Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Mnie nie ma, a w czasie turniejowym jest GP USA i spora część klubowiczów będzie śledzić zmagania Fernando i jego kolegów, więc dziś raczej odpuszczamy

Komentarz

Rzecz straszna... powiem wprost, sprzedaję playstation . Oczywiście na forum będę cały czas obecny, na pewno jeszcze wrócę grać z wami w niedalekiej przyszłości. Mam nadzieję, że dużo będziecie pisać w relacjach abym mógł być na bieżąco. Nie wiem jak to będzie

Komentarz

Koomarr, proszę nie Tylko nie to. Tak nagle z dnia na dzień Akurat wtedy kiedy się bardziej "zakumplowaliśmy"
        Przynajmniej będziesz na GG i na forum, a ten brak w piątki i niedziele musimy jakoś przeboleć

Komentarz

W REGULAMINIE pojawił się nowy 8. punkt dotyczący dopisywania się do list i uczestnictwa w turniejach. Informacje te (dość istotne) zamieściłem również w pierwszym poście obydwu wątków turniejowych.
          Mam nadzieję, że uporządkuje to nieco organizację naszych turniejów. Zapraszam wszystkich do zapoznania się, bo dotyczy to każdego biorącego udział w wyścigach NR

Komentarz

Czy Wy też doświadczyliście wysoki PING np. podczas wyścigu Lexusów na Monzie i Camaro na HSR?
            Ja tak, samochody zmieniały gwałtownie swoje położenie, to były małe skoki, ale jednak. Przez to zostałem uszkodzony przez Siniaka. Macie też tak?

Komentarz

Może spróbuj zoptymalizować połączenie. Wysoki ping w wyścigach to zagrożenie. W dziale LMK jest osobny wątek związany z połączeniem sieciowym. Tu też powinien gdzieś taki być.

Komentarz

Panowie może konkretniej - jakieś wartości byście podali, jaki ping jest ok a jaki już za wysoki?

Oto moje wyniki:

Komentarz

Masz bardzo dobry. 100-150 to płynna jazda i norma w sumie na serwerach. Ping powyżej 250 może powodować malutkie skoki. Powyżej 500 zaczyna się latanie po torze, wyraźne skoki i "przesuwanie się" zawodnika po torze.

Komentarz

Nie Krazio, nic takiego nie miałem.

Komentarz

1. Co do wyścigów RM to brakuje czterech furmanek

2. Wyścig który ma się odbyć - 07.12.2012, Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM ’09
                      proponuję włączenie dużych kar aby nie było zbędnych sprzeczek co do cięcia szykan.

3. Uważam najważniejsza kwestia to KWALIFIKACJE - na czas kwalifikacji host powinien ustawić przenikanie samochodów i draft z głowy, nie będzie nikt oszukiwał.

Proszę o wasze opinie.

Komentarz

Zgadzam się z Mariuszem jeśli chodzi o kary (lepiej zastosować małe , one w zupełności wystarczą) a ile spokojniej będzie na forum klubu NR po następnych wyścigach. Niestety z tego co mi wiadomo przenikanie nie załatwia sprawy draftu, funkcja ta umożliwia tylko bezkolizyjny wyścig, tunel aerodynamiczny istnieje i działa cały czas.

Komentarz

dokładnie tak jak mówi revetion, kary jak najbardziej, jeżeli chodzi o draft to nawet przy przenikaniu tunel działa, jak widać na filmiku http://www.youtube.com/watch?v=vaxblfjMC4c

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
                          http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Zamieszczone przez wieczorekk
                            dokładnie tak jak mówi revetion, kary jak najbardziej, jeżeli chodzi o draft to nawet przy przenikaniu tunel działa, jak widać na filmiku http://www.youtube.com/watch?v=vaxblfjMC4c
                            Draft działa tylko w wyscigu, natomiast w wolnej jeździe już nie.

Komentarz

Zamieszczone przez M-Michalczyk
                              Draft działa tylko w wyścigu, natomiast w wolnej jeździe już nie.
                              Mariusz, założymy się?
                              Co do kar to jestem przeciwny temu, gdyż nie każdy zetnie szykanę celowo, np zostanie wypchnięty, a wtedy też zostanie nałożona kara, choć nie zawsze.

Komentarz

1. Nie za bardzo rozumiem o co chodzi. Bo jeśli o samochody RM, które biorą udział w naszej aktualnej serii to do kompletu wszystkich brakuje 9 samochodów (my jedziemy 8 a wszystkich w grze jest 17). Jednak nie martwcie się - na pewno coś się szykuje, pozostańcie przy radioodbiornikach

2. Na pierwszy rzut też byłem za ale Krazio słusznie zauważył - co z osobami które wypadną poza tor nie ze swojej winy? Moja propozycja jest taka żeby to przed wyścigiem przetestować. Np. jutro (dziś nie dam rady bo idę wieczorem na "Atlas Chmur" )

3. Jak wyżej - też to trzeba przetestować. To co jutro wieczorkiem?

Komentarz

Pracuję...
                                X