Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 6 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 6 Chat

Wstyd się przyznac ale wieki już nie instalowałem nic manualnie na PS3 Kurde jak zainstalować GT6, bo mi czyta cały czas z płyty <boisie>

Komentarz

Angello, GT6 się samo instaluje w tle , wejdź w opcje/dane gry/instalacja plików gry i sprawdź czy masz włączoną funkcję automatycznej instalacji, albo zobacz ile już plików zainstalowało.

Komentarz

Dzięki, zaraz sprawdzę.

Komentarz

Powiem wam, że to jest okropne, ale po zainstalowaniu aktualizacji pokazał mi się czarny ekran, czyli się zawiesiło. Co gorsza, po włączeniu gry z powrotem okazało się, że licznik logowań mi się zresetował i znowu mam tylko 110% mimo, że powinienem już mieć 150%.
          Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Też wam w menu "Cicha Noc" leci?

Komentarz

U mnie wczoraj po północy jak zacząłem tuningować Vipera na 1051 KM <cwaniak> to leciało Jingle Bells. <biggrin>
              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
              http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Gintoki
                Też wam w menu "Cicha Noc" leci?
                W GT5 na święta też leciało

Komentarz

U mnie leci "Głucha noc" Peji, bo mam swoją muzykę ustawioną. <rotfl>

Komentarz

Re: Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Trzymajcie mnie, bo żebym grał na padzie, a nie kierownicy, to jebnął bym goo ścianę.
                    Taka sytuacja:
                    Jadę 3 okrążenia na willow springs autem dużo słabszym od oponentów i na ostatnim okrążeniu , ostatnim zakręcie przed metą debil , idiota wjeżdża mi bezmyślnie w dupie przez co robię kółko i szlak trafił wyścig. Nie miałem tego w gt5. Opponenci w GT6 bezmyślnie wyjeżdżają w tył-szczególnie na zakrętach gdy bierze się samochód słabszy od nich. Bardzo mnie to irytuje i musiałem się tym tu podzielić hehe

Komentarz

• Re: Gran Turismo 6 Chat

Jest "Jingle Bells", "Silent Night" i "Wish You a Merry Christmas". Aż nie chce się menu wyłączać.
                      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Chwilę polatałem u znajomego dzisiaj Veyronem w licencji S bodajże, i powiem zrobić złoto nie jest łatwo, prowadzenie kiepskie i chód silnika porażka, inaczej w realu chodzi Veyron. No i wskaźnik mocy nie działa z kokpitu.
                        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                        B Spec - 40 level
                        60 x Gold
                        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Polecam wam wszystkim wypróbować RUF Yellow Bird. W GT5 prowadzenie było beznadziejne, bez gruntownego tuningu i dołożenia balastu nie dało się jechać. W GT6 (w trybie kariery) prowadzenie jest rewelacyjne, nawet z fabrycznymi ustawieniami i oponami ST. 462 KM / 553 Nm/ 1150 kg a ten wóz jest zupełnie do opanowania bez kontroli trakcji. Niesamowicie szybko zmienia kierunek jazdy a tylne koła mają nieziemską trakcję, pod warunkiem że nie puścimy gazu w zakręcie.

Ponadto model samochodu został ulepszony i dorównuje niemal modelom premium. Jeżeli nudzi cię podsterowność twojego auta FR, to szczerze polecam!

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
                            Chwilę polatałem u znajomego dzisiaj Veyronem w licencji S bodajże, i powiem zrobić złoto nie jest łatwo, prowadzenie kiepskie i chód silnika porażka, inaczej w realu chodzi Veyron. No i wskaźnik mocy nie działa z kokpitu.
                            Nie jest takie trudne, kwestia wyczucia tego czegoś, co rzekomo jest Veyronem.

Chyba tylko jeszcze ja nie otrzymałem maila od gram.pl... Nie jestem pewien, ale możliwe, że nie podałem numeru zamówienia, tylko co innego.. Wiecie gdzie na ICH fakturze jest numer zamówienia? Bo w internecie niczego nie znalazłem, a na niej samej nie jest on podpisany...

Komentarz

Ja nie podawałem żadnego numeru zamówienia. Napisałem do nich przez ich formularz na ich stronie. Dodam, ze przed zamówieniem GT6 zarejestrowałem się na ich stronie i w formularzu po krótkim tekście podpisałem się tak jaki mam u nich nick.

Komentarz

BTW. w sezonówkach w zadaniu z Hudsonem można się nieźle dorobić. Złoto daje jakieś 1 500 000 cr. Fakt, że trochę trzeba pojeździć żeby się na złoto zaliczyć, ale warto.

Myślałem, że jestem dobry z czasem 1:32:902, a tymczasem w pierwszej pięćdziesiątce świata jest Polak, który ma czas 1:27xx <fiufiu>

Komentarz

Pracuję...
                                X