Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

Biesiek- ładnie się te koła prezentują,czarny mat pasuje to tego auta. Hmm chociaż ostatnio mam fazę na białe (nie znam modelu,typowe 5ramienne w stylu jdm).

Co ważne zauważyłem od ostatnich fot że [H] wróciło na maskę xD

Chętnie zobaczyłbym wykres z chamowni

Stay tuned!

DevilZ- [shock] ładne poczynania. Jakiś specjalistyczny warsztat? :d

Komentarz

No Hondzia zdrowo sie trzymie xD To żeś wyrwał awans społeczny na praskich numerach xD

Komentarz

@Dreadlock89

I nie i tak... kiedyś był to po prostu warsztat samochodowy w którym dorastałem... od 5go roku życia w warsztacie przez 12 lat to trochę jednak jest. Później trochę przerwy i teraz zajmujemy się przeróbką 4x4 by mogły wytrzymywać trudy zawodów jednocześnie dając szanse na dobre miejsce. Ostatnio auto robione przez nas zajęło 3cie miejsce w woli dębowieckiej, a w ten weekend jest 'Na cztery łapy' w Czarnorzekach(podkarpacie okolice Krosna)...

No i oczywiście nasze auta też dostają coś dla polepszenia ich żywota :mrgreen:

Komentarz

Z tego co zauważyłem jesteś moim rówieśnikiem,więc podziwiam umiejętności i doświadczenie. No ale 12lat robi swoje Usprawniacie tylko terenówy? :d

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=-DC3uS90V6Q

Komentarz

Komentarze pod filmem mówią same za Siebie

Komentarz

@Dreadlock89
                Teraz głównie 4x4... stoją 2 wranglery, za miesiąc przyjedzie kolejny z rzeszowa, żeby go zrobić tak jak żółtego. Toyota fj cruiser używana do wypadów na ukrainę, nasz suzuki sj z silnikiem swifta gti(w planach do tego sprężarka mechaniczna).
                Z osobówek to czasem coś starym znajomym dłubiemy +własne.

Komentarz

Zamieszczone przez DevilZ
                  @Dreadlock89
                  Teraz głównie 4x4... stoją 2 wranglery, za miesiąc przyjedzie kolejny z rzeszowa, żeby go zrobić tak jak żółtego. Toyota fj cruiser używana do wypadów na ukrainę, nasz suzuki sj z silnikiem swifta gti(w planach do tego sprężarka mechaniczna).
                  Z osobówek to czasem coś starym znajomym dłubiemy +własne.
                  Dowiedz się czy jest to praktycznie możliwe aby włożyć turbinę trochę lepszą do Mondeo MKII 1.8TD lub/i lepszy Intercooler :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                    Bardzo ambitne, trzeba przyznać, ale do głupoty ludzkiej i zazdrości się już przyzwyczaiłem :wink: Poza tym mało oryginalny jest skoro potrafi jedynie rzucać teksty z filmików Yt :wink: ( lepsze to niż żyć w świecie gier thooorn )

No tak, przecież Lidl ma największe znaczenie, bez tego sklepu w tle nie miał byś co napisać i było by Ci głupio ? :wink:

kyjgel, taki znawca i mechanik a nie wie takich podstawowych rzeczy ? Wstydził byś się :wink:

Komentarz

Oj Biesiadnik, na zartach sie nie znasz? :wink:

Komentarz

Myślałem, że te komentarze będą ostatnią rzeczą, do której się ktoś doczepi. Widac się myliłem
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                          Oj Biesiadnik, na zartach sie nie znasz? :wink:
                          Jak widać mamy inne poczucie humoru, tym bardziej że zdaję sobie sprawę kiedy ktoś stara się być śmieszny a kiedy chce mi zrobić na złość . :wink:
                          Szczerze, przestały mnie bawić teksty tego typu, tym bardziej kiedy nie mają nic do tematu.

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                            Zamieszczone przez kyjgel
                            Bardzo ambitne, trzeba przyznać, ale do głupoty ludzkiej i zazdrości się już przyzwyczaiłem :wink: Poza tym mało oryginalny jest skoro potrafi jedynie rzucać teksty z filmików Yt :wink: ( lepsze to niż żyć w świecie gier thooorn )

No tak, przecież Lidl ma największe znaczenie, bez tego sklepu w tle nie miał byś co napisać i było by Ci głupio ? :wink:

kyjgel, taki znawca i mechanik a nie wie takich podstawowych rzeczy ? Wstydził byś się :wink:
                            Nie, pytać to nie wstyd, nikt nie jest omnibusem :wink: BTW, daj na luz bo zbytnio się spinasz, chill out, nikt Ci nie zazdrości (bo i czego, też mam blisko do Lidla), po prostu nie wyczułeś nutki ironii

Komentarz

@Kyjgel,
                              Możliwe jest wszystko... czasem tylko coś jest bezsensowne lub nieopłacalne... tudzież trzeba się tyle orobić, że się odechciewa... ostatnio jak słyszę turbo to mnie ciarki przechodzą... fajniej się robi z mechaniczną sprężarką... Może i moc uzyskana nie ta, ale same zalety, zero lagów, moc od naciśnięcia pedału gazu i brak babrania się z przewodami olejowymi...
                              Włożyć inne turbo i IC można, tylko co z resztą silnika? Czy ona wytrzyma te nowości? Jeśli doładowanie pójdzie w górę delikatnie i zmiana podzespołów zostanie wykonana zgodnie ze sztuką to powinno być ok. Trzeba tylko najpierw siąść z długopisem i kartką przed netem, posprawdzać, zastanowić się i do dzieła...

Komentarz

Zamieszczone przez DevilZ
                                ostatnio jak słyszę turbo to mnie ciarki przechodzą... fajniej się robi z mechaniczną sprężarką... Może i moc uzyskana nie ta, ale same zalety, zero lagów, moc od naciśnięcia pedału gazu i brak babrania się z przewodami olejowymi...
                                Dokładnie

Komentarz

Pracuję...
                                X