Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Foto] Lukas

"No to, to ja rozumiem, to ja lubię!"

Komentarz

Częściej takie :wink:

Komentarz

Dużo lepiej niż te niemieckie scheisy ;D Ładna z niej dziewucha. Pozdrów ją.
        http://mwiszniewski.carbonmade.com/
        http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Ja się tam nie znam ale jakość foty coś kuleje do tej pory dawałeś "krystalicznie czyste" a to jest jak po 10nie udanych edycjach w Paincie :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
            Ja się tam nie znam ale jakość foty coś kuleje do tej pory dawałeś "krystalicznie czyste" a to jest jak po 10nie udanych edycjach w Paincie :wink:
            Noo! Jedna osoba która zamiast zapatrywać się w te śliczne oczy...podeszła do sprawy tak jak należy. Masz racje...fotka jest technicznie do dupy - I dzięki, że to zauważyłeś. :wink:

5-18 lipca będę nad morzem...cyknie się jakieś fotki.

Komentarz

Ja przepraszam, że tak post pod postem...ale gdybym zeedytował, to i tak nikt by nie zauważył - A zależy mi na ludzkich opiniach.

Kolejne zdjęcie z serii "Nudy w Łukaszowym domu":

Chyba moje pierwsze takie bardziej...no wiecie, artystyczne... :mrgreen:

Ps. No ja już nie wyrabiam z tą dziewczyną...na rudo się przefarbowała! :mrgreen:

Aha...i przez jakiś czas będziecie mieli spokój od tej facjaty...bo wyjeżdżam nad morze, a ona nie! :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Fajny masz sposób na nudę Ogólnie co do zdjęcia. Kontrast między bielą, a czernią mnie jakoś nie przekonuje, mimo to zdjęcie "miłe dla oka" :wink:

Komentarz

Kontrasty biały-czarny są suuuuper!

Ale każdy wyraża własną opinię. Mi się podobają.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                    Kontrasty biały-czarny są suuuuper!
                    No jasne, ale widząc zdjęcie odniosłem wrażenie, że nie ma tematu, tzn. niewiadomo co autor chciał pokazać - czy czerń tła, czy panne w dziwnej pozie, czy pofałdowane prześcieradło z ciekawym cieniem... Ale zmierzaj ku tej drodze bracie :wink:

Komentarz

Temat tego zdjęcia...?

Hmm...czysta panna...na białym nie do końca idealnym łożu...jednocześnie z tajemniczą odchłanią w tle..a praktyce jednak wyglądało to tak, że ułożyło się...cyknęło z flashem fotkę, a potem wycieniowało tło.

Dzięki za opinię...także Tobie, Dredziu - Już Ty wiesz o czym mówię... :mrgreen:

Komentarz

Właśnie te biełe łoże troche przejarane, ale tak to jest fajnie, nie powiem.
                        http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                        http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Witam! Dzięki wszystkim którzy tam powyżej się wypowiedzieli...i teraz dla tych co lubią moje zdjęcia, kilka nowych.

Motoryzacyjne:

I jeszcze takie...które mi osobiście bardzo się podoba:

Wiem, ze szuumi...i widzę, że nie jest idealne - Ale ciemno tam dość...nie mniej jednak - Czujecie ten klimat...? :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                            I jeszcze takie...które mi osobiście bardzo się podoba:
                            Nie tylko Tobie :mrgreen:

Komentarz

a jakaś krytyka?

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                                a jakaś krytyka?
                                Ta dziewczyna po prawej...hmmm Deja Vu(poprzednie zdjęcie, podobna poza i mina, a druga niewiasta...zakochałem się :mrgreen:
                                A fotka taka tapetowa, znaczy najwyższych lotów, ma wszystko co potrzeba, intryguje tak że aż ciepło się robi, zazdroszczę Ci i umiejętności i koleżanek

Komentarz

Pracuję...
                                X