Ja się tam nie znam ale jakość foty coś kuleje do tej pory dawałeś "krystalicznie czyste" a to jest jak po 10nie udanych edycjach w Paincie :wink:
Noo! Jedna osoba która zamiast zapatrywać się w te śliczne oczy...podeszła do sprawy tak jak należy. Masz racje...fotka jest technicznie do dupy - I dzięki, że to zauważyłeś. :wink:
5-18 lipca będę nad morzem...cyknie się jakieś fotki.
No jasne, ale widząc zdjęcie odniosłem wrażenie, że nie ma tematu, tzn. niewiadomo co autor chciał pokazać - czy czerń tła, czy panne w dziwnej pozie, czy pofałdowane prześcieradło z ciekawym cieniem... Ale zmierzaj ku tej drodze bracie :wink:
Hmm...czysta panna...na białym nie do końca idealnym łożu...jednocześnie z tajemniczą odchłanią w tle..a praktyce jednak wyglądało to tak, że ułożyło się...cyknęło z flashem fotkę, a potem wycieniowało tło.
Dzięki za opinię...także Tobie, Dredziu - Już Ty wiesz o czym mówię... :mrgreen:
Ta dziewczyna po prawej...hmmm Deja Vu(poprzednie zdjęcie, podobna poza i mina, a druga niewiasta...zakochałem się :mrgreen:
A fotka taka tapetowa, znaczy najwyższych lotów, ma wszystko co potrzeba, intryguje tak że aż ciepło się robi, zazdroszczę Ci i umiejętności i koleżanek
Komentarz