A ja tam nic niezwykłego nie widze.
Pomysł, miejsce i kolor ze światłem bardzo fajne, ale
- kadr leci na lewą strone, tak że nie wygląda to ani przechylone ani w poziomie, tym bardziej, że ujęcie jest ze środka (nie robi się mocna perpektywa, która by wyszła od prawej strony)
- tak jedna do drugiej nie pasują w tych pozach
Kuurdeeeee! Nie wiem czemu, ale drugie taaaaaak niesamowiiiicie mi się podobaa! :mrgreen:
Sory za bezpośredniość ale...
Masz dwie fajne dziewczyny zabawiające się ze sobą na łóżku wśród balonów.
Byłbyś nienormalny i wątpiłbym w Twoją męską naturę gdyby Ci się to nie podobało. :wink:
No taak. Ale wiesz - jest tak, że podczas 'sesji' ( :mrgreen: ) męska natura schodzi na drugi plan, a liczą się tylko zdjęcia...i serce które w nie wkładam. :wink:
Mówiąc to, miałem na myśli tą konkretną fotografię - a nie wydarzenia z tamtego dnia. :wink:
Poza tyym...to sztuczna sceneria zbudowana z dostępnych materiałów. Pełna amatorszczyzna i improwizacja. :mrgreen:
No taak. Ale wiesz - jest tak, że podczas 'sesji' ( :mrgreen: ) męska natura schodzi na drugi plan, a liczą się tylko zdjęcia...i serce które w nie wkładam. :wink:
Mówiąc to, miałem na myśli tą konkretną fotografię - a nie wydarzenia z tamtego dnia. :wink:
Poza tyym...to sztuczna sceneria zbudowana z dostępnych materiałów. Pełna amatorszczyzna i improwizacja. :mrgreen:
Dobra dobra wszyscy wiemy o co cho
Ale to dobrze bo nie muszę się martwić o Ciebie :mrgreen:
No i więcej takich "sesji" :wink:
Komentarz