Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 6 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 6 Chat

Wreszcie udało mi się wbić złoto Hudsonem
    Nie chciało mi się kierownicy podłączać, a spusty w DS3 nie są idealne. Dobrze że są "laserki", bo jak nie lubię czasówek tak w GT6 stały się znośne.
    Oczywiście raz zabrakło .061, później .044, żeby zaraz zrobić czas na złoto ale jeden łuk za bardzo ściąłem i przejazd był nieczysty. Z dziesięć okrążeń kląłem pod nosem, bo zawsze coś nie wychodziło. Nie wykręciłem rewelacyjnego czasu, ale cieszy mnie fakt, że w niektórych miejscach byłem wyraźnie szybszy od czołówki - co dobrze rokuje na przyszłe z wami ściganie

Mój kanał

Komentarz

Hudson jest banalny - trzeba tylko zmieniać biegi dużo wcześniej nim obroty dojdą do czerwonego pola...

Komentarz

Dokładnie to przy 4,600 trzeba zmieniać.
        Nie umiem grać na poważnie w GT na padzie, bo kaleczę niemiłosiernie
        Na DFGT też kaleczę, ale znośnie.

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
          Hudson jest banalny
          Banalny, bo wolny - można się bardziej skupić na precyzji wchodzenia w zakręty, ale przyjemne auto.
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Można napisać 100 % gry u znajomego jest, ciekawe kiedy coś dodadzą, bo nie wierzę że tak krótka będzie GT6
            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
            B Spec - 40 level
            60 x Gold
            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

W Nowy Rok dostaniemy patch z Vettelem przecież.
              GT5 - 100%
              GT6 - 100%
              GTS - 100%
              GT7 - 100%

Komentarz

Mnie też się udało przejechać Hudsonem na złoto, dla mnie kluczem jest przede wszystkim osiągnięcie jak największej prędkości na starcie.
                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

x2, trzeba było wziąć duuuży łuk na początku żeby go rozpędzić i przy starcie mieć 107-108 km/h, potem jakoś szło.

Komentarz

Hudsona przeszedłem na srebro ale bardziej mi zależało na zdobyciu go, fajne pieniążki wpadły - około 600k. Wyzwanie z M4 banalne, za pierwszym razem złoto. Bardzo mi się spodobała jazda po Księżycu, zabawa jest Mam też problem, że nie dostaję aut za Coffee Break, ale ogólnie gra wywarła na mnie duże wrażenie. Tak btw, jakie są inne auta GT Vision oprócz Mercedesa (dostępne)?

Komentarz

Zamieszczone przez lambatti
                      Hudsona przeszedłem na srebro ale bardziej mi zależało na zdobyciu go, fajne pieniążki wpadły - około 600k. Wyzwanie z M4 banalne, za pierwszym razem złoto. Bardzo mi się spodobała jazda po Księżycu, zabawa jest Mam też problem, że nie dostaję aut za Coffee Break, ale ogólnie gra wywarła na mnie duże wrażenie. Tak btw, jakie są inne auta GT Vision oprócz Mercedesa (dostępne)?
                      Żadne Będą pojawiały się sukcesywnie.

Mój kanał

Komentarz

Wiem, że sukcesywnie, bo dobre są już projekty Forda, Tesli i kilku innych, gdzie chyba przy najbliższym patchu można się spodziewać 2-3 takich aut, ale dzięki za info

Komentarz

Zamieszczone przez lambatti
                          Mam też problem, że nie dostaję aut za Coffee Break
                          Za to zaliczenie nie dostaje się samochodów.
                          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Ty nolifie
                            Ale swoją drogą skandal że tak szybko można przejść tą grę na 100% To nie jakieś COD tylko Gran Turismo do bobasa Finka!

PS. I tak widać twoje nazwisko heh

Komentarz

Z innej beczki i przy okazji nawiązując do tego co napisałem w temacie o zarabianiu kasy. Ciekawe kiedy twórcy gier wyścigowych dadzą nam możliwość ustawiania długości wyścigu w karierze. Mnie strasznie nudzi jeżdżenie wyścigów mających 3-5 okrążeń.

W sumie to stareńka gra Sports Car GT miała taką opcję i sprawdzało się to znakomicie. Pamiętam, że wszystkie wyścigi przejechałem tam na max ilość okrążeń i żaden nie był krótszy niż 1h. Prosta opcja, a w grach jej brak.

Komentarz

To prawda, możliwość ustawiania ilości okrążeń to świetna opcja. Powinno być wymagane jakieś minimum a jak gracz ma ochotę to ustawia sobie tyle ile chce przy okazji zarabiając większą kasę

Komentarz

PracujÄ™...
                                X