Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 6 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 6 Chat

Jest duża szansa, że Sagarisa:
    http://www.netcarshow.com/tvr/2006-sagaris/

EDIT

Także w Empiku pojawiło się GT6 w promocji 148,99 zł:
    http://www.empik.com/gran-turismo-6-ps3 ... L7SDMjRDFg

Dodatkowo Pakiet Precyzji i Pakiet Prędkości, czyli +10 aut Anniversary.
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Czy PD z kimś się na ch.e pozamieniało, dlaczego AI jest tak głupie, grając na padzie musze brać auta o 100-150 PO słabsze żeby choć trochę powalczyć.

Komentarz

Już to przerabialiśmy wielokrotnie - tak wymyślili, chyba tylko po to, żeby przygarnąć większą rzeszę kierowców-żółtodziobów, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z Gran Turismo.
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

W dodatku te licencje i wyścigi z zadaniem... Co prawda Klasy S jeszcze nie ruszałem, ale dotąd wszędzie mam złoto bez właściwie żadnego problemu i do urwania (jedyne co to pół godzinki siedziałem przy Suprze JGTC i Suzuce). W poprzednich GT licencje IMO były dużo trudniejsze.
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
            Już to przerabialiśmy wielokrotnie - tak wymyślili, chyba tylko po to, żeby przygarnąć większą rzeszę kierowców-żółtodziobów, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z Gran Turismo.
            A wystarczyłoby wprowadzić wybór poziomu trudności przed każdym wyścigiem w karierze. Zamiast robienia całej kariery na easy. Poza tym już chyba czas, żeby inne studio zajęło się tą seria lub przejęło część obowiązków. Pod względem wyścigowym seria stoi w miejscu, a wręcz się cofa. Jedyne co jeszcze mogłoby uratować GT6 to wprowadzenie kreatora wyścigów w offline, a na to się nie zanosi.

Komentarz

Podczas wczorajszych treningów naszła mnie taka refleksja: jadę próbę czasową na Spa i chcę teraz pojeździć Meganką to czemu nie mogę po prostu wcisnąć START i zmienić samochód?
              Muszę wyjść do menu głównego, zmienić auto, wybrać time trial, wybrać trasę i czekać aż się wszystko załaduje.
              W ogóle powinna być możliwość zabrania kilku-kilkunastu samochodów na time trial, żeby sobie swobodnie między nimi przeskakiwać.

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                Czy PD z kimś się na ch.e pozamieniało, dlaczego AI jest tak głupie, grając na padzie musze brać auta o 100-150 PO słabsze żeby choć trochę powalczyć.
                Sqad resurrection

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
                  Podczas wczorajszych treningów naszła mnie taka refleksja: jadę próbę czasową na Spa i chcę teraz pojeździć Meganką to czemu nie mogę po prostu wcisnąć START i zmienić samochód?
                  Muszę wyjść do menu głównego, zmienić auto, wybrać time trial, wybrać trasę i czekać aż się wszystko załaduje.
                  W ogóle powinna być możliwość zabrania kilku-kilkunastu samochodów na time trial, żeby sobie swobodnie między nimi przeskakiwać.
                  To trenuj online w lobby, wtedy nie będziesz musiał wychodzić z toru

Komentarz

Że też na to nie wpadłem! <mrgreen>

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
                      Że też na to nie wpadłem! <mrgreen>
                      Nick zobowiÄ…zuje
                      I may be slow but I'm still ahead of you.
                      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                        Zamieszczone przez Sqad
                        Sqad resurrection
                        Mocno casualowo jeżdżę bo nie mam czasu.

Komentarz

• Re: Nascar i gokarty wkurzajÄ… mnie (i Red Bull też)

Czesc wszystkim. Pierwszy post:

Goodwooda na padzie zrobiłem poniżej 29 (28.939 - gram w salonie, jak przejdę na kompa z DFGT to podeślę ), wszystkie licencje na złoto, wyzwania (poza gokartami)też a nie moge ruszyć tego sezonowego z Hudsonem '48. Jak ten samochód ustawić? Srebro już mam.

BTW, Jaką osiągnęliście maksymalną prędkość?

Komentarz

Nie pamiętam wyzwania Hudson'48. Gdzie to można znaleźć ? Co do max speed to Pagani Huayra 527km/h w wyzwaniu "Niczym wiatr".

Komentarz

Zamieszczone przez Inkubator
                              BTW, Jaką osiągnęliście maksymalną prędkość?
                              Na razie skromnie... 362kmh SL55 AMG
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Kto wymyślił te durne wyścigi minutowe? Byłem przekonany że wygrywa kierowca który ma najwięcej przejechanych okrążeń. A tu psinco. Jadę Elise Race Car na Apricot Hill, wjeżdżam na 1szą pozycję i pod koniec wyścigu mam ~17s przewagi, siłą rzeczy jestem też dużo dalej niż grupka kierowców od miejsca piątego w dół. Do końca wyścigu zostało jakieś 40s więc nie da rady się zatrzymać przed metą bo mnie wyprzedzą Ci za mną. Jadę, a tu gra przy szykanach zmniejsza mi pozycje i wychodzi na to, że jestem 8
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X