Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

A może po prostu sami z siebie zastosujecie zasadę, że nie ścigamy się podczas czasówek? Tory są długie i cała stawka może się rozciągnąć po torze. Wystraszy przerwa 3-5 sekund i problem draftu z głowy.

Delikwent, który nie jedzie pomiarowe kółko, albo swoje spalił, musi przypuścić zbliżającego się zawodnika z tyłu. Wystarczy spojrzeć na minimapę, albo za siebie.

Wymagać to będzie oczywiście skupienia i dyscypliny od wszystkich, ale jest do zrobienia. Fajnie by wyglądało takie 1. okrążenie wyjazdowe, gdzie cała stawka wyjeżdża z boksów i rozciąga się po torze.

Komentarz

Włączenie kar jest bardzo niedobrym pomysłem. Są one źle zrobione i wypaczają wynik oraz psują zabawę.

Powiem ci Michalczyk że trochę już się ścigam w GT5 i nikt, nigdy nie marudzil na draft w qualu jak Ty

Komentarz

Zamieszczone przez mataman
        Włączenie kar jest bardzo niedobrym pomysłem. Są one źle zrobione i wypaczają wynik oraz psują zabawę.

Powiem ci Michalczyk że trochę już się ścigam w GT5 i nikt, nigdy nie marudzil na draft w qualu jak Ty
        Ja mataman się ścigam od wczoraj

mataman poco marudzić jeżeli możnna zaczekac na kolegę i już mamy lepszy czas tak ? to jak na tym polegają quali to ja dziękuję.
        A kary można wączyć na quali natomiast na wyscig off.

Komentarz

Takie rzeczy odbywają się nawet w realnych wyścigach więc nie ma co robić dramy

Komentarz

Nie no ok to tylko była moja propozycja

Komentarz

Dla mnie najlepszą opcją jest:
              -Duże kary tylko podczas kwalifikacji, na wyścig off,
              -A co draftu podczas quali to mi obojętnie

Komentarz

Krazio +1

Komentarz

Apropo turnieju LMP-GT500, to widzę ze Spa mam sobie kupić? Czy myk z hostem nadal działa?

Komentarz

Niestety nie działa, jeśli chcesz jechać musisz mieć SPA

Komentarz

Mariusz kupuj nawet się nie zastanawiaj, ten tor jest jednym z najlepszych jakie są w GT5, więc nie żałuj kasy.

Ponawiam pytanie (bo nie było odzewu) o dzisiejsze testowanie ustawień (kary i draft w kwali) i przy okazji trening. Proponuje wieczorkiem ok. 20-21

Komentarz

ja będę obecny

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
                        http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                          Proponuje wieczorkiem
                          Zamieszczone przez wieczorekk
                          ja będę obecny
                          hehe

Komentarz

Wiadomo że Spa jest rewelacyjnym torem, tylko wcześniej nie widziałem sensu zakupu skoro tylko w TT można sobie pojeździć

Komentarz

Ok folks, potestowaliśmy wczoraj i podczas treningu (kwali) draftu przy wyłączonych kolizjach nie stwierdzono.
                              Co do kar to faktycznie jest to niedorobiona funkcja, bo czasem działa na ofierze wypchnięcia a czasem nie. Zdarzało się nawet że nie działało na sprawcy który tez wyleciał poza tor. Z drugiej strony na kwalifikacjach raczej nikt nikogo nie będzie wypychał, am I right?
                              Wychodzi więc, że na kwali powinny być te 2 funkcje on. Jednak tu rodzi się kolejny problem z tym związany - na sam wyścig trzeba je wyłączyć. Ale jak wiemy przy wyjściu z toru gra potrafi (i zazwyczaj to robi) namieszać w ustawieniu zawodników na starcie wyścigu, które nie mają wiele wspólnego z osiągniętymi czasami na qualu.
                              Moim zdaniem chyba najlepiej (i najwygodniej) będzie robić po treningu okrążenie formujące z ustawieniem odwrotnej kolejności z poprzedniego wyścigu danej serii (wzorem bimbakowych turniejów).

Co o tym sądzicie?

Komentarz

To będzie idealne rozwiązanie

Komentarz

Pracuję...
                                X