Empik dopiero w poniedziałek będzie wysyłał gry, świetna realizacja zamówień
Dokładnie. Przynajmniej zapytali, czy chcę zrezygnować z zamówienia. Ale zjeździłem cały Kraków dzisiaj, Anniversary nigdzie nie znalazłem i czekam dalej na grę z Empiku.
W Holandii nie spotkałem się z opinią żeby był jakiś problem z premierą. Zastanawia mnie jedynie jakim cudem kupiłem grę w środę gdy światowa premiera była w piątek. Byłem w ciężkim szoku gdy zobaczyłem GT6 na półce i sprzedawca powiedział że to pełne wydanie gry. Dodam że Anniversary Edition również było dostępne za 79 euro. Wziąłem normalne wydanie z tego względu że chciałem zaczynać grę od "zera".
Czyli Empik dał ostro dupy...
"Planowana data wysyłki: 2013-12-09 + czas dostawy"
Do ludzi co brali w Empiku GT6. Nie wiem jak u innych, ale ja dostałem wiadomość że dopiero w PON wysyłają grę do sklepu... czyli pewnie Wtorek-Środa najwcześniej będzie do odbioru... Źle, że opłaciłem z góry to bym anulował a tak już mi się nie chcę kombinować. Mam nadzieję tylko, że dostane odpowiednią wersje GT6...
dopiero w PON wysyłają grę do sklepu... czyli pewnie Wtorek-Środa najwcześniej będzie do odbioru
Niekoniecznie - jak zamawiałem GTA V, to rano dostałem powiadomienie, że gra została wysłana do sklepu, a przed 17:00 kolejne, że jest już do odbioru w sklepie. Także bądźmy w dobrej myśli.
Komentarz