Pisz od początku, że ZAWÓR a nie ZAWORKI, bo nie wiem, masz dwa bov-y w subaru?
Ale stypa, zdążyłem się pochwalić samochodem który mam przyjemność eksploatować a tu dziś przyjechało dwóch chłopaków z kalisza i kupili od ręki o.O obejrzeli, przejechali się i chyba dziś wracają imprezą do domu. No ale cóż, samochód nie mój, w sumie cieszę się, że udało się go w miarę szybko sprzedać.
Kurcze, tak mnie to tknęło, że może ja w stronę imprezy uderzę... no, zobaczymy
Może Primera P11? Model jeszcze sprzed ery Renault. Z tym że jak wyżej w Corolli, 90KM szału nie robi. Mazda 626 z DiTD to również dobra opcja, w tych pieniądzach wersja przed liftem :wink: . Propozycje luźne, nie miałem z tymi autami do czynienia, a jak już to niewiele. 626 jechałem do Niemiec i wiem tylko tyle, że w trzy osoby z tyłu jest ciasno (dwie dorosłe + ja szeroki :mrgreen: ) no i jest dosyć głośno - był to hatchback ale pod tymi względami raczej się nie różnią. Primerę P11 Kombi mieliśmy w rodzinie, ale to benzynka + LPG... http://www.auto-swiat.pl/1-mazda-626-20 ... zawodnosci
Kappa silnikowo jest super JTD dosyć dynamiczne i z umiarkowanym apetytem na paliwko. Wygoda zdecydowanie + no i wyposażenie jest dużo dużo lepsze niż w przypadku tych które wyżej wymieniliście. Największa wada to chyba delikatne zawieszenie jak w każdym włochu.
Komentarz