Re: [Foto] Lukas
Taaa nazywajmy rzeczy po imieniu: "dzieciojebcy"
Akurat. Kurator już nic nie może Ci zrobić... co innego ojciec przykładowej niewiasty.
Ale żeby nie było nie jestem aż zorientowany w temacie :wink:
Zdjęcie ładne.
Tak ode mnie to powiem Ci...zapisz się na jakiś kurs albo przestudiuj jakiś poradnik fotografowania.
Masz potencjał ale chyba gorzej z podstawami fotografowania (od strony technicznej). Żeby nie było ja się na tym nie znam piszę co mi się wydaje.
Nauczyłbyś się zasad oświetlenia, perspektywy i reszty czarnej magii.
Dobrego technicznie zdjęcia nie zastąpi żadna poprawka w PS, może jedynie je upiększyć i wydobyć co najlepsze. (oczywiście umiejętnie stosowana).
Kiedy byś to wszytko ogarnął to kto wie
Co do sprzętu to ja Ci obkręce wszystko. Parasol na stojaku a po środku latarka, trochę sreberka z czekolady i już niezłe naświetlenie
Aparat musisz mieć swój.
Poza tym mogę zajmować się make upem, tu przypudrować tam odsłonić...
Zamieszczone przez Witek Enzo

Zamieszczone przez Lukas
Ale żeby nie było nie jestem aż zorientowany w temacie :wink:
Zdjęcie ładne.
Tak ode mnie to powiem Ci...zapisz się na jakiś kurs albo przestudiuj jakiś poradnik fotografowania.
Masz potencjał ale chyba gorzej z podstawami fotografowania (od strony technicznej). Żeby nie było ja się na tym nie znam piszę co mi się wydaje.
Nauczyłbyś się zasad oświetlenia, perspektywy i reszty czarnej magii.
Dobrego technicznie zdjęcia nie zastąpi żadna poprawka w PS, może jedynie je upiększyć i wydobyć co najlepsze. (oczywiście umiejętnie stosowana).
Kiedy byś to wszytko ogarnął to kto wie

Co do sprzętu to ja Ci obkręce wszystko. Parasol na stojaku a po środku latarka, trochę sreberka z czekolady i już niezłe naświetlenie

Poza tym mogę zajmować się make upem, tu przypudrować tam odsłonić...

Komentarz