Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

Masz racje ale to ogromne nakłady jak na takiego mikruska :wink:

Komentarz

Spokojnie, następne autko też będzie mikre :wink:

Komentarz

Szczerze mówiąc szkoda by mi było ok. 13tysięcy na B1... Mając takie pieniądze wolałbym poczekac do zwykłego prawka, bo juz mozna naprawde fajne auto kupic . No ale co kto lubi i kogo stac :wink:
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

A ja dałbym i 20k za te 2 lata jazdy, to jest taka wygoda, komfort, radość i oczywiście szpan :mrgreen: , że nawet trudno to opisać Nigdy jeszcze nie żałowałem, że zrobiłem prawko wcześniej.

Wiadomo, można kupić i L201 za 3,5k i też nim spokojnie przejeździć te 2 lata nie zwracając uwagi na niedomagania, co kto lubi po prostu

Komentarz

Wiesz zależy kto jaką ma zdolność finansową stąd takie rozbieżności zdań. Wydałbyś bo było lub jest Cię stać. Ja nie bo nie dysponuje taką kwotą a gdybym dysponował to szkoda by mi było i na pewno lepiej (w sowim mniemaniu) umieścił bym te pieniążki.

Ale to już gadanie "co ja bym zrobił gdyby", więc nie offtopujmy. :wink:

Komentarz

Ja doskonale to rozumiem i nie neguję, ba potwierdzam Ale 7k wydałem, bo wolałem kupić to niż Smarka z powolnym automatem. A że po kolei co jakiś czas wychodzi to i owo to trzeba to robić i do tego przywyknąć.

Komentarz

Zamieszczone przez Geno
                A sprzedaję tego samego dnia jak zdam prawko, nie mam zamiaru go trzymać.
                A tak dokładniej kiedy? :mrgreen:
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

15 lipca 18stka

Komentarz

Na Twoim miejscu zatrzymalbym go, zrobil z niego wydmuszke, wywalic ten mikser z przodu, jakiegos 1.6 100+hp czy nawet 2.0 o ile sie za siedzeniami zmiesci i MR zrobic. Musialbys pobawic sie z masa i dociazyc czyms przod wtedy. Wyszloby nawet 200hp/tone. Gleba, szersze gumy, moze nadkola poszerzyc i masz gocarta jak znalazl na tor pobawic sie.

Ale to marzenia :mrgreen: Jak wolisz

Komentarz

Zamieszczone przez Geno
                      15 lipca 18stka
                      A to już za późno, bo sam egzamin mam mieć w lutym, to bym się pewnie poważnie zastanawiał, bo Twój egzemplarz jest świetny. Kupowany w PL był?
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja chciałbym coś takiego w przyszłości zrobić tylko, że nie z daihatsu, a Mazdy 323f
                        O takiej:
                        Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Poprzednik ściągnął go z dojczlandii w 2008

Zostawiłbym i przygotował do KJSów, ale nie z tym rokiem, nie z tą blachą Ogólnie Cuore ma baaardzo delikatne podzespoły i karosaż, więc nie warto

Kaska za Cuore na wpłatę własną potrzebna :mrgreen:

Komentarz

Zostawiłbym i przygotował do KJSów, ale nie z tym rokiem, nie z tą blachą Ogólnie Cuore ma baaardzo delikatne podzespoły i karosaż, więc nie warto
                            Mi się marzy przerobić SC pod kjs/rajdy. Ale kasa...

Komentarz

Ja bym sobie przerobił, tylko chyba za dużo czasu na to nie mam Jednak takie starty i kupno/eksploatowanie takiego autka zabierają cenny czas, szczególnie jak myśli się poważniej o nauce i późniejszych studiach :wink:

Komentarz

lord_andre - raczej to za ciężkie na B1

Ja cały czas się zastanawiam nad samochodem.. nie chce Smarta, najwięcej jest Cuore, ale albo są szrotem, albo są szrotem i są bardzo drogie, albo są bardzo drogie. I w zasadzie taki egzemplarz jak należący do Geno by mi się marzył, ale raczej niemożliwością jest na taki trafić, a do lipca nie chcę czekać.
                                Myślałem też o Maluchu, ale z przerabianiem na własną rękę i potem rejestracją tego jest spory problem i na allegro też ciężko o fajny egzemplarz.
                                Teraz się skłaniam ku Suzuki Swift - to już samochód, nie jest taki drogi, może nie będzie taki drogi w eksploatacji, tylko że raczej żaden którego znajdziemy na allegro nie ma faktycznie masy poniżej 550 kg - ma tylko tak wbite w dokumenty. Niby problemów nie powinno być, no ale.. zawsze jest to 'ale'.
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PracujÄ™...
                                X