Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Biesiadnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Foto] Biesiadnik

Twoje fotki są nudne,krytycznym okiem,wręcz beznadziejne ale jak mówi kolega wyżej samochody są super a szczególnie pomarańczowy Charger :wink: ...Zlotu nie zazdroszczę tak jak jazdy Mustangiem choć nie takimi jezdziłem :wink: Czy mi się zdaje czy na fotkach jest Mercury?
    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
      Twoje fotki są nudne,krytycznym okiem,wręcz beznadziejne
      Z tym sie nie zgodzę. Może nie są jakoś szczególnie piękne, ale nie można powiedziec, że są beznadziejne, bo są dobre technicznie i wcale niebrzydkie
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
        Zamieszczone przez Jimmy
        Twoje fotki są nudne,krytycznym okiem,wręcz beznadziejne
        Z tym sie nie zgodzę. Może nie są jakoś szczególnie piękne, ale nie można powiedziec, że są beznadziejne, bo są dobre technicznie i wcale niebrzydkie
        Dla jednych są normalne dla bardziej wymagających beznadziejne :wink: Kłócić się czy bronić nie mam zamiaru, fotograf ze mnie żaden :wink: Tutaj bardziej mi chodziło o pokazanie paru ciekawych samochodów niż technicznych możliwości aparatu i moich :wink:
        Wszelkie opinie są mile widziane

Pozdrawiam

Komentarz

Witam
          Ciężkie czasy nastały... Brak czasu... Znalazłem ostatnio parę starszych zdjęć :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zdjęcie przed ostatnie. To Francuskie auto? :wink: (nie mam na myśli pochodzenia marki...)

Komentarz

Zdjęcia jako zdjęcia nie są najgorsze, ale ten obiekt....samochodowy cmentarz - Nie lubię takich miejsc.

Pozdrawiam

Komentarz

Crash

Komentarz

Zdjęcia z niedzielnej wycieczki :wink: Na razie tylko dwa... reszta jak dokładnie pooglądam i obrobię :wink:

Pozdrawiam :wink:

Komentarz

Dawno mnie tu nie było... Ale to dla tego że jestem bardzo krytyczny jeśli chodzi o własne zdjęcia..
                    Ogólnie "sesja" zrobiona z kilku różnych :wink: Mam nadzieje że nie są najgorsze
                    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Ogólnie zdjęcia nie są jakieś super-extra... Ale starałem się wybrać "najciekawsze" jakie mam na dysku :wink:

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie :wink:

Komentarz

Biesiadnik przyznaj się że To nie Ty robiłeś te zdjęcia :mrgreen: Żartuję, Jak dla mnie rewelacja. Marnujesz się na tym forum, mógłbyś zając się profesjonalnie fotografowaniem. Wszystkie są rewelacyjne. No, może te z Księżycem trochę mniej, trochę oklepane, ale reszta to mistrzostwo świata.

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                        Ogólnie zdjęcia nie są jakieś super-extra...
                        Śmiem twierdzić że są Ale są z pomysłem, i to jest najlepsze - przynajmnije mi się podoba. :wink:

Komentarz

He he, dzięki :wink: Czy takie rewelacyjne... Może jestem zbyt surowy dla samego siebie :wink: Ale długo się zastanawiałem czy je w ogóle zamieszczać tutaj :wink: Traktuję to raczej jako kolejne hobby Ale bardzo się ciesze że wam się tak podobają :wink: Postaram się regularnie coś zamieszczać :wink:

Pozdrawiam :wink:

Komentarz

Świetne, najbardziej mi do gustu przypadło 5 i 7 :wink:

Komentarz

Witam.

Dobrze, żeś jakimiś fotkami zarzucił - Bo czekałem z niecierpliwością.

