No no - całkiem nieźle :wink: Byłoby lepiej, gdyby nie to że osobiście nie lubie tego samochodu, bo do zdjęcia sie przyczepić za bardzo nie moge :wink:
ASUS Maximus II FormulalGainward Radeon HD4850 GoldenSamplelPentium Dual Core E5200@3.14GhzlOCZ 4GB 1066Mhz CL5 HeatpipelCreative 5.1 + SupremeFX X-FilPlextor-PX820SAliiyama prolite jakaśtamlPlayStation 2
Witam !
Dawno mnie nie było... Mam trochę zaległości... Postaram się w miarę ocenić wszystkie zdjęcia... :wink:
Więc :
Audi na parkingu :
1 - niezłe...
2 - łeee... za dużo go uciąłeś... i jeszcze te światła... '
3 - ładne ale brudne auto dużo psuje...
Sesja nadmorska :
1 - zachód... niby ładny... Woda robi piękne wrażenie ale jak dla mnie wybrałeś zły moment, za dużo chmur na horyzoncie... :wink:
2 - Nijakie... Ot ptaszek sobie leci...
3 - Zachód + ta łódź... Piękne ! Za to zdjęcie szczerze gratuluję ! Wprawdzie wygląda jak by było z lampą błyskową robione... Ale mimo to jest przekozak :wink:
4 - Jak dla mnie przepalone...
Dziewczyny :
1 - Ładne ale trochę dziwny kadr... Przez co jej głowa ma trochę nienaturalny kształt...
2 - Dziewczyny dwie z balonami... :mrgreen: po prostu dobre, ale nic zachwycającego...
3 - Dziewczyna na białym tle : Mogłeś się bardziej przyłożyć do tego tła żeby takie pomarszczone nie było, efekt był by o wiele lepszy, poza tym... Patrząc na zdjęcie od góry jest super, tylko że im niżej tym gorzej... jak dla mnie nogi powinny być o wiele mniej widoczne ( czyt: bardziej w ciemnościach ) wyglądało by to o wiele ładniej, bo tak w sumie to nijak...
Ferrari od przodu...
Piękne... Ale wszystko psuje ten kontener z tyłu i to rusztowanie...
Ferrari lampa... Szczerze... Jak dla mnie to tragedia patrząc na to na co Cię stać... Nie wiadomo co chciałeś pokazać, czy odbicie budynku, czy lampę czy co ?
911... Wydaje się jakby rozciągnięte... Ale ładne...
Dwie dziewczyny siedzące gdzieś...
Zdjęcie ma klimat... Ale dziewczyny się nie zgrały za bardzo... Strasznie bije po oczach to że jedna patrzy w lewo a druga w prawo...
Dziewczyna w żółtym... Po prostu nie i tyle... Jakieś takie na siłę trochę...
Bentley... Ładne... ale wykadrował bym bardziej na środku albo bardziej na dole :wink: Ale poza tym zdjęcie na 5 :wink:
Trochę to nie po kolei ale wierzę że się połapiesz co i jak... :wink:
Ooo! Dzięki serdeczne, że chciało Ci się to wszystko oglądać.
Zamieszczone przez Biesiadnik
3 - Zachód + ta łódź... Piękne ! Za to zdjęcie szczerze gratuluję ! Wprawdzie wygląda jak by było z lampą błyskową robione... Ale mimo to jest przekozak :wink:
Ooo! Dzięki serdeczne, że chciało Ci się to wszystko oglądać.
Z miłą chęcią...
Zamieszczone przez Lukas
Bo ono było zrobione...z lampą. :wink:
Niestety trochę widać to nienaturalne białe światło padające na piasek i częściowo na łódź... Mogłeś trochę je podkolorować w PS... Bo wszędzie jest pomarańczowo a tam ewidentnie białe światło pada... :wink:
Niestety trochę widać to nienaturalne białe światło padające na piasek i częściowo na łódź... Mogłeś trochę je podkolorować w PS... Bo wszędzie jest pomarańczowo a tam ewidentnie białe światło pada... :wink:
A no mogłem...ale tragedii nie ma.
Zamieszczone przez Biesiadnik
Z miłą chęcią...
Dzięki bardzo.
W najbliższym czasie będzie jakaś...większa sesja - Koleżanka potrzebuje zdjęć, a ja doświadczenia...więc. :mrgreen:
Zdradzę wam tyle, że to będzie moja pierwsza ustawiona sesja człowieka.
...a tak ogólnie to szykuje się jeszcze następna innej pani.
Komentarz