razu Kraków zbudowano
To okrągłe coś to karuzela :wink: Zdjęcie robione z diabelskiego młynu :wink: A zdjęcia samochodów są z Moto-Show w Spodku :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
-
Z Lamborghini Murcielago są super ,dla ciekawostki niedługo Pudzian będzie takim po Polsce jeździć zimą 2009 roku.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Zamieszczone przez WiLkU666Z Lamborghini Murcielago są super ,dla ciekawostki niedługo Pudzian będzie takim po Polsce jeździć zimą 2009 roku.Przegapiłem jakieś?
Komentarz
-
Ostatnio przeglądałem trochę komputer i natknąłem się jeszcze na zdjęcia z pobytu w USAWprawdzie są to dość stare zdjęcia bo robione jeszcze starym aparatem ( zwykła cyfrówka... ) W sumie to nic specjalnego ale chciałem pokazać co nieco
Tym potworem miałem przyjemność jechaćWrażenia niesamowite... i niezapomniane... nadal gdy sobie przypominam krótki przejazd po autostradzie przechodzą mnie ciarki...
Właściciel był przesympatyczny :mrgreen:
A tu już zdjęcia ze zlotu :wink:
I mój ukochany Challenger
Pozdrawiam !
Komentarz
Komentarz