Ogólnie są to dobre zdjęcia z jeszcze lepszą obróbką. Ale do szczegółowej oceny przystąpię poniżej. :wink:

1. Ogólnie średnio pasują mi miejscowe B&W lub kolory, ale tutaj wygląda to całkiem nieźle. Patrząc jako na zdjęcie, jest to bardzo dobrze wykonana fotografia. Co mi się nie podoba? A no przede wszystkim ucięta gałązka. Sprawia do wrażenie jakiegoś ściśnięcia. Poza tym...to bardzo ładne, przyjemne w odbiorze zdjęcie.

2. Tutaj mi sie zbytnio nie podoba...ale technicznie patrząc ta fotka jest rewelacyjna. Idealne przejście ze słońca w niebo, świetne kolory i te śliiczne prześwitujące liście. Osobiście nie przypada mi do gustu, ale zdjęcie jako zdjęcie jest bardzo dobre.

3. Tutaj już bajka...wspaniałe! Świetnie wyostrzony znak, ładne odbicie słoneczne na powierzchni wody. Nie. To nie jest ładne odbicie...to jest znakomite odbicie. Świetne i soczyste kolory, ale nie przesadzone. Co tu więcej mówić...dla mnie znakomite zdjęcie.

4. Nie wiem...może po poprzednim ciężko już mnie będzie zachwycić...ale to jest po prostu słabe. Kadr jakiś ujowy, całkowita czerń na pniu drzewa, i całkowita biel na niebie...takie przepalenia nie zawsze wyglądają dobrze. Być może komuś innemu przypadnie do gustu, ale mnie się po prostu, nie podoba.

5. Nooo! Tutaj bez wątpienia największy kozak sesji. Znakomite. Co prawda znów na niebie mamy "mleczko" - Ale temu zdjęciu to służy, i to bardzo dobrze. Świetnie utrzymany klimat który z pewnością jest w tamtym miejscu. Masakrycznie dobre zdjęcie.

6. I znów punktowy kolor...ale tym razem wygląda dużo lepiej. Ba, tym razem wygląda bardzo dobrze. Ciekawy pomysł, w sumie. Wykonanie wcale nie gorsze. Dobra ostrość na "trawce" i ładne rozmycie tła. W sumie, czołówka jeśli chodzi o tą sesję.

7. Hmm...może ja młody jestem, może głupi...ale co to do cholery jest? Pomijając już to, że kompletnie nie wiem czym jest obiekt który fotografujesz...technicznie to leżymy. Ten przepał na białym aż wali po oczach...najsłabszy punkt sesji, zdecydowanie.

8. No tutaj nie wiem co mam napisać...sam wiem, jak trudno fotografować jest księżyc. Wygląda to średnio, nie ma jakiejś rewelacji.

9. Piękne!
                              Zdecydowanie najpiękniejsze zdjęcie...no i nie przepaliłeś nieba. I chwała Ci za to. Wygląda pięknie, jak z bajki. Wielkie Gratulacje za to zdjęcie.

10. Po poprzednim już żadne jeziora mi się nie będą aż tak podobać, ale tutaj w sumie też jest nieźle...dobry klimat, i fajne chłoodne kolorki. Dobrze wygląda kontur lasu, jednak widziałbym to wszystko w szerszym kadrze.

11. Na koniec takie pozdrowienia z wakacji. Raczej dobre, ale nie powala to. Ładnie niebo wygląda. Światła nie miałeś praktycznie także, jakieś drobne ziarna Ci się wybaczy.

Generalnie to bardzo dobre zdjęcia, no może poza numerem 7 który jak dla mnie....sam wiesz. No i numerkiem 9 który po prostu mnie oczarował i zabił. Zdjęcie jest rewelacyjne...reszta dobra i bardzo dobra, poczytasz sobie co tam napisałem powyżej, będziesz wiedział które mi się podobały, a które mniej. :wink:

Więcej takich zdjęć, Panie.

Pozdrawiam

Komentarz

7 to łódka jeśli się nie mylę

Komentarz

Pracuję...
                                X