Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

Nie kupuj! Zrób wszystkie złota w licencji S jak ja
    Będę o tej 19:30.

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
      Nie kupuj! Zrób wszystkie złota w licencji S jak ja
      Będę o tej 19:30.
      Jakbym miał chociaż odblokowaną tą licencje to bym zrobił. Nie mam ochoty jeździć z tymi botami <dobani>

Komentarz

Przecież licencje to wyłącznie czasówki z laserkami.
        Wczoraj wbiłem S-5 Veyronem. Bez asyst z ABS=10, na padzie. Łatwizna, a ja nigdy nie robiłem licencji na złoto, bo za trudne były w poprzednich częściach.
        W sumie to Audi kosztuje grosze - 400.000 Cr.
        Pocieszę Cię, że żebym skompletował wszystkie samochody do tych zawodów muszę uzbierać 6.610.000 Cr jeszcze <mrgreen>

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez revetion
          Wszystkich startujących w sobotnim wyścigu zapraszam (...)
          Będę ale na 19:30 się nie wyrobię, niestety późne powroty z pracy plus do ok 20:30 leci "Na wspólnej" i z tym nie mam szans .

Komentarz

Do sąsiadki niech idzie oglądać

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
              Pocieszę Cię, że żebym skompletował wszystkie samochody do tych zawodów muszę uzbierać 6.610.000 Cr jeszcze <mrgreen>
              Nie udało Ci się bo ja muszę uzbierać jeszcze więcej od Ciebie <zalamka>

Komentarz

Jeżeli zacznie padać, a zacznie napewno to będzie jezioro łabędzie heh, rozłożenie masy to 45:55 co nie jest optymistyczne. Próbowałem zwiększyć siłę hamowania przednich kół by nie wpadać w poślizg, ale to auto nie wybacza niczego. Udało mi się pokonać 5 lapów bez spiny z czasami ok 2:00. Znam dobrze regulamin CRC, ale chyba wydrukuję sobie procedurę włączenia do wyścigu po wypadnięciu z trasy, i powieszę na lustrze i na lodówce <lol> Będe na treningu ale jak pisałem mogę się spóźniić gdyż czas mojej pracy jest nie normowany, tak więc do zobaczenia jutro.

Komentarz

Sam mam Logitecha GT i niemozna juz zmienic w czasie jazdy hamulcow
                  A co do uszkodzen to w realnym wyscigu nienacisniesz START i RESTART ...
                  Wiec dobra nauka nikomu niezaszkodzi bedziesz wiedzial przynajmniej kiedy przycisnac a kiedy zwolnic
                  Rev JESTEM OBECNY

Komentarz

Zamieszczone przez Tupac1982PL
                    Sam mam Logitecha GT i niemozna juz zmienic w czasie jazdy hamulcow
                    To ciekawa sytuacja, blokada jest z powodu auta czy dlatego, że jazda online? Myślałem, że po to jest ta funkcja w kierze, aby z niej korzystać.
                    Wprawdzie ja się tym nie bawię, w czasie jazdy jestem skupiony na jeździe i zabawa kierą kończy się u mnie katastrofą, ale ciekawi mnie to z przyczyn technicznych.

Dzisiaj robicie trening online w formie mini-wyścigu czy zwykłej jazdy treningowej? Ja jak będę spóźniony, a będzie trwać wyścig, to już nie dołączę.

Komentarz

Na poczatku mozna bylo zmieniac hamulce w czasie jazdy , ale po zainstalowaniu tego pierwszego patcha co wyszedl to jest zablokowane napewno przez ONLINE , niewiem jak to wyglada jak sie jezdzi samemu bo zakonczylem przechodzenie gry gdy tylko mi sie odblokowalo online <rotfl>

Komentarz

Dzisiaj robicie trening online w formie mini-wyścigu czy zwykłej jazdy treningowej? Ja jak będę spóźniony, a będzie trwać wyścig, to już nie dołączę.

Trening dla mnie trwał będzie do godz 21:00, później odpadam ze względu na pracę. Chciałbym przećwiczyć procedurę startową, poznać nowych kierowców startujących w serii Na pewno kilka krótkich wyścigów pojedziemy.

Komentarz

Próbowałem dołączyć ale wyskoczyła mi aktualizacja <zly> i dupa, mam nadzieje ze w sobote nie bedzie juz takich jaj.

Komentarz

Miałem to samo, byłbym już przed 20, ale na godzinę mi się PS3 zablokowała z powodu aktualizacji GT6 właśnie.
                            Ale przez chwilę widziałem jak chłopaki jeżdżą i zdaje się, że Rev będzie rządził na torze .

Komentarz

Panowie sobotni wyścig rozegrany zostanie w pokoju prywatnym dlatego przypominam o dodaniu mojej skromnej osoby do swoich znajomych Proszę rownież o to by każdy przed wejściem do pokoju zrestartował swoje łącze. Osoby u których zauważy się lagi nie będą mogły wystartować w wyścigu.

Komentarz

Jechał ktoś z was tym Audi? U was też w najmniej oczekiwanych momentach ten samochód po prostu obraca? Fizyka totalnie skopana w nim. Standardowy setup na którym mamy jechać jest straszny, tyle wam powiem. Będzie dużo spinów w dzisiejszym wyścigu.
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X