Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

Komentarz

Zamieszczone przez adamwsb
      napijemy sie przy okazji
      :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a co do peżocika -

Komentarz

Chcialbym przedstawic wam moja Wloszke Fiat Coupe 2.0 16V TURBO
        http://img838.imageshack.us/slideshow/w ... 835ppb.jpg

Komentarz

Łukanio - świetny kolor

Na wymazanie poprzedniego zdjęcia z pamięci :wink: :

Komentarz

Klasa Coupety, obie

Komentarz

Chwila chwila a czasem kolega z Fiata nie siedział często na forum alfaclubu? Bo kojarzę samochód Wiem że był na alfaclubie jeszcze jeden FC ale szary dosyć mocno dłubany no jeden w identycznym kolorze też z ciemnymi felgami.

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
                Chwila chwila a czasem kolega z Fiata nie siedział często na forum alfaclubu? Bo kojarzę samochód Wiem że był na alfaclubie jeszcze jeden FC ale szary dosyć mocno dłubany no jeden w identycznym kolorze też z ciemnymi felgami.
                To napewno nie ja. Ja udzielam sie troszki na FCKP (Fiat Coupe Klub Polska). Moze to poprzedni wlasciciel ale watpie. Kupilem go wlasnie z klubu, a mozesz mi podrzucic link czy jakas informacje o tym aucie bo jestem ciekaw.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                  Łukanio - świetny kolor

Na wymazanie poprzedniego zdjęcia z pamięci :wink: :

Kolego ten CIvic to jest coupe?

Komentarz

Tak.
                    Choć z przodu nie różni się z hb

Komentarz

Wiem ze sie nie rozni no moze po za dokladka od VTI chyba ze to eg6 to wtedy ma seryjnie. Sam mialem taka Honde. Moje pierwsze autko... Eh... Mocarne EJ2 z D15B7... a twoje to jaka wersja?

Komentarz

EJ1 z D16Z9 - seria.
                        Moje w sumie też pierwsze (za swoje), bo wcześniej jeździłem Skodą Felicją 1.3 - swoją drogą świetne auto.

Komentarz

Mialem okazje sie przejechac Skoda felicia z silnikiem 1.3 . Jakos mi do gustu nie przypadla. Juz przy 100 robi sie glosno, zawieszenie kiepskie...

Komentarz

Pisząc świetne miałem na myśli stosunek jakość/cena. Swoją drogą do 100 szła bardzo fajnie. A zawieszenie? 220tyś a amory przechodziły badanie z zapasem pomimo, tego że często dopakowana na maksa była. Po prostu tani dupowóz i tyle.
                            A skodzianka była od nowości, tata do pracy nią jeździł (budowlanka), a gdy już była za mała i zmienił na T4 to ja dostałem jako pierwszy samochód "do nauki" - sprawna technicznie, blacharsko pokiereszowana troche.
                            Swoje przeszła, ale dzielnie się spisywała i nigdy nie zawiodła.

Komentarz

Swego czasu szukalem czarnej EJ1 ale nie moglem znalesc nic wartego mojej uwagi wiec obnizylem swoje wymagania i dorwalem EJ2 ktore nawiasem mowiac po moim uzytkowaniu bylo w stanie objechac audi a3 2.0tdi 140 koni, toyote celice (ta ostatnia) 18.143 konie i o dziwno szedlem rowno z VTI do polowy 2 biegu a bylo to seria w idealnym stanie na hamowni przed remontem 105/146 a teraz podejrzewam ze by miala ponad 110 piekna maszyna. Zacytuje kolege "Jada chlopaki w japoncach nikt ich nie dogoni bo kreca do konca"

Komentarz

Brat miał felicję 1.9D Forman. To była maszyna. Przy rozruchu auto miało się rozpaść od drgań, na zakrętach podpierała się lusterkami, ale mimo wszystko brat wspomina bardzo dobrze to auto.

Komentarz

Pracuję...
                                X