Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

No też chciałem właśnie zwrócić uwagę...jak Ty ładnie przesuwasz tą dźwignię, Biesiu... :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
      jak Ty ładnie przesuwasz tą dźwignię, Biesiu... :mrgreen:
      Już mu o tym pisałem he he
      Ogólnie wypowiadałem się już na gg ale publicznie napiszę to samo.

Jestem bardzo zaskoczony osiągami Edka. Za pierwszym razem kopara mi opadła. Obejrzałem miliony filmików na YT z taką i podobnymi Hondami. Wiedziałem że mają buta ale Bieśkowa widać jest na prawdę zdrowa a inwestycje nie idą w błoto.

Poytywy:
      1.Przyspieszenie
      2.Ładny shifting. (i jakiś śmiszny zegarek)
      3.Ciekawy odgłos silnika.

Negatywy:
      1.Chcę obrotomierz widzieć!
      2.Dalej dalej ręko gadżeta, ona chciała więcej te 170 nie było szczytem, widać że wskazówka dalej ładnie się pięła.
      3.Pedalsko trzymasz drążek.

Pozostaje powiedzieć tyle że jestem pod wrażeniem.

Teraz czekam na popisy Vila i Pepowego Vtec'a.

Komentarz

Dzięki, dzięki

Postaram się spełnić wszystkie wasze wymagania Jedyne co na pewno mogę obiecać to że będzie lepiej :wink: Na razie gromadzę fundusze a co przyniesie sierpień to zobaczymy Jak będzie okazja to nakręcę filmik jak do 200 albo może i nawet 220 dobija

Zamieszczone przez Dreadlock89
        3.Pedalsko trzymasz drążek.
        Przynajmniej nie biorę go do buzi jak Ty :mrgreen:

Zamieszczone przez Dreadlock89
        Teraz czekam na popisy Vila i Pepowego Vtec'a.
        Si, jo tyż

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=DbUk8a0A ... re=related ostatni filmik z jej udziałem jak narazie

Komentarz

Potrzebujemy większej szybkości! :mrgreen:

Ale fajnie się bawicie, fajnie...widzę m5 e39 macie! <3

Komentarz

To ta mojego znajomego co z nim pod technika jeździmy :mrgreen: Dodatkowy smaczek jest taki że ma pełny zawias Bilsteina, wydechy Hartge i jest odblokowana. Szybkości mówie prędko nie będzie co mnie smuci strasznie...

Komentarz

Zapodaj jakieś zdjęcia tej e39 jak możesz..

400 koni seryjnie, czy coś tam zrobione jest? :wink:

Komentarz

Ja wolę acceleration niż vmax :wink:

Komentarz

Mapa zrobiona jeszcze u szwabów ale nigdy nie stała na hamowni i wkładki K&N. Fotki masz w temacie spoting z tego co pamiętam.

Komentarz

No eMka godna baaardzo. W ogóle e39 jest bardzo udanym samochodem. Właściwie ostatnie takie klasyczne m5...nic po niej ani nic przed nią nie było tak doskonałe technicznie, piekielnie szybkie, a przy tym ładne. Chociaż osobiście za najwspanialsze m5 uważam e34.

Ogólnie fajny samochód do kochania. Kiedyś ktoś tam przewiózł mnie właśnie m5 e39 po torze...kurde, wspominam to baardzo miło.

Komentarz

Ogólnie samochód nie do zapizgania. Samochód gdy go kupił miał natłuczone ponad 60tyś w tej chwili ma 120tyś i naprawde oprócz części eksploatacyjnych nic nie robił chociaż vanos już daje o sobie znać..

Tutaj masz fotki ten E39
                        viewtopic.php?f=12&t=4739&st=0&sk=t&sd=a&start=180 #p67055

Komentarz

http://s883.photobucket.com/albums/ac34 ... GP9349.jpg ktoś was złapał w Warszawie kiedyś tam..

Ładne auto ogólnie. Dbać, nie zajechać. Katować z głową.

Komentarz

O cholera nawet nie wiedziałem xD A możesz powiedzieć gdzie to znalazłeś?

http://www.youtube.com/watch?v=o_FAhQd1LTo tutaj masz filmik poglądowy jak chodzi na tym wydechu.

Komentarz

Jeden z warszawskich spotterów zrobił to foto. :wink:

Ale szukałem po Exoticcars...i więcej waszej eMki nie łapali. JESZCZE nie łapali.

Brzmi konkret...i pewno robi szybsze GIF'y od Alfy. :mrgreen:

Komentarz

A to złapali jak jeszcze stała na sprzedaż w komisie nawet filmik tam był z nią. On gifów nie robi bo on jeździ cały czas

Komentarz

Pracuję...
                                X