jak Ty ładnie przesuwasz tą dźwignię, Biesiu... :mrgreen:
Już mu o tym pisałem he he
Ogólnie wypowiadałem się już na gg ale publicznie napiszę to samo.
Jestem bardzo zaskoczony osiągami Edka. Za pierwszym razem kopara mi opadła. Obejrzałem miliony filmików na YT z taką i podobnymi Hondami. Wiedziałem że mają buta ale Bieśkowa widać jest na prawdę zdrowa a inwestycje nie idą w błoto.
Poytywy:
1.Przyspieszenie
2.Ładny shifting. (i jakiś śmiszny zegarek)
3.Ciekawy odgłos silnika.
Negatywy:
1.Chcę obrotomierz widzieć!
2.Dalej dalej ręko gadżeta, ona chciała więcej te 170 nie było szczytem, widać że wskazówka dalej ładnie się pięła.
3.Pedalsko trzymasz drążek.
Pozostaje powiedzieć tyle że jestem pod wrażeniem.
Postaram się spełnić wszystkie wasze wymagania Jedyne co na pewno mogę obiecać to że będzie lepiej :wink: Na razie gromadzę fundusze a co przyniesie sierpień to zobaczymy Jak będzie okazja to nakręcę filmik jak do 200 albo może i nawet 220 dobija
Zamieszczone przez Dreadlock89
3.Pedalsko trzymasz drążek.
Przynajmniej nie biorę go do buzi jak Ty :mrgreen:
To ta mojego znajomego co z nim pod technika jeździmy :mrgreen: Dodatkowy smaczek jest taki że ma pełny zawias Bilsteina, wydechy Hartge i jest odblokowana. Szybkości mówie prędko nie będzie co mnie smuci strasznie...
No eMka godna baaardzo. W ogóle e39 jest bardzo udanym samochodem. Właściwie ostatnie takie klasyczne m5...nic po niej ani nic przed nią nie było tak doskonałe technicznie, piekielnie szybkie, a przy tym ładne. Chociaż osobiście za najwspanialsze m5 uważam e34.
Ogólnie fajny samochód do kochania. Kiedyś ktoś tam przewiózł mnie właśnie m5 e39 po torze...kurde, wspominam to baardzo miło.
Ogólnie samochód nie do zapizgania. Samochód gdy go kupił miał natłuczone ponad 60tyś w tej chwili ma 120tyś i naprawde oprócz części eksploatacyjnych nic nie robił chociaż vanos już daje o sobie znać..
Komentarz