Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

SebastianVanMarx Pisze się Anglii a nie angli
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

naszczescie mam tylko polska krew ale urodzony jestem tu bo jak bym mial miec takiego rodaka jak ty to bym sie odrazu powiesil

Komentarz

Jjjjjjjjest! Łuhu łuhu, biegne po popcorn!

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
          naszczescie mam tylko polska krew ale urodzony jestem tu bo jak bym mial miec takiego rodaka jak ty to bym sie odrazu powiesil
          No widzisz jaka szkoda, a mogłoby być niezłe zakończenie. Ale na "zaworkach" byś się wieszał, co?

Komentarz

Komentarz

Proszę o spokój.. za dalsze posty nie na temat posypią się warny.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pisz od początku, że ZAWÓR a nie ZAWORKI, bo nie wiem, masz dwa bov-y w subaru?

Ale stypa, zdążyłem się pochwalić samochodem który mam przyjemność eksploatować a tu dziś przyjechało dwóch chłopaków z kalisza i kupili od ręki o.O obejrzeli, przejechali się i chyba dziś wracają imprezą do domu. No ale cóż, samochód nie mój, w sumie cieszę się, że udało się go w miarę szybko sprzedać.
                Kurcze, tak mnie to tknęło, że może ja w stronę imprezy uderzę... no, zobaczymy

Komentarz

Moj kolega szuka auta. Poszukuje jakiegos kombi z dieslem do 10000 tys. zl. Chcialby Mercedesa, ale duzo pali. Doradzicie cos?

Komentarz

Ford mondeo?
                    Tylko dosyć awaryjne silniki mają ponoć :wink:
                    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Toyota Corolla, z tym, że o dynamice motoru może zapomnieć.

Komentarz

Może Primera P11? Model jeszcze sprzed ery Renault. Z tym że jak wyżej w Corolli, 90KM szału nie robi. Mazda 626 z DiTD to również dobra opcja, w tych pieniądzach wersja przed liftem :wink: . Propozycje luźne, nie miałem z tymi autami do czynienia, a jak już to niewiele. 626 jechałem do Niemiec i wiem tylko tyle, że w trzy osoby z tyłu jest ciasno (dwie dorosłe + ja szeroki :mrgreen: ) no i jest dosyć głośno - był to hatchback ale pod tymi względami raczej się nie różnią. Primerę P11 Kombi mieliśmy w rodzinie, ale to benzynka + LPG...
                        http://www.auto-swiat.pl/1-mazda-626-20 ... zawodnosci
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

A może Lancia Kappa kombi z Dieslem.Na pewno znajdzie wersje po lifcie.Bardzo komfortowy samochód i bardzo duży we wnętrzu.

Komentarz

Kappa silnikowo jest super JTD dosyć dynamiczne i z umiarkowanym apetytem na paliwko. Wygoda zdecydowanie + no i wyposażenie jest dużo dużo lepsze niż w przypadku tych które wyżej wymieniliście. Największa wada to chyba delikatne zawieszenie jak w każdym włochu.

Komentarz

Jak dla mnie to 1.9 JTD pracuje jak C-360 z turbiną i wolałbym jednak benzynę.
                              narancs alternativa

Komentarz

W Kappie nie montowano 1,9JTD a 2,4 najpierw TDS a po lifcie JTD.

Komentarz

Pracuję...
                                X