Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

Zamieszczone przez Sasek
    Jechał ktoś z was tym Audi? U was też w najmniej oczekiwanych momentach ten samochód po prostu obraca? Fizyka totalnie skopana w nim. Standardowy setup na którym mamy jechać jest straszny, tyle wam powiem. Będzie dużo spinów w dzisiejszym wyścigu.
    Fizyka jest ok, poprostu jest wymagający <kijem>

Komentarz

SLS i GT-R idą jak po sznurku.
      Zresztą wystarczy kupić sobie stockowe Audi R8 i stuningować na modłę GT3 i będzie jeździć idealnie.
      To Audi jest skopane, o tym zresztą są wątki na gtplanet.

Co nie znaczy, że nie dacie sobie panowie rady MM już widziałem zaczął bić rekordy toru .

Komentarz

Mariusz is a GT god

Komentarz

Ja dziś widziałem jego 1:57 <dokuczacz>
          GT5 - 100%
          GT6 - 100%
          GTS - 100%
          GT7 - 100%

Komentarz

Gratulacje dla tych co sp********i
            I pisanie podczas wyścigu to już chamstwo, zero szacunku dla tego co jedzie dalej.

Komentarz

Co poradzisz?
              Chciałem przechytrzyć wszystkich i wystartowałem WŚ, żeby do końca wyścigu jechać już na WM.
              W połowie okrążenia zaliczyłem spin tak nieszczęśliwy, że uszkodziłem przednie prawe koło.
              Później spin co dwa okrążenia, na 5-tym spin zakończony uszkodzeniem lewego tylnego koła, a najlepsze było podczas wjazdu do pitstopu. Zwolniłem na moment gaz i jak go wcisnąłem to akurat w tym momencie pojawiło się okienko wyboru opon. W sumie to nie pojawiło się tylko mignęło mi przed oczami, bo zaraz znikło przez wciśnięcie gazu
              Wyjechałem więc znów na WŚ i dwa spiny później sobie darowałem.
              Nie ogarniam tego wozu

Fakt, pisanie podczas wyścigu to chamstwo.

Mój kanał

Komentarz

Takie moje małe 3 uwagi.

1. Zasady w regulaminie są jasne. Każdy wiedział, że może padać i mógł się przygotować do takiej ewentualności.
                2. Nie popieram decyzji o przerwaniu wyścigu, bo kilka osób zapomniało kupić opony deszczowe.
                3. Wznowienie wyścigu o skróconej długości wg. pozycji na których jechaliśmy jest bez sensu, bo ci co wypracowali sobie przewagę jak np. Michalczyk zostają poszkodowani, a ci co się rozwalali 50x podczas wyścigu zyskują i od nowa mają szansę na wygraną niwelując przy tym straty czasowe jakie mieli w pierwszym wyścigu.

Dlatego też postanowiłem, że nie będę brał w tym udziału, a gorszego samochodu w całym GT6 to chyba próżno szukać. Pozdrawiam.
                I may be slow but I'm still ahead of you.
                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zasady zasadami ale moim zdaniem najważniejsza jest dobra zabawa. Po tym jak spadł deszcz zabawa jak i również jakakolwiek rywalizacja się skończyła, zaczęłą się spina i walka o to żeby nie wpaść w poślizg, zero przyjemności tylko kupa nerwów ( przynajmniej dla mnie ). Opony deszczowe nie wiele dawały. To audi jest trudne w prowadzeniu na suchej nawierzchni, a co dopiero na mokrej ( podczas dzisiejszego wyścigu mieliśmy próbkę ). Uważam, że przerwanie wyścigu to była dobra decyzja i nie dlatego , że będę miał szanse powalczyć o lepszą pozycję ale dlatego, że była to męczarnia dla wielu z nas. Osoby, które były w czołówce wyścigu z dużą przewagą napewno to powtórzą, bo to nie był przypadek tylko kwestia umiejętności i nie sądzę żęby nagle mieli zajmować ostatnie pozycje. Nie gramy tutaj o złote kalesony tylko głównie dla przyjemności i wydaję mi się, że nie którzy biorą ten turniej zbyt poważnie. Pozdrawiam

