Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

Mimo wszystko uważam, że powinieneś mieć szybszy GIF. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Łeee... zaś do rzyci ten filmik Poza tym trochę ją przeciągnąłeś na biegu na tym zakręcie :mrgreen:

Komentarz

To specjalnie na obrotach ją kręciłem żeby zobaczyć jaki dźwięk będzie

Komentarz

Ja dzisiaj wyciągnąłem jakieś 80-90kg z Hanny i pojechałem zobaczyć na wyścigi :mrgreen:

Miałem się ścigać z tym D16Y2 ( jak się okazało nie D16Z6 ) ale koleś kręcił, to znalazł się cwaniaczek w Golfie III VR6 ( ponoć 194KM ). To się z nim ustawiłem i... Dostał chłopaczyna półtorej długości :mrgreen: Oczywiście jak to później powiedział "przeciągnął na 3ce no i ja jechałem wybebeszonym autem"... :mrgreen: A poza tym to nic, no kumpel w CRX wygrał z najnowszym Focusem RS :mrgreen:

Komentarz

Kill na golfie-Brawo brawissimo
            A nie tłumaczył się że miał kwadratowe kółka? Trudno się wieśwagenowi przynać do porażki.

PS:
            a zapodaj jakieś foty tego Rexa :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              PS:
              Ciężko coś znaleźć

Jedyne dwie :

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... de31afd75c
              http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... b955f528b7

Wygląda jak typowy "uliczny wandal" :mrgreen: A zapier*ala jak F-16

Komentarz

Ale kiła ;/ wygląda jak obdrapany resorak. Aż szkoda auta...osiągi może i są ale prezencja jak po powstaniu warszawskim. Wydmuszka jak wydmuszka, wyprute co się da. Ale uchwyt na nokiję został xD Do tego zniszczone wnętrzne,oblepione izolacją gałki ustawiania lusterek... Długo się nie przyglądałem bo kuken był na phone...ale spodziewałem się czegoś bardziej zadbanego. Zaś ujrzałem zabawkę do zarzynania. Możę się mylę...

Komentarz

Jeździ po mojej okolicy jeden rex świetnie zrobiony wydmuszka z jednym kubłem ale na zewnątrz kosmos. Niebieska+ czarne felgi z niebieskim paskiem na konkretnej glebie.

Komentarz

Zaś ujrzałem zabawkę do zarzynania. Możę się mylę...
                    Mechanicznie ten Rex jest lepiej zadbany niż 99% innych :wink:
                    Teraz po prostu kasa jest zbierana na body Kumpel pierw inwestował w mechanikę i tyle :wink:

Komentarz

Szczerze mówiąc to mógłby zrobić takie coś w miejsce ori deski http://patrix.chlip.com/juri/testy/testy_10.JPG
                      te kable tak na wierzchu kijowo wyglądają.

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                        PS:
                        Ciężko coś znaleźć

Jedyne dwie :

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... de31afd75c
                        http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... b955f528b7

Wygląda jak typowy "uliczny wandal" :mrgreen: A zapier*ala jak F-16
                        OMG, co za burdel w tym wnętrzu. Może technicznie sprawny ale patrząc na to auto zbiera mi się na wymioty. A odrobina schludności nie kosztuje wiele, no trochę chęci oczywiście. A te głośniki to już szczyt

Komentarz

Auto miesiąc temu wyjechało z warsztatu, czego się spodziewacie ? To nie jest super dofinansowany projekt, auto z założenia ma być szybkie a nie ładne :wink:

Komentarz

Biesiu-oj właśnie nie. Wygląd jest bardzo ważny. Jeśli uważasz że nie to zrób swapa silnika swojej Hondki do Tico. Będzie zapierdzielał ale z prezencją gorzej.
                            Więc nie gadaj głupot bo jakby Ci kto pomalował lub porysował maskę to byś się wściekł.

Hmm ja się niczego nie spodziewam. Ale ten zderzak możnaby jakoś odmalować nawet domowymi sposobami. Mała polerka. I uporządkowanie wnętrza. To nie kosztuje a doprowadziłoby do kultury Rexa

Komentarz

Ale to jest brudny gangsta. Postrach wszystkich. Nosi na sobie slady lakieru ...swoich ofiar. :mrgreen:

Komentarz

A no chyba że to autko tylko i wyłącznie zarezerwowane do wyścigów. Wtedy jak to moja babcia mówi "takiej kundzie to to ujdzie". Jeśli jednak do użytku codziennego to warto by po ludzku wyglądał

Komentarz

Pracuję...
                                X