Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czy zamierzasz kupić GT6?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czy zamierzasz kupić GT6?

Zamieszczone przez Sasek
    Otrzymałem właśnie odpowiedź do gram.pl:

Kod:
    Witam,

Przesyłam kod na zawartość dodatkową do zakupionej gry.

XXXXXXXXXXXXXXXXX ( Pakiet Precyzji )
    Pozdrawiam

--
    Piotr Macias
    Dział Obsługi Klienta gram.pl

gram.pl Sp. z o.o.,
    ul. Jagiellońska 74 - Budynek A,
    03-301 Warszawa
    www: [url]http://www.gram.pl/[/url]
    Sprawdźcie swoje skrzynki. <wink>
    Dostałem dokładnie takiego samego meila <hura>

Komentarz

Trochę was wychu... empik Panowie wk.. bym się <zly>

Komentarz

mam nadzieje, ze cos wywalczymy, ale mimo to i tak gt6 bylo tam najtansze ;D

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
          "Z przykrością informuje, iż nie otrzymaliśmy kodów DLC od producenta.
          Otrzymaliśmy również informację, iż już ich nie otrzymamy. Opis na
          stronie produktu naszego sklepu został już zaktualizowany. Gorąco
          przepraszam za zaistniałą sytuację. Początkowa informacja od Sony do
          naszego sklepu zawierała dodatkowe samochody, jednak wydawca nam ich nie
          udostępnił.
          "
          Ja po tym mailu dałem sobie spokój, ale podziwiam Cię za determinację i trzymam kciuki.
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
            Ja po tym mailu dałem sobie spokój, ale podziwiam Cię za determinację i trzymam kciuki.
            Nie obchodzą mnie dodatkowe samochody, czy one będą czy nie i tak kupiłbym gt6. Po prostu nie wywiązali się z umowy konsumenckiej i zamierzam ich trochę przycisnąć. Towaru rozpakowanego nie przyjmą (nawet nie chciałbym zwracać), więc muszą wymyślić inny sposób rozwiązania problemu.

Komentarz

Ja też otrzymałem wiadomość z empiku w której to przeprosili i jako rekompensatę zaproponowali rabat przy zakupie następnej gry.

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                Zamieszczone przez Sasek
                Otrzymałem właśnie odpowiedź do gram.pl:

Kod:
                Witam,

Przesyłam kod na zawartość dodatkową do zakupionej gry.

XXXXXXXXXXXXXXXXX ( Pakiet Precyzji )
                Pozdrawiam

--
                Piotr Macias
                Dział Obsługi Klienta gram.pl

gram.pl Sp. z o.o.,
                ul. Jagiellońska 74 - Budynek A,
                03-301 Warszawa
                www: [url]http://www.gram.pl/[/url]
                Sprawdźcie swoje skrzynki. <wink>
                Dostałem dokładnie takiego samego meila <hura>
                W takim razie i ja napiszę (po raz ENty) do gram.pl

Komentarz

Jeśli chcecie narobić dymu w sprawie z Emipkiem, patrząc na stanowisko Empiku proponuję napisać skargę do SCE na tego ktokolwiek jest dystrybutorem gry w PL i jednocześnie cisnąć empik do bólu za niewywiązanie się z umowy, aż do ewentualnego pozwu zbiorowego. Moim zdaniem jednak w Empiku ktoś nie doczytał szczegółów umowy o dystrybucje podpisując ją i przez to wprowadzili nas w błąd. Poza wspomnianym rabatem jako zadośćuczynienie ciężko będzie tak na prawdę coś uzyskać. Hardcoreowcy mogą co najwyżej odzyskać pieniądze. Szanse na dodatkowe auta z empiku widzę marnie. Te szanse mogą wzrosnąć jeśli zasypiemy Empik jakimś skoordynowanym mailigiem, oni zmiękną i zwrócą się do SCE o te kody dla nas.
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Ciąg dalszy batalii siniak vs empik

Dziś przesłali odpowiedź:
                    Uprzejmie informuję, iż w zaistniałej sytuacji zgłoszenie reklamacji
                    na niezgodność towaru z opisem jest jak najbardziej uzasadniona. W
                    przypadku reklamacji zwrócimy pieniądze za produkt, ponieważ wymiana
                    produktu na zgodny z opisem w momencie złożenia zamówienia nie jest
                    możliwy. Opcjonalnie mogę zaproponować rabat w ramach rekompensaty na
                    następną zamawianą w naszym sklepie grę.

Chyba mnie nie zrozumieli, więc odpowiedziałem w punktach (co by było przejrzyście):
                    1. Nie chcę zwrotu pieniędzy
                    2. Nie chcę wymiany produktu na nowy
                    3. Nie chcę rabatu "na następną zamawianą w naszym sklepie grę"
                    4. Proszę o załatwienie "od producenta" (Sony Computer Entertainment Polska jak mniemam) kodu DLC na 5 bonusowych samochodów

Jeśli nic to nie da w zanadrzu mam w planach napisanie maila do p. Moniki W. ze SCEP

Komentarz

Jeśli tak bardzo chcesz te 5 aut to moim zdaniem pewniejsza droga na uzyskanie kodu wiedzie właśnie przez SCE (ewentualnie SCEP).
                      Empik Ci już swoją ofertę przedstawił i właściwie jest tym kryty. Jestem też prawie pewien, że nie zrobi z tym nic więcej.
                      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

No i mi także jak dwóm kolegom wyżej Gram.pl przysłało kod na Pakiet Precyzji. Dzięki, bo gdyby nie Wasze posty, nawet bym nie wiedział, że należy mi się ten dodatek.

Komentarz

Godzina 13-ta to czas w którym pan Jakub z empiku wysyła odpowiedzi. Oto dzisiejsza (odniósł się do moich punktów):

Ad. 1. Taka opcja jest jednak dostępna.
                          Ad. 2. Nie jesteśmy w stanie wymienić produktu na pełnowartościowy.
                          Ad. 3. Jest jedna z opcji rekompensaty jeśli nie będzie zgłaszana
                          reklamacja.
                          Ad. 4. Nie jest to możliwe do zrealizowania, ponieważ Sony
                          poinformowało już nas jednoznacznie, iż kodów nam nie udostępnią.
                          Sony odrzuciło także naszą prośbę o udostępnienie kodów dla
                          klientów, którzy złożyli zamówienia przedpremierowo.

Istnieje możliwość, iż sam będzie Pan ubiegał się swoich praw
                          poprzez bezpośredni kontakt z producentem.

A więc tak jak myślałem - mail do Pani Moniki poszedł przed chwilą. Zobaczymy co uda się wskórać...

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                            A więc tak jak myślałem - mail do Pani Moniki poszedł przed chwilą. Zobaczymy co uda się wskórać...
                            Wczoraj pisałem do SCEP jednak jeszcze nie dostałem odp. Mnie empik zbywa tak samo jak Ciebie, jeżeli będziesz coś wiedział informuj na bieżąco

Komentarz

• Re: Odp: Czy zamierzasz kupić GT6?

Kupiłem przed wczoraj. Lepiej późno niż wcale :-P
                              Ale dla tej gry kupiłem PS3 a dziś kierownice i stojak.

Komentarz

Tak więc niniejszym witamy.
                                Odblokuj jak najszybciej "poczekalnię", zdobądź jakieś konkretne autka i widzimy się na ściganiu online.

Pzdr.

Komentarz

Pracuję...
                                X