Komentarz

Dzięki za opinie a teraz ja coś skrobnę. No nie była to udana inauguracja serii przynajmniej dla mnie jako organizatora, ten samochód, właściwie wszystkie audi w specyfikacji GT3 niestety tak się prowadzą. Wybrałem je mimo tego bo wiedziałem i zresztą głośno o tym mówiłem wszystkim z którymi rozmawiałem na temat tego turnieju że wystarczy nim zjechać do boksu i po wyjeździe auto nadawało się do normalnej rywalizacji między zawodnikami a nie do walki z nim samym. Niestety PD uraczyło nas swoją aktualizacją i można powiedzieć że sprawa się rypła, fakt poprawili błędy z oponami ale jakim kosztem, auto teraz prowadzi się ciężko przed pitem jak i po picie. Auta i tory dobierałem przed aktualizacją więc nie miałem pojęcia że to wszystko się tak diametralnie zmieni a i teraz nie chciałem nic zmieniać myśląc że jakoś to będzie. Niestety pierwszy wyścig pokazał jak bardzo się myliłem. Rozważam wykreślenie wszystkich audi z serii i w zamian pojechać pozostałymi pięcioma po dwa razy każdym tak aby wypełnić lukę po audi bo przede wszystkim w wyścigu chcę rywalizować z innymi kierowcami i dobrze się przy tym bawić a nie walczyć z samochodem o utrzymanie na torze. Czy jesteście tego samego zdania? Do następnego wyścigu jest sporo czasu więc jeszcze zdążę wszystko poukładać. Każde Wasze zdanie na wagę złota.

Komentarz

Zamieszczone przez revetion
                      Rozważam wykreślenie wszystkich audi z serii i w zamian pojechać pozostałymi pięcioma po dwa razy każdym tak aby wypełnić lukę po audi
                      Aż normalnie z radości mam ochotę Cię uściskać, już myślałem, że Twój turniej mam z głowy <sloneczko>.

Inna sprawa, co też PD zrobiło z tym Audi...

Komentarz

Re: Odp: Turniej GT3 Series - dyskusja

Jestem na tak!

Mój kanał

Komentarz

Jak najbardziej wykreślić. Można zastąpić niektóre wozy Base Modelami, żeby nie powtarzać tych samych po dwa razy.
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Jestem za Paweł tylko proszę o uzupełnienie regulaminu co z pogodą będzie w następnych rundach.Po drugie Paweł był organizatorem zawodów i jak przerywa to koniec ,jak się komuś nie podoba to prosze o zorganizowanie własnego wyścigu..Wszyscy chcecie dążyć do tego ,aby było jak najbardziej realnie i niestety zdarzają się kraksy gdzie są przerywane zawody i prowadzący tracą przewagę .Proponuje pooglądać kilka wyścigów ,już nie długi Le Mans Polecam i żaden nie płacze tylko jedzie dalej .

Komentarz

Już się przyzwyczaiłem do tego samochodu ale moim zdaniem wykreślenie audi to dobry pomysł. Będzie wiecej rywalizacji i bardziej wyrównany wyścig. Ja jestem na tak

Komentarz

Mimo wielu błędów mi jakoś te Audi bardzo nie przeszkadza, lecz popieram przedmówców i chyba nie o to chodziło aby męczyć się z wozem którym też nie za bardzo da się wyprzedzać w jakichkolwiek warunkach.
                                Druga sprawa - w 100% deszczu nie dało się jechać tym bardziej tym wozem nawet na deszczówkach. Rev wielokrotnie wspominał o wprowadzeniu zasady neutralizacji z czerwoną flagą. Ci, którzy w tym widzą podcinanie skrzydeł niech sobie zobaczą GP Kanady 2011 w F1 <mniam>

Myślę że warto wrzucić ten wyścig na następny tydzień, tak żeby przemieniał się z GT500 & LMP.
                                GT5 - 100%
                                GT6 - 100%
                                GTS - 100%
                                GT7 - 100%

Komentarz

Pracuję...
                                X