Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Foto] Lukas

Taka kolorystyka zdjęcia. Na pierwszy rzut oka po prostu wygląda jakby była brudna :wink:
    ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

[del]

Komentarz

Djęcie kiepskie(nie mówię o dziewczynie, której nic nie brakuje :wink: ), jak na Nasza Klasę...

Komentarz

Zrobiłem swój własny demotywator! :mrgreen:

http://photos.nasza-klasa.pl/14273358/1 ... a9ff6.jpeg

Komentarz

Słabe...
            Widziałem kilka z bardzo podobnymi komentarzami :wink:

Komentarz

ke? :wink:

Komentarz

No no - całkiem nieźle :wink: Byłoby lepiej, gdyby nie to że osobiście nie lubie tego samochodu, bo do zdjęcia sie przyczepić za bardzo nie moge :wink:
                ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Kilka z sobotniej nocy:

Komentarz

Witam !
                    Dawno mnie nie było... Mam trochę zaległości... Postaram się w miarę ocenić wszystkie zdjęcia... :wink:
                    Więc :

Audi na parkingu :
                    1 - niezłe...
                    2 - łeee... za dużo go uciąłeś... i jeszcze te światła... '
                    3 - ładne ale brudne auto dużo psuje...

Sesja nadmorska :
                    1 - zachód... niby ładny... Woda robi piękne wrażenie ale jak dla mnie wybrałeś zły moment, za dużo chmur na horyzoncie... :wink:
                    2 - Nijakie... Ot ptaszek sobie leci...
                    3 - Zachód + ta łódź... Piękne ! Za to zdjęcie szczerze gratuluję ! Wprawdzie wygląda jak by było z lampą błyskową robione... Ale mimo to jest przekozak :wink:
                    4 - Jak dla mnie przepalone...

Dziewczyny :
                    1 - Ładne ale trochę dziwny kadr... Przez co jej głowa ma trochę nienaturalny kształt...
                    2 - Dziewczyny dwie z balonami... :mrgreen: po prostu dobre, ale nic zachwycającego...
                    3 - Dziewczyna na białym tle : Mogłeś się bardziej przyłożyć do tego tła żeby takie pomarszczone nie było, efekt był by o wiele lepszy, poza tym... Patrząc na zdjęcie od góry jest super, tylko że im niżej tym gorzej... jak dla mnie nogi powinny być o wiele mniej widoczne ( czyt: bardziej w ciemnościach ) wyglądało by to o wiele ładniej, bo tak w sumie to nijak...

Ferrari od przodu...

Piękne... Ale wszystko psuje ten kontener z tyłu i to rusztowanie...

Ferrari lampa... Szczerze... Jak dla mnie to tragedia patrząc na to na co Cię stać... Nie wiadomo co chciałeś pokazać, czy odbicie budynku, czy lampę czy co ?

911... Wydaje się jakby rozciągnięte... Ale ładne...

Dwie dziewczyny siedzące gdzieś...
                    Zdjęcie ma klimat... Ale dziewczyny się nie zgrały za bardzo... Strasznie bije po oczach to że jedna patrzy w lewo a druga w prawo...

Dziewczyna w żółtym... Po prostu nie i tyle... Jakieś takie na siłę trochę...

Bentley... Ładne... ale wykadrował bym bardziej na środku albo bardziej na dole :wink: Ale poza tym zdjęcie na 5 :wink:

Trochę to nie po kolei ale wierzę że się połapiesz co i jak... :wink:

Pozdrawiam :wink:

Komentarz

Ooo! Dzięki serdeczne, że chciało Ci się to wszystko oglądać.

Zamieszczone przez Biesiadnik
                      3 - Zachód + ta łódź... Piękne ! Za to zdjęcie szczerze gratuluję ! Wprawdzie wygląda jak by było z lampą błyskową robione... Ale mimo to jest przekozak :wink:
                      Bo ono było zrobione...z lampą. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                        Ooo! Dzięki serdeczne, że chciało Ci się to wszystko oglądać.
                        Z miłą chęcią...

Zamieszczone przez Lukas
                        Bo ono było zrobione...z lampą. :wink:
                        Niestety trochę widać to nienaturalne białe światło padające na piasek i częściowo na łódź... Mogłeś trochę je podkolorować w PS... Bo wszędzie jest pomarańczowo a tam ewidentnie białe światło pada... :wink:

Komentarz

Niestety trochę widać to nienaturalne białe światło padające na piasek i częściowo na łódź... Mogłeś trochę je podkolorować w PS... Bo wszędzie jest pomarańczowo a tam ewidentnie białe światło pada... :wink:
                          A no mogłem...ale tragedii nie ma.
                          Z miłą chęcią...
                          Dzięki bardzo.

W najbliższym czasie będzie jakaś...większa sesja - Koleżanka potrzebuje zdjęć, a ja doświadczenia...więc. :mrgreen:

Zdradzę wam tyle, że to będzie moja pierwsza ustawiona sesja człowieka.

...a tak ogólnie to szykuje się jeszcze następna innej pani.

Komentarz

----> :mrgreen:

Komentarz

3 fota z Audi najbardziej mi się widzi. Takie ujecie jak z jakieś gry wideo :mrgreen:

Komentarz

Lukas... wstawiłbyś coś ciekawego, a nie tak nudą powiewa :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X