BMW M4 ma dźwięk jak mix odkurzacza z suszarką. Dodatkowo: Czarne wnętrze = Standard + Brak jakichkolwiek modyfikacji prócz zmiany opon. Ta sama sytuacja co Vette C7 w GT5.
Po godzince grania mogę powiedzieć tyle: Jak na razie jestem zawiedziony, oczekiwałem czegoś lepszego. Kupiłem sobie po kilku wyścigach Lexusa IS 200, oczywiście standard... Masakra, środek rodem z GT na PSP, samochód ma jakieś dziwne progi wszędzie, dźwięk jak mikser... Nie tego oczekiwałem nawet po standardowych wozach...
Mam nadzieję, że później gra się rozkręci, bo jak na razie lipa.
Re: Pytania i odpowiedzi dotyczÄ…ce GRAN TURISMO 6
Zamieszczone przez cacodemon666
Żadna to frajda. Sam gram od dnia premiery i do dziś kupiłem może z 15 aut, część tunigowałem, a całość kosztowała sporo jeżdżenia żeby zarobić kasę. Wolę jednak tak, bo mam frajdę z jazdy niż iść na łatwiznę i oszustwem dostać miliony
JA podobnie. Sednem gry jest tutaj zarabianie kasy na nowe auta i tuning, Jeśli pozbawiam się tego sedna, to gra traci sens.. Takie jest moje zdanie..
Tyle, że BMW pokazało już oficjalne zdjęcia M4 razem z wnętrzem. To, jak M4 będzie wyglądać z zewnątrz było wiadome od połowy sierpnia, kiedy to pokazano Concept M4 - http://www.netcarshow.com/bmw/2013-m4_coupe_concept/
Dla mnie to jest lecenie w kulki ze strony PD - najpierw robią wielkie halo z premiery M4 w grze, a potem się okazuje, że jest ono na maksa niedopracowane i dostajemy tak naprawdę połowę tego, co powinniśmy - bez wnętrza, w miarę realnego dźwięku czy możliwości szerszego tuningu. Cud, że moc jest dobra - mogli ją wykreskować -.-
Oficjalna prezentacja to impreza prasowa której jeszcze nie było.
Są oficjalne zdjęcia, więc wygląd wnętrza tajemnicą nie jest. M4 w GT6 ma też wprowadzone dane, które pokrywają się z parametrami po raz pierwszy ogłoszonymi przez BMW razem z prezentacją pierwszych, kompletnych zdjęć - też wnętrza. Świadczy to o tym, że PD znało parametry auta wcześniej, więc nie rozumiem po prostu niekonsekwencji, polegającej na braku wnętrza - do niego też powinno mieć dostęp.
Zamieszczone przez charger
PD potwierdziło, że do M4 zostanie dodane wnętrze premium.
Zawsze to jakieś pocieszenie, ale szkoda po prostu, że nie od razu.
Panowie, mam dla Was pytanie. Jak wygląda teraz tuning w GT6? Czy można większością samochodów przekroczyć te 900KM? Tutaj widzę filmik, Viper GTS który ma prawie 1400KM.
W GT5 Suprę można było tunować do około 860KM. Czy teraz działa to jak w prawdziwym życiu czyli można z Niej wycisnąć około 1600KM? Najbardziej chyba ciekawi mnie tuning Aventadora.
ma ktoś z was już viper'a '13? jak kupiłem i zrobiłem tuning na max'a i u mnie mam ty 1103km, o co chodzi? jak to możliwe że udało mu się osiągnąć 1371km?
Komentarz