Panowie proponuję wczorajszy wyścig uznać za zaliczony przyznając 50% punków wszystkim uczestnikom oczywiście poza mną z przyczyn zrozumiałych, wprowadziłem również zmiany w regulaminie pkt.8, zapraszam do lektury i oceny. Moja propozycja co do aut jest taka aby do serii w miejsce audi włączyć cztery BMW:
* E92 M3 (BMW Motorsport) '10
* M3 GT (BMW Motorsport) '11
* M3 GT2 Base model '11
* BMW VISION GT
W sumie macie rację, kiedy tor jest zalany wodą, każdy wyścig jest przerywany jako zbyt niebezpieczny dla kierowców.
Problemem pozostaje czytelna procedura co w takiej sytuacji robimy - kolejność, ale z którego momentu? Tak jak przy LMP>500 straciłem pozycję w momencie restartu. Albo co robimy z oponami - skoro była już zmiana na deszczowe, to w restarcie zmiana nie obowiązuje? A jeśli restart był robiony nie z powodu pogody, a innych przyczyn, to co wtedy.
I rzeczywiście, organizator podejmuje decyzje, przyjmujemy po prostu, że organizator, to sędzia i szefostwo toru w jednym.
Nieśmiało też poproszę o ustawienie wyścigów naprzemiennie z LMP>500, aby był jeden wyścig w tygodniu, a nie dwa w jednym, a potem tydzień urlopu. Ale to już tylko moja własna prośba.
Ja osobiście wyścig zaliczam do udanych. Audi jest ciężkie w prowadzeniu ale nie jest to aż jakaś totalna tragedia. Od początku wyścigu do 50% wilgotności zaliczyłem tylko jednego spina. Później to auto samo pływało po drodze, nie reagowało na nic . Przejazd zaliczam za czysty, zero uszkodzeń. W jednym tylko momencie zahaczyłem revetiona na końcu prostej przy boksach przez co wypadł z trasy. Oczywiście zaczekałem na Niego i puściłem przodem także rev, myślę że nie Masz mi tego za złe . Później już wyścig się dla mnie skończył, w okolicach 30'go okrążenia wywaliło mi internet.
Przesadzacie trochę z tym, że nie da się jechać w deszczu, ale też nie przepadam za taką jazdą. Poza tym uznałem decyzję restartu wyścigu nie przez to, że padało, ale przez to, że niektórzy nie kupili opon deszczowych i spam na czacie z tego wynikły i że to dla nich specjalnie został zrobiony restart. Co było lekko absurdalne a na pewno kontrowersyjne.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Ciężko mi sie wypowiedzieć w tym temacie gdyż na 2okrążeniu wywaliło mnie z pokju, szkoda. Jeżeli jestem uczestnikiem to myślę, że w moim przypadku 50%ptk było by nie wporządku wobec innych. Spróbuje w następnym wyścigu o ile mój gówniany net mi na to pozwoli.
Przesadzacie trochę z tym, że nie da się jechać w deszczu, ale też nie przepadam za taką jazdą. Poza tym uznałem decyzję restartu wyścigu nie przez to, że padało, ale przez to, że niektórzy nie kupili opon deszczowych i spam na czacie z tego wynikły i że to dla nich specjalnie został zrobiony restart. Co było lekko absurdalne a na pewno kontrowersyjne.
Ja nie prosiłem w żadnym wypadku o restart. Napisałem tylko że po prostu rezygnuję bo przez własne gapiostwo zepsułem sobie wyścig W sumie to się dziwiłem dlaczego nie jechaliście dalej.
Uwaga!!! Turniej GT3 organizowany będzie co dwa tygodnie począwszy od 24 maja, tak aby nie rozgrywać go w te same weekendy co LMP>500. Pierwsza runda zostaje przełożona na później i zostanie rozegrana jako przedostatni wyścig turnieju, oczywiście tym samym samochodem( może do tego dnia coś PD poprawi w prowadzeniu Audi ), jednocześnie zapraszam na rundę drugą która odbędzie się w najbliższą sobotę
Ja nie prosiłem w żadnym wypadku o restart. Napisałem tylko że po prostu rezygnuję bo przez własne gapiostwo zepsułem sobie wyścig W sumie to się dziwiłem dlaczego nie jechaliście dalej.
Ja oczywiście nie jestem w żadnym wypadku zły, nic z tych rzeczy. Jeżeli tak były odebrane moje posty to sorki
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Uwaga!!! Turniej GT3 organizowany będzie co dwa tygodnie począwszy od 24 maja, tak aby nie rozgrywać go w te same weekendy co LMP>500. Pierwsza runda zostaje przełożona na później i zostanie rozegrana jako przedostatni wyścig turnieju, oczywiście tym samym samochodem( może do tego dnia coś PD poprawi w prowadzeniu Audi ), jednocześnie zapraszam na rundę drugą która odbędzie się w najbliższą sobotę
To w końcu nie w piątki będzie? Na przemian z LMP>500? Ja zdecydowanie wolę piątki bo sobota to raczej dzień imprezowy bardziej i np. w najbliższą wybieram się na http://beerfestival.pl/ <piwo1>
Za to w piątek chętnie bym wystartował
Dominik mi nie wszystkie piątki pasują, za to soboty jak najbardziej. Szkoda że nie dasz rady bo auto dobrze się prowadzi w przeciwieństwie do poprzedniej gabloty.
Komentarz