Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Biesiadnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Foto] Biesiadnik

Witam
    Profesjonalista ze mnie żaden.. Więc i zdjęcia będą na miarę moich możliwości
    Mam nadzieję że się spodobają

No i trochę czterech kółek :wink:

Pozdrawiam

Re: [Foto] Biesiadnik

Patrzac na miniaturki, myslalem ze na drugiej od gory jest lotnisko
    maruda
    A-spec 17,839 km

Komentarz

Witam

Zdjęcia miasta są po prostu GENIALNE ! Ogólnie Gratuluję Ci tych podróży - Pojechać do USA to już coś Zdjęcie nr.2 jest niesamowite, nr.3 zapiera dech.....ten ocean, taki bezkresny.....na jednym z kolejnych zdjęć po środku stoi Ford Thunderbird - To jest WSPANIAŁE To "okrągłe coś" (bo tylko taka nazwa przychodzi mi do głowy) - Wygląda bardzo dobrze, jest takie dynamiczne....i piękne. Pole jest nieco słabsze.....fotka z kłosami w ogóle mi się nie podoba Pomarańczowe Murcielago to taki typowy "Showroom Style" - Samochód robi ogromne wrażenie, do tego jeszcze ten wspaniały kolor :wink: Białe Gallardo wygląda imponująco, ale zdjęcie jest raczej "zwykłe". Bentley - Wspaniały samochód, aczkolwiek zdjęcie średnie - Tym bardziej, że obok niego stoi A-Klasa :wink: Fotka z czarnym Gallardo niepotrzebnie "ruszana" - Bo ta rozmyta ramówka, tylko psuje zdjęcie, tak uważam. Żółte Gallardo - Te zdjęcia są ładne, aczkolwiek nie zachwycają - Samochód cudowny, tylko ten czarny "płomień" na drzwiach......zupełnie jak ze wsi .

Ogólnie zdjęcia są bardzo dobre - Fotki z USA, biją tutaj na głowę wszystkie inne - Także na forum (błyskawica Kauris'a to równie bombowe zdjęcie) Gratuluję Ci zdjęć, podróży i możliwości zobaczenia tak GENIALNYCH wozów

Ps.Samochody są z AllegroPower w Zabrzu ?

Pozdrawiam

Komentarz

Ciesze się że zdjęcia się podobają Wiem że fotki samochodów pozostawiają jeszcze wiele do życzenia ale nie od razu Kraków zbudowano
        To okrągłe coś to karuzela :wink: Zdjęcie robione z diabelskiego młynu :wink: A zdjęcia samochodów są z Moto-Show w Spodku :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Fotki aut są z Katowic, prawda? Słyszałem o tej imprezie
          Nie mam teraz siły oceniac wszystkich fotek, ale obejrzałem samochody - foty nie powalają, ale tam sie lepszych zdjęc zrobic nie dało
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Nie chce mi się oceniać każdej po kolei ale powiem Ci że foty są super. Zazdroszczę :wink:

Komentarz

Z Lamborghini Murcielago są super ,dla ciekawostki niedługo Pudzian będzie takim po Polsce jeździć zimą 2009 roku.
              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
                Z Lamborghini Murcielago są super ,dla ciekawostki niedługo Pudzian będzie takim po Polsce jeździć zimą 2009 roku.
                W Polsce ostatnio nam się mnóstwo Murcielago LP640 pojawiło... czarne warszawskie na WI, kuzajowe żółte na niemieckich (pojawiało się na allegro power), kuzajowe (jego prywatne) LP640 czarny mat na niemieckich, rzeszowskie na warszawskich blachach - czarny mat, łódzki niebieski roadster - blachy E7 KRIS, warszawski pomarańczowy roadster z Konstancina oraz siwe z Sanoka Przegapiłem jakieś?
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Nie będę wszystkich poszczególnie oceniał bo każda jest super ale foty z Lambo są niesamowite

Komentarz

Ostatnio przeglądałem trochę komputer i natknąłem się jeszcze na zdjęcia z pobytu w USA Wprawdzie są to dość stare zdjęcia bo robione jeszcze starym aparatem ( zwykła cyfrówka... ) W sumie to nic specjalnego ale chciałem pokazać co nieco

Tym potworem miałem przyjemność jechać Wrażenia niesamowite... i niezapomniane... nadal gdy sobie przypominam krótki przejazd po autostradzie przechodzą mnie ciarki... Właściciel był przesympatyczny :mrgreen:

A tu już zdjęcia ze zlotu :wink:

I mój ukochany Challenger

Pozdrawiam !

Komentarz

Zdjęcia jak zdjęcia, ale te samochody....BRAK MI SŁÓW ! Cholernie Ci zazdroszczę

Pozdrawiam

Komentarz

Wow, chicałbym tam byc

Komentarz

Może dostane za to Warna ale jedno co mi przychodzi do głowy to "ja pierdole" Szczęściaż.

Komentarz

He he, to prawda maszyny są niesamowite Postaram się zamieścić jeszcze parę zdjęć z tego zlotu przy wolnej chwili

Pozdrawiam

Komentarz

Foty zwykłe, ale auta gniotą.
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                              X