Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Foto] Lukas

Ehh...cwaniak! :mrgreen:

Zawstydzasz mnie... :mrgreen:

Komentarz

Żeby robić takie zdjęcia trzeba mieć mocne serce ja niestety mam problemy z pikawką :wink:

Komentarz

A ja tam nic niezwykłego nie widze.
        Pomysł, miejsce i kolor ze światłem bardzo fajne, ale
        - kadr leci na lewą strone, tak że nie wygląda to ani przechylone ani w poziomie, tym bardziej, że ujęcie jest ze środka (nie robi się mocna perpektywa, która by wyszła od prawej strony)
        - tak jedna do drugiej nie pasują w tych pozach

A poza tym to się nie znam :mrgreen:

Komentarz

Wszystkim dzięki za opinie.

Dzisiaj dwie pocztówki znad morza:

Komentarz

Świetne

Komentarz

Tym razem bez większych emocji.
              Góry chyba bardziej do mnie przemawiają.

Komentarz

Jeszcze dwa:

Komentarz

Pierwsze to zwyczajny zachód słońca nad morzem, za to drugie mi sie podoba - ale czy ja na piasku przed statkiem widze "ślad" lampy błyskowej? :wink:
                  ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Zamieszczone przez ZigCiacho
                    ale czy ja na piasku przed statkiem widze "ślad" lampy błyskowej?
                    Naturalnie. Bez lamy byłby to ciemny zarys łodzi, z zachodem słońca w tle. :wink:

Komentarz

Odkopałem takie dwa:

Gwiazdaa:

I imieniny mamy gwiazdyy:

Kuurdeeeee! Nie wiem czemu, ale drugie taaaaaak niesamowiiiicie mi się podobaa! :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                        Kuurdeeeee! Nie wiem czemu, ale drugie taaaaaak niesamowiiiicie mi się podobaa! :mrgreen:
                        Sory za bezpośredniość ale...
                        Masz dwie fajne dziewczyny zabawiające się ze sobą na łóżku wśród balonów.

Byłbyś nienormalny i wątpiłbym w Twoją męską naturę gdyby Ci się to nie podobało. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Zamieszczone przez Lukas
                          Sory za bezpośredniość ale...
                          Masz dwie fajne dziewczyny zabawiające się ze sobą na łóżku wśród balonów.

Byłbyś nienormalny i wątpiłbym w Twoją męską naturę gdyby Ci się to nie podobało. :wink:
                          No taak. Ale wiesz - jest tak, że podczas 'sesji' ( :mrgreen: ) męska natura schodzi na drugi plan, a liczą się tylko zdjęcia...i serce które w nie wkładam. :wink:

Mówiąc to, miałem na myśli tą konkretną fotografię - a nie wydarzenia z tamtego dnia. :wink:

Poza tyym...to sztuczna sceneria zbudowana z dostępnych materiałów. Pełna amatorszczyzna i improwizacja. :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                            No taak. Ale wiesz - jest tak, że podczas 'sesji' ( :mrgreen: ) męska natura schodzi na drugi plan, a liczą się tylko zdjęcia...i serce które w nie wkładam. :wink:

Mówiąc to, miałem na myśli tą konkretną fotografię - a nie wydarzenia z tamtego dnia. :wink:

Poza tyym...to sztuczna sceneria zbudowana z dostępnych materiałów. Pełna amatorszczyzna i improwizacja. :mrgreen:
                            Dobra dobra wszyscy wiemy o co cho
                            Ale to dobrze bo nie muszę się martwić o Ciebie :mrgreen:
                            No i więcej takich "sesji" :wink:

Zmykam.

Komentarz

Poza tym, ze dziewczyna na pierwszym zdjęciu wygląda jakby była brudna, to bardzo fajnie
                              ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Zamieszczone przez ZigCiacho
                                dziewczyna na pierwszym zdjęciu wygląda jakby była brudna
                                Ona zawsze jest brudna! :mrgreen:

A tak do rzeczy...gdzie to widzisz?

Komentarz

Pracuję...
                